• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Arts - najlepszy wokalista ?wiata

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Liczba reakcji
93
Przedstawiam Wam utw?r muzyczny w wykonaniu Artsa. :)

Podg?o?cie na fulla :D

Odp: Arts - najlepszy wokalista ?wiata

Troche mi si? ?mia? chcia?o jak to s?ysza?em ;P
Brawo... Arts xD!
Gz oGaR xD , hehe
"By?em okrutny dla wszystkich" --- ale tekst hahaha:P

Masz talent :P

@up
Dragonas po co zmienia?e? nick :(

Bardzo ?adna piosenka
Tekst naprawd? przepi?kny i wzruszaj?cy.
Ale brava za odwage xD
Gz ..Arts :rotfl:

?adna piosenka =lol.. Ona nie jest ?adna, lecz straszna.G??wnie pisz? takie piosenki pod taki typ.Przyznam, ?e moje wykonanie tej piosenki nie jest ?wietne.Ju? par? os?b mi to powiedzia?o.Odwag? mia?em ju? w 1 klasie liceum, tylko w gimnazjum ?le si? czu?em z tym.Chod? mam dobry g?os, to mam zamiar go dalej trenowa?.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

oj D?ord? rozbijasz ;d

To mi przypomina wykonania najbardziej przeci?tnych uczestnik?w "Idola", tekst te? nie jest zbyt wysokich lot?w ("Ca?e ?ycie ludzie potrafi? walczy?, kt?re dla nich nic nie znaczy", "cierpienia naszych bliskich s? bardzo wielk? strat?", "Ca?y los po?wi?c? sobie", takich 'kwiatk?w' jest wi?cej). Ani to ?adnej melodii konkretnej nie ma, ani Tw?j g?os nie jest tak fantastyczny jak my?lisz. Mam tak? propozycj?, nagraj jak ?piewasz utw?r Hey - "Teksa?ski". Zobaczymy, czy faktycznie jeste? tak dobry jak my?lisz.

Piosenka taka ?rednia. Tekst mo?e w miar? dobry, za to muzyka kiepska. Bez instrument?w ta piosenka niema sensu.

Pozdrawiam.

Szczerze? Masz straszne zmanierowany g?os, niesamowicie zmanierowany. Nie wyci?gasz ko?c?wek, co wi?cej, straszliwie przy nich zawodzisz. Tekst denny, oklepany. Zacytuje kogo? z wrzuty:
czlowieku lapiej we? sie za tarci chrzanu -.-
Swoj? drog?, s?owa "chod?", a "cho?", mimo wszystko, znacznie si? r??ni? ; )

Ostatnia edycja:

Mam w klasie osob?, kt?ra ma podobny g?os do twojego i chce nagra? p?yt? R'n'b. Ca?a reszta m?wi, ?e jest tragiczny. Tobie niestety brakuje jeszcze do perfekcji. Musisz zwr?ci? uwag? na fakt, ?e opinia nie chce d?wi?ku nabierania powietrza, bo to dra?ni.
To tyle.

Oo, widz?, ?e temat si? rozwin??.
:)
Dodam co? od siebie.

redondo_xxxaqs.png

Co wy na to? ;)

Btw. to nie ?aden refresh, bo temat i tak jest na samej g?rze ^^

To ju? jest chyba podszywanie si? jakiego? cz?owieka pod ten nick= prowokacja.
@Topic
Troch? ?al, ?e bez podk?adu, ale i tak nie jest ?le. Jeszcze troch? pracy, a dojdziesz do s?awy. Czego Tobie ?ycz? (oj tak! <lick>).

Dobrze, ?e tak s?dzicie.Oczekiwa?em w ko?cu na takie oceny.
@doman08
M?wi?em ju? na pocz?tku, ?e bez podk?adu jest.Dzi?ki, te? tak my?l?.
@Eldryzif
Mam ju? nauczyciela od g?osu i nied?ugo zaczynam u niego nauki.

Ej to jest ?a?osne xd

Lepiej nast?pnym razem zastan?w si? za nim wrzucisz co? na internet.

refresh znakiznakiznakiznaki

Mo?e nie ma jakiego? najlepszego g?osu i tekst nie jest najlepszy, ale nie musicie krytykowa? go jak banda idiot?w, ma ch?opak odwag? wrzuci? co? nad czym si? stara? bo tak s?dz? to, to uszanujcie. Nie s?ucham tego typu muzyki, ale specjalnie pos?ucha?em, ?eby zobaczy? czy jest tak ?le. A teraz takie pytanie Grego ty chcesz go upokorzy? czy jaki chuj? Bo podsycasz ten temat, kt?rego jeste? autorem i jeszcze i tak jest na niskim poziomie.

Ps. Arts nast?pnym razem poczekaj podszkol si?, wyr?b g?os i daj z podk?adem, a zawistna grupa ludzi i tak b?dzie tylko krytykowa?.

Pos?ucha?em za pierwszym razem ca?e ale nie w??cz? tego drugi raz... bez podk?adu nie masz co startowa?.

Niestety...

... do nich Ci jeszcze troch? brakuje.

refresh znakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki

Powiem tak. Wokal nie jest z?y, lecz sztuczny. Z muzyk? to ?mia?o przejdzie :) Tekst piosenki-Rozumiem ?e troch? jeste? EMO, ale ja nic do nich nie mam :P Po prostu zmie? teksty! To jest moje zdanie :P

refresh znakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki znakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki znakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki

Status
Zamknięty.
Do góry