• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Armonia 8.4 >Hit<

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4]Armonia 8.4 >Hit<

Niez?y jak na 8.4 jeszcze tego nie bylo :) Gdybym mial wiecej ramu to bym hostowal i przerobiil kilka rzeczy :) pozdrawiam

znalaz?em b??d account id mo?ne by? u?yta tylko 1 cyfra np 222222 bo mieszaninek tak jak 213545 niemo?na bo wyskakuje jakie? okienko i w bazie danych tez si? nie da zmieni?

kurde nie sciagnelo mi calego pliku armonia co robic:confused:

Pomocy!!!
mam na sqlite i jak si? pr?buje zalogowa? na acc to mi wyskakuje temple position is wrong!
co z tym zrobi??? prosz? o odpowiedz

Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostrzezenie dla uzytkownikow tego otsa!!!!!

Mam problem z tym serverem chodzi oto ze wlasciciele co zrobili ten ots

dorobili sobie konta ... Albo cos.... Bo jest taka sprawa ze mi ktos sie wlamal na ots!!!!!

Gram z kumplem na moim ots <armoni tej> i po jakims czasie kumpel do mnie pisze ze koles jakis lata w outficie gma... I mam teraz problem z nim...

Niewiem jakim cudem dostal sie na server i ma gma...

Ma nick "2x spacje" jego 2 har to "tonka"

w bazie danych nie ma tego gma na liscie playera ani w account nie istnieje a gma ma jak to jest mozliwe???

Prosze o szybka odpowiedz!!!!!

JESLI KTOS WIE GDZIE JEGO KONTO JEST ZAWARTE PROSIL BYM ZEBY KTOS MI NAPISAL GDZIE ONO JEST....!!!!

Nie mog? ?ci?gn??:o:o:o ju? dochodzi do 100% a tu nagle, ?e nie mo?na zapisa?, poneiwa? nie mo?na znale?? pliku ?r?d?owego!

Mam Problem Gdy Chce Sie Lognac na AccountManagera na tym OTS Pisze ze sa Zle Pozycje To W Configu Zmienilem na :31 :29 :7 i w bazie danych Wiec znowu sprubowalem sie lognac i nic to nie dalo wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje .. ? i jak to naprawic .. ?!

Fajny OTS ale...

1)Trzeba mie? troche ramu
2)Wed?ug mnie Armonia to bardziej na 7.6 a nie na 8.4
3)No i dla niektorych SQL to problem :)

Fajnie ?e doda?es na tibia.net.pl ;]

Mam TAkie Pytanie jak zorbic na tym silniczku zeby acce menager byl na pasach 111111/tibia ? plx niech ktos pomoze ale moze ktos umnie robic acce menagera na sotrnie pisac na priv z odp prosze:D

Dzi?kuje ci od dawna szuka?em tego typu silnika.
Po prostu kocham t? map? ARMONI ona jest zajefajna.
Dzi?kuje jeszcze raz

Nono moze i silnik fajny ale nie za bardzo mapa mi sie podoba... Nie wiem jak wam mapa si? podoba. ale mi nie daje 5/10 (5 za silnik ) 0 za mape sorka xD ale taki ju? jestem. mo?e mapa by byla fajna ale te Telporty zniszczy?y calom mape. I te expowiska sa straszne wiem bo pobra?em chcialem postawi? ots na niej ale jak zobaczy?em to spad?em z krzes?a.

Bardzo cenie sobie og?lnie Armonie :). Szkoda ?e tu expowiska nie s? ?adnie wyko?czone. Sam oceniam silnik 8/10... Drobne poprawki i jest gites :).

?al mi cie.....
Jak mog?e? na takie porz?dne forum da?takie zaprzeproszeniem (G)
0 Borders a mapka do kitu ! (naprzyk?ad hellhound lub orc --,--)
0/10 ! Nie polecam !

Daje 10/10. Stabilny silnik, co najwa?niejsze! (nie mam ?adnych b??d?w!:D)

Bardzo fajny silniczek jak wida?. Ale ja nie umiem zbytnio robi? bazy danych je?eli kto? by mi pom?g? dam reputa!

Fajne tylko szkoda ze virus no ale mapka 100%good :)

gdzie tam nie ma ?adnego virusa :) bardzo fajny silniczek i mapka r?wnie? 10/10

Witam Wszystkich nawi?zuj?c do tematu tego OTS'a mam jeden taki problem bo robi? wszystko pi?knie w web serv i wszytko niby gitara tylko gdzie s? zapisane pliki acc makera i sam acc maker w tym otsie bo inaczej nie b?d? m?g? zrobi? otsa przez datebase z reszta w moim web nie wiem czemu wchdoze wedlug poradnika z tej strony a datebase jak nie ma tak nie by?o mam webserv 2.0 czy trzeba meic jak?? inn? wersje tego czy co? prosz? o szybk? odpowiedz na temat tego co pisa?em wy?ej i tego web serwa z g?ry dzi?ki.

Witam mam problem, jak robie baze danych to klikam importuj i wybieram armonia.sql i wywala ze nie wybralem bazy danych po kliknieciu wykonaj, co robie zle? prosze o szybko pomoc, pozdrawiam.

down.
2gb ramu mam i odpala szybko ale tu podobno chodzi o procka.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry