• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Arcania] Old Generation - Temat zbiorowy !

Dtp

Senior User
Liczba reakcji
99
Witam , postanowi?em za?o?y? temat zbiorowy sk?adaj?cy si? z awans?w lvl , skili itp wszystkich graczy z Arcanii . Sw?j w?tek usun??em gdy? wiele os?b chcia?o te? tam wkleja? swoje zdj?cia awans?w . Teraz ka?dy mo?e tu wkleja? swoje osi?gni?cia ! Ka?dy kto b?dzie chcia? do nas do??czy? powinien posiada? ventrilo 3.0.1 , wkr?tce zrobimy w?asn? gildi? o nazwie Old Generation . Oto nasz filmik :

Tak ogarniamy na otsie :

Kilka zdj?? z servera :
78438076.png

fdsfti.png

i 20 =] :
gttl.png

Nasza dru?yna jak na razie liczy ok. 15 os?b ! Zapraszam wszystkich!

Odp: [Arcania] Old Generation - Temat zbiorowy !

Ots a rl to nie to samo. Bez paccow najwy?ej mo?ecie sie nazwa? kazoo team, albo venore fighters. Smutne :-/
No ale powodzenia w pkowaniu 20 lvlami. ;-)

PACCe juz kupilismy.
Mamy zamiar wbic szybko 50 lvle msami i zaczynac ORO! ;d
Gothen here _/
A tutaj screen z 20 lvla:
20lvlj.png

To powodzenia :D! Mam chara ale nie gram. W 90% popadacie od ?wir?w. No ale czekam na ss z akcji :).

Mam tam hara gram tam ju? 2 lata na tym serwie i wiem jak tam jest ^.^ Popdacie od ?wir?w lub od echo ale tera echo zamiest pk to expi? i expi? :/ :D

Jak popadamy to najwyzej ; oo
Jebie mnie to .
To tylko gra, blessy sie ma i kase ;d

Nom niesamowicie jeste?cie...
Roz?mieszy? mnie ten film, na pocz?tku jaki? kole? bije rotworma i leci jaka? noobska muzyka, po co to?
Albo biegniecie jak debile i krzyczycie "czo?g jedzie, czo?g!" , albo w pi?ciu bijecie cyklopa, jaki? kole? krzyczy "rush" i pada, gz ogarni?cia, bijecie kolesia, jeden z waszych obrywa hity np. 85hp i sie exuruje, je?eli mia? za ma?y level to nie m?g? wzi??c potion?w?Pozatym gapicie sie na niego zamiast go leczyc napszyk?ad healtami...
No niestety tak to jest kiedy pekuje si? na 20 levelu.
A no i w gildii b?d? te 4, czy tam 5 os?b, no napewno co? zdzia?acie, to nie jest OTS na kt?rym w gildii jest po 10 os?b, tam s? gildie w ktt?rych jest po 40 os?b...

No nic, powodzenia w dalszej grze i ?ycz? conajmniej 50+ poziomu :D.Ujrzymy mo?e filmy z prawdziwego pk?

Pozdro, b?d? cz?sto tu zagl?da?, bo ciekawy temat si? robi ;).

Filmy z prawdziwego PK zobaczysz gdy tylko si? wyexpimy ;]
A filmik zrobiony by? dla beki.

Krzysieq nie wiesz jakie mamy lvle to sie nie odzywaj Tradowcu ;xz film zrobiony dla beki zeby sie posmiac wiec nie napinaj sie

Up
mamy w teamie 70 ,60 i 40 sorca , 110 palka , 30 palka i 15 palka i kilka 20 -. 6 os?b ma paca wi?c nic nie gadaj :) wczoraj poszli?my zrobi? ten filmik by teraz si? ?mia? z takich post?w jaki ty napisa?e? <?miech> . Przeczytaj sobie sw?j post jeszcze raz to mo?e zrozumiesz po co go zrobili?my . 15 osob w teamie na otsie? Mieli?my 50 nie raz nie dwa a tera na rl mamy 15 i to dopiero 2, 3 dzie? :)
awans :
45643347.png

Aktualnie mam 21 i 30 % do 22 :)

Tygodniowo zabijecie 4 osoby i na tym si? sko?czy. Bo na rsach popadacie jak szmaty jak was inna gildia wyczai. Wracajcie na otsa i tam grajcie dla beki/robcie filmiki dla beki (mnie to nie bawi, to raczej zalosne :<) bo na rl sie pozmulacie po kilku failach. ;-d
W ogole ciekawe kogo chcecie kombowac tymi 15 palkami? Ghoule na tombie?

Jestes Slepy ze jest napisane 109pall ? 70ms ? 60 ms ? Jak widzisz na ssach to sa noob chary ktore sie expia. Nie Wiesz To nie pisz -.-
30lvltomb.png

Stary SS :D
Teraz Mam 60 Lvl ;]
Hail Old Generation _/
Notka moderatorska:
Sklejone.

Gz frezeesai ?ycze wam wbicia ka?demu 100level + :D OD Kireva macie pozdrowienia z arcani :D

xxxxh.jpg

Zajebi?cie wam idzie ten temat , cz?sto tu b?d? wchodzi? zw?aszcza , ze to moj by?y team 10/10 oczywi?cie. =]

netpl.jpg

A tutaj jakis stary scr z kumplem kt?ry dosta? hacka .. [*] BUAHAHA
26941094.jpg

hailoldgeneration.png

Pozdrowienia Dla Ca?ego Old Generation ;*!

No no Gothhen Go go 50lvl :] A jak nie wbijesz 50 to zabije :D<joke> :D

Do góry