• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Arcania] Old Generation - Temat zbiorowy !

Odp: [Arcania] Old Generation - Temat zbiorowy !

Uuu, Dtp widz? szalejesz i to ostro;] ?ycz? Wam du?ych lvl hunt?w i czego jeszcze chcecie...

Pozdrawiam...

oldrb.jpg

Urmero i ja;]

Witam ch?opaki, fajna gildia z mojego serwera :) Gratuluje screenow. Moglbym dolaczyc, jako bloker? Posiadam 70+ knighta, bede kupowal pacc ;] Chetnie poblokowalbym na jaki? huntach ;) Powodzenia i ?ycze wysokich leveli!

Nie wiem czemu , ale ten filmik pierwszy w pierwszym po?cie nagrywa? idiota , wygl?da tak to jakby banda dzieciak?w pierwszy raz zalogowa?a si? na Tibie i pr?bowa?a rz?dzi? (bez obrazy) . Jedynie niekt?rzy ogarniaj? ten temat i wklejaj? normalne zdj?cie , co by tu wi?cej pisa? - mi?ych sp?dzonych nocy przed Tibi? . =) Gogo

ten ma racje 60lvlami czy 80 to nie jest oro. jak kurva masz wojenke to jest oro i jakies 150+ albo i 200+ an ie kurwa 20 czy 60lvle to jest porazka jak chcecie orac a kase na allegro kupujecie
oro nie zalezy od eq tylko od tego czy wygrasz wojne czy nie
jak m?wil den ,,na chuj mi eq wole miec na sd'eki i manasy zeby wygrac wojne'' i ma racje bo jak przegraja wojne to chuj zrobicie ? hunt i tyle ;o
a na rs popadacie i asta lavista: O
to tyle odemnie : >

Dragacz, gadasz jak by? byl co najmniej na poziomie Degrengolady lub Jubiciek'a.

Team jak team, mam nadzieje, ?e szybko si? nie poddacie.

Co do filmiku z ots'a, to ten koles kt?ry by? siohany mas resem i sam siohal typa, pad? by szybciej gdyby jedna osoba ora?a tego kto go leczy?, wtedy nie ogarn?? by lecz?cy mas resa, i w tym czasie bu?a.

Peace Bitche's!

Mam pytanie do was , wy nie zrobili?cie pzta do 100lvl ? ?mieszni chcecie by? , czy posta wbi? ? Jak kurwa widzicie na razie si? expimy , ludzie -.- . Nie potrzebujemy takich komentarzy jak napisa? Dragacz czy Byakuin .
Ma?y awans :
34230336.png

I dosta?em namelocka [nie wiem jaki pow?d] i zmieni?em sobie na Detepe . Btw , 30 % do 25
Down
sko?cz , z wi?ksza wiedza ode mnie ? Niby jak? ?-.^

I w ten spos?b pokazujesz swoj? s?abo?? - Nie lubisz gdy kto? z wi?ksz? wiedz? od ciebie da ci rad?.

Teraz na ?yczenie, odemnie nie b?dzie koment?w.

Tutaj moje screeny z dzisiaj ;d
Gram starym charem. Kupi?em w?asnie PACCa, i tu macie screeny z dzisiaj :)
51mini.png

52mini.png

ten ma racje 60lvlami czy 80 to nie jest oro. jak kurva masz wojenke to jest oro i jakies 150+ albo i 200+ an ie kurwa 20 czy 60lvle to jest porazka jak chcecie orac a kase na allegro kupujecie
oro nie zalezy od eq tylko od tego czy wygrasz wojne czy nie
jak m?wil den ,,na chuj mi eq wole miec na sd'eki i manasy zeby wygrac wojne'' i ma racje bo jak przegraja wojne to chuj zrobicie ? hunt i tyle ;o
a na rs popadacie i asta lavista: O
to tyle odemnie : >

We? wypierdalaj pokemonie. Nagra?e? si? na otsach i kozaczysz? Ja pierdole, jak znam ?ycie nie masz ?adnego do?wiadczenia z gr? na realu i jebaniu si? tam. Nie pu?cisz bota na nocke i 200lvl.

#do tematu
expijcie, chocia? i tak ten team rozpadnie si? szybciej ni? powsta?, elo.

up
Team to dru?yna .Nasza dru?yna istnieje ju? jaki? rok , odchodz? dochodz? osoby ale elita nadal jest ; ]
mlvl :
86364100.png

lvl :
23723742.png

Down , nie by?em .

Ostatnia edycja:

Xemmron ja pamietam jak twoje teamy sie ciagle sypaly :> Co zrobiles "na" pro otsie 40 typa online swoj pro elo team i mowiles ,ze bedzie oro jak skurwysyn ,ze przejmiecie server gdzie jest 40 typa online.. Wiesz jak beczalem na podlodze :D?
Co do tematu dobrze expijcie dalej ale arcania jest nastepnym swiatem takim jak furora ,ktory jest nie do wyjebania ;p
Wiec gratulacje, nie widzialem zadnych ss?w z deserta?;o Nie byliscie ;d?

mlvl :
79994758.png

lvl :
69153626.png

lvl ,mlvl and best exp/h

za? IMG co? nie dzia?a ; [

Ostatnia edycja:

A tutaj moj najswiezszy awanss ;d

53mini.png

Przez weekend mam zamiar dobic 55.
Expie, wolno poniewa? mam hunta za support na poprzedniej wojnie.

A oto moje sski:

18lvl:

19lvl:

20lvl:

Ostatnia edycja:

Tutaj awans na 14 mlvl
14mlvlmini.png

Tutaj screen z pierwszego pk. ; d 58 pallek own3d
68141140.png

Gothen oby tak dalej wrzucajcie wi?cej ss

LoLS Ostatni hanys pad? ^,- Nie no pozdro ?adnie

Do góry