• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Armonia 8.4 >Hit<

Status
Zamknięty.
Odp: Armonia 8.4 >Hit<

Nie wiem czemu ale jak ?ci?gam to wyskakuje mi jaki? b??d i nie moge tego pobrac.
Wiecie mo?e czemu tak jest??

Jest juz w tym silniku acc maker??? bo jak chcia?em zrobi? na nim to przy 2 punkcie czy nawet przy 3 mia?em problem z za?o?eniem acca a mia?em by g?sior, a wcze?niej jak w??cza?em 1/1 to pisalo zebym sie zkontaktowal z administratorem, nie wiem co jest moze polecicie mi jakis wyprobowany acc maker pod ten silnik?

Dlaczego wszyscy pisz? ?e to dobry silnik? "sicekpll" napisa? ?e to: The Forgotten Server - Version 0.2 (Mystic Spirit). - stary i od dawna dost?pny na forum. Moja ocena 1/10 poniewa? dla mnie tylko jego mapa i nazwa jest nowa. Nazwa mi si? nie podoba, mapa jest brzydka i niedopracowana.

@Sakyra
Jak nie przetestowa?e? silnika to si? nie odzywaj. Ten silnik jest lepszy ni? te co daj? na forum. Ten ma naprawione bugi, a tamte nie.

ots dobry mapa bardzo znana my?l? ze do?o os?b mo?e na nim grac :p

ots dzia?a odpowiedzi na problemy s? na stronach 10-12 napisane przezemnie
server dzia?a w 100% nawet mam ju? za?o?ony

Ej panowie to jak mam zrobi? acc makera ? mo?e pomocy jakiej? ?;D:p

Silnik super polecam zaraz bede go hostowal :)

ZApraszam

Daj reputa pomusz mi nim zostac

Macie silnik 8.4 Rl mapka wbudowane tp rom poczebny mi !!1 :D

ots dobry mapa bardzo znana my?l? ze do?o os?b mo?e na nim grac :p

No z ludno?ci? my?l? ?e by?by niewielki problem :D Co ok. 3 ots (amatorski) to w?a?nie to... W og?le nie przerabiaj? i chc? ?eby du?o ludzi gra?o... Za du?a konkurencja :]

Og?lnie uwa?am silnik za dobry ale tej mapy mam do?? :]

dla mnei sie podoba armoni kozystam z tego silnika jak i z mapy tylko przerobionej ostro i caly czas przerabiam jak mi sie znudzi napewno dodam tutj jesli chce ktos przetestowac OTS to zapraszam 85.193.253.62 7171

w dup? sobie wsad? ta mapk? kurwa dalnie jebany masz konia trojanskiego pizdo jebana "Armonia.exe" tam jest ko? pedale

jak w?aczam silnik wyskakuje mi cos? typu
[26/03/2009 20:47:59] > MySQL ERROR mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
[26/03/2009 20:47:59] > ERROR: Failed to connect to database, read doc/MYSQL_HELP for information or try SqLite which doesn't require any connection.
O co chodzi?

Witam - mam takiego errora jak w PHP My Admin robie baze danych przez opcje importuj i plik Armonia.sql

Kod:
B??d
zapytanie SQL: 

DROP TRIGGER IF EXISTS `oncreate_players` ;

MySQL zwr?ci? komunikat:  

#1046 - Nie wybrano ?adnej bazy danych

P.S. M?j pierwszy post na tym forum :D

Powiem jedno niejestem noob ;D ale nieznam sie jak sie robi ots:o
i przy instalowaniu brakuje mi lua 5.1.dll
Ludzie o?wiedcie mnie

ej powiecie mi dlaczego jak chce wejsc na ots jakiegos 8.4 to zrobie sobie postac i jak wejde pisze takie co You are not a GameMaster powiecie mi cos :down: pomuscie

Spoko ots ale na prawde trzeba mie? ramy ;p
Mapa- spoko dodane tp podoba mi si? ;p
Poprawione bugi itp ;]

Status
Zamknięty.
Do góry