• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Armonia 8.4 >Hit<

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4]Armonia 8.4 >Hit<

kurde wyskakuje mi b?ad "Temple POsition Is Wrong" gdy chce sie wlogowac na acc managera:( wiecie moze jak to zalatwic?:P a tak to reszta jest spoko

Tak ju? kto? powiedzia?, nie znalaz?em pod tego ots'a jeszcze ?adnego poprawnie dzia?aj?cego accmaker'a... :(

Zeby Niebylo Wrong Position W account managerze musicie zrobic baze danych zaraz wam dam link to poradnika!!::

Scioglem tego otsa i mi accmaker niedziala na pasach 1/1 cos tam pisze wrond .... costam moze ktos wie co czeba zrobic

Edit: Podoba Mi sie otsik 10/10 ale acc niedzia?a napewno ktos wie moze sie z tym spotka? pise temple wrong costam ... pomoze Ktos ?? plz odpiszcie co musze zrobic;)

Edit: POmoze Ktos z accmakerem Blond Jakis Jak wchodze Temple posion ... itd :(

silnik ok ale mapka nie jest wyko?czona no i acc maker nie chodzi mi pod tego ots:( daje 6/10:cool::cool::cool::cool:

Edit: sebastian zmien w bazie danych wsp??rz?dne bo sa zle podane;);););)

Ostatnia edycja:

@up "wyk?czona" -> "wyko?czona", "wspulzedne" omg no bez takich b??d?w "wsp??rz?dne"
sebastian5119 edytuj acc managera w bazie danych i wpisz mu w posx=31, posy=31, posz=7 powinno Tobie zadzia?a? bynajmniej ja tak mam i dzia?a pozdro.:P

Ostatnia edycja:

Odpisze Mi ktos jeszcze kiedys Najlepiej dzisiaj bo chce odpalic sobie tego otsa a accmaker mi niedzia?? :( ??? :(

Edit: Dobra mam tak w bazie danych w confing tez No i co nic moze pomozesz mi to jakos zrobic jc napisz na gg Pozdro z gory dzienki ?? Odp Jc 11913528

Edit: Dobra mam tak w bazie danych w confing tez No i co nic moze pomozesz mi to jakos zrobic jc napisz na gg Pozdro z gory dzienki ?? Odp Jc 11913528

Kod:
-- SQL
sqlType = "MySQL"
passwordType = "plain"

U mnie dzia?a na takich ustawieniach. na Sqlite ca?y czas pisa?o ?e pozycja temple jest z?a.

Bo Masz Napewno Acc Makera xD I Dla Tego Ci Wchodzi Bo To Niemozliw Zeby Ci na Takich Ustaienich wchodzilo!!:p:D:D

account makera nie chce mi sie robic a account manager nie dziala bo pozycja zla.na jaka ustawic jak jest 31 31 7 ?:(

account makera nie chce mi sie robic a account manager nie dziala bo pozycja zla.na jaka ustawic jak jest 31 31 7 ?:(

Musisz wejsc na baze danych i wejsc w players i wybrac account managera potem edycja i tam masz
posx <daj 31
posy <daj 31
posz <daj 7

na dole klikasz wykonaj i dzia?a.

Edit:

Musisz wejsc na baze danych i wejsc w players i wybrac account managera potem edycja i tam masz
posx <daj 31
posy <daj 31
posz <daj 7

Edit:
posx <daj 31
posy <daj 31
posz <daj 7

No Kurde All zmienilem Nie i dalej mi nic niedziala...??... ale jak robie xampa utwazam dane i .... to gdzie mam wkleic xampa zeby to chodzilo ?? prosze o odpowiedz plz ?

no dobra fajnie ale jak sciongne?em to nie mia?em plik?w accounts , vip , characters o co hodzi ??

Al ta mapa nie jest pod tibie 8.4!
WTF?

Mapa zarabista... ale nie jest all wszystko dopracowane ale ja polecam ocena 9/10

Ej Siemano !
Mam jeden powa?ny problem a mianowicie gdy nabije jaki? skill np 50 i padn? to cofa mi sie do 10 ... Czemu tak jest ?

Pom??cie PLX!:(

kurcze a ja mam zrobion? baze danych i mam poustawiane wsz?dzie pos w players wchodzi?em dawa?em posx 31 posy 31 posz 7 i klapa
w configu tez ustawia?em ;/
Co zrobic??nie piszczie mi ze mam te posy ustawiac bo mam ustawione!!

Ej zal co to wlanczam ots i wyskakuje nacisnij dowolny klawisz klikam a tam nic co to za silnik......:mad:

Nie wiem dlaczego ,ale config.lua jest OK. Tylko jak chce odpalic silnik przez aplikacje na byle jakim silniku to mi b??d wyskakuje. Prosi?bym o szybk? pomoc ,poniewa? chcia?bym odpali? sw?j w?asny ots ?eby mogli na nim pogra? moi znajomi i nie tylko:(

Status
Zamknięty.
Do góry