• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Armonia 8.4 >Hit<

Status
Zamknięty.
Odp: Armonia 8.4 >Hit<

Ludzie co wy piszecie?? ten ziomek co dal servera jest boski. Mam swojego servera przez 4 lata gra na nim 1000 ludu i jest na 8.4 teraz zmieniam silniczek na Armonie^^ z gory testowalem jest super! wielkie BRAWA Dla tego pana daje Reput+ Pozdro

ja mam problem na jakich pasach jest accmaker ??? bo ja na stronie zrobi? nie umiem

mi wyskakuje b??d "temple is wrong position"

Pomozecie ?????

//Potr?jny post sklejony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No moze i hit...
Ale ja mam trojana

Norton Is The Best xD:p

Siema ;] Dlaczego jak probuje wbic na acc maker to pisze-Temple position is wrong.Contact the administrator ??? Plis odpiszcze szybko ;] :(

czyta?em to i powiem ci, ?e ty to traktujesz jako b??d a to jest OTS SQL a nie XML :P
Jak nie umiesz robi? to przeczytaj poradniki :

Mi nie dziala, Armonia.exe wogole sie otworzyc nie chce. A gdy prubuje to usunac. To wyswietla, ze sie nie da ...:curse:

Ludzie co wy piszecie?? ten ziomek co dal servera jest boski. Mam swojego servera przez 4 lata gra na nim 1000 ludu i jest na 8.4 teraz zmieniam silniczek na Armonie^^ z gory testowalem jest super! wielkie BRAWA Dla tego pana daje Reput+ Pozdro

a podasz ip do tego twego OTSa bo chcem sprawdzic mapke

a u mnie tak "Uruchomienie tej aplikacji nie powiod?o si?, poniewa? nie znaleziono lua5.1.dll. Ponowne zainstalowanie tej aplikacji mo?e naprawi? ten problem"
O Co CHODZI?:curse: ?

Ej ale niby taki dobry server a nie ma tutaj Source... a to moim zdaniem jest najwa?niejsze na dobrym otsie...

OTSik nawet spoko 9/10.

Status
Zamknięty.
Do góry