• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Antormia.com

Status
Zamknięty.
Odp: Antormia.com

D shield i rh to od Koybiego, wystarczy go zbajerowa? jakim to si? jest biednym cz?ekiem
Ja mam po prostu ciep?e i wra?liwe serducho na ?ebrak?w. :D

Po kolei, eee. Zdj?cia robi?em niesystematycznie, od teraz postaram si?, by co oko?o 10 poziom?w waln?? screena. ;)

To tak, pierw Faith poblokowa? jakie? ?mieci.
zk2wsk.jpg

P??niej mocniej doexpi?em i poskillowa?em.
28b9m2w.jpg

Nast?pnie wbi?em 8 magic level (obecnie ju? 9 :P)
v6m2ok.jpg

I upragniony 100 level.
2yost53.jpg

Tak by?o wczoraj, a teraz...
2n0m04i.jpg

Jeszcze dzi? mo?ecie si? ode mnie spodziewa? screen?w, gdy? mam zamiar wbi? co najmniej 150 poziom, ponadto zrobi? jeszcze kilka quest?w je?li wszystko p?jdzie dobrze. Tym czasem pozdrawiam i ?ycz? szybkich awans?w.

No nie?le Koybi, Gz. Zaczynam tu gra? jak co? nick Sevox Narazie skilluje. Polecam ten server.

Ostatnia edycja:

btw. co chwile kto? nowy pisze, ?e zaczyna gra? Skalarek wiesz o tym ?? w sensie czy pisz? do ciebie ?

awans z wczoraj

ek160lvl.jpg

a to tak bo nie mia?em czego wstawi?

skilea.jpg

Sory za jako?? tekstu ale pisane w pain'cie

@UP

Fotomonta?... Gracz o nicku Ven ma 90 sword fighting a nie jak on to pokazal na ss 111.
SS z statystyk sword fighting.

dgdsg.png

@ topic

?eby nie by?o offtopicu to dam ss z pocz?tk?w mojego chara :)
sevox.png

Ostatnia edycja:

a czy powiedzia?em ze to moje skile ?? nie pomy?la?e? ze to za pomoc? czar utito ?

@koybi

chce pozdro jak b?dziesz mia? awans na dl :P

@Zbyshek
Mo?e najpierw spyta?by? o pozwolenie na wrzucanie ss?w w tym temacie?

@Topic

220 lvl
vymsdg.jpg

Ma?a zmiana w eq:
npksbo.jpg

Bonus:
9riu8m.jpg

Witajcie.

Mogli?cie zauwa?y?, ?e dawno nie logowa?em na serwie. Nie jest to spowodowane moim lenistwem, a moim zako?czeniem gry. Wszystkie moje dotychczasowe obowi?zki przejmie Ognisty. Teraz to on jest g??wnym szefem. Ognisty b?dzie zatwierdza? wasze zg?oszenia do gry i je?eli stwierdzi, ?e si? nie nadajecie to tak jest, w takiej sytuacji prosz? do mnie nic nie pisa?. Od dnia dzisiejszego godziny 16:45 nic nie ??czy mnie z tym serwerem. Dalsze prowadzenie tematu przekazuj? Ognistemu.

"Do Widzenia" dzi?kuj? za wszystkie wsp?lnie sp?dzone chwile( cho? by?y te dobre i z?e). Chc? podzi?kowa? w szczeg?lno?ci Ognistemu, kt?ry to motywowa? mnie do gry. Dzi?kuj? r?wnie? Xemowi, Unado, Koybi, Matehtowi, Michowi, Mikowi. Trzymajcie si?, ?ycz? wysokich lvl oraz udanego loota i expa.

Tak na koniec dodam od siebie ostatni? fotk?, kt?ra to b?dzie podsumowaniem mojej gry.
P.S tak na przysz?o??- Je?eli kto? wyskoczy do mnie z pytaniem czy dam mu mojego chara to od razu mog? wam powiedzie?, ?e nie !! Char ten jest drobn? cz?stk? mnie i dlatego zostanie ze mn?.
20t5rw0.jpg

Ale pami?tajcie Skalar zawsze b?dzie z wami ;]
Powodzenia.

Ostatnia edycja:

Skalarek szkoda, ze odszed?e?. Zycze sukces?w oraz przej?cia w?adzy na serwie, tez si? zastanawiam czy nie zacz?? tam gry.

btw. zamieni?by si? kto? charem tutaj za chara na punisherze?

Szkoda Skalarek, jednego mniej :/, mam nadziej?, ?e do??cz? do teamu, napisa?em do Ognistego.
?eby nie by?o wrzuc? SSa, jeszcze ?wierzy :)
89 MLV :)
89mlv.jpg

90 MLVL :)
90mlv.jpg

92 MLVL :)
92mlvl.jpg

No i w ko?cu 150 LVL :)
150lvl.jpg

Upragnione Top 100 w mlvlu :D
top100wmlv.jpg

Ostatnia edycja:

a ja specjalnie kupi?em
butyb.jpg

szkoda, ?e nie grasz :( kto b?dzie teraz siochal :P ?? Mateht jeszcze nie ogarnia tak jak ty;P

@UP
Fotomonta?... Gracz o nicku Ven ma 90 sword fighting a nie jak on to pokazal na ss 111.
SS z statystyk sword fighting.

Rozjeba?e? mnie. Od teraz Ty jeste? moim mistrzem.

@Skalarek
Zn?w tracimy sio, ?eee. ;s

Mateht jeszcze nie ogarnia tak jak ty;P

A Ty ogarze lepiej popatrz pierw na siebie, a dopiero p??niej oceniaj innych.

#Topic
Obieca?em 150 i wbi?em. : ) Zdj?cia u?o?one chronologicznie.

130.
2bwv3q.jpg

10 magic level.
2rf8mzs.jpg

140.
25so3rs.jpg

Loot z frost?w.
25tkwes.jpg

And 150! :)
30jitlk.jpg

Ma?e sprostowanie.
Mo?ecie zobaczy? mojego chara online ;] Nie b?jcie si? to nie ja ;p Charem tym gra osoba, kt?ra darz? sporym zaufaniem gram z nim dosy? sporo i wiem, ?e przy nim char ten si? nie zmarnuje. Dosz?y mnie s?uchy, ?e kto? gra kinem na tym serwie z nickiem Skalarek mog? wiedzie? kto to jest ?

Kiedy? tam dodam ss i poka?e wam gdzie ogarniam teraz ;p

110:

125:

145 :

154:

160 :

172 :

Bonus z xenia.com.pl mowie odrazu ze bylo jeszcze nas na stacku ponad 20 :) :

Poprostu nie moglem sie powstrzymac od wrzucenia tego screenu :D!

Zapraszam takze do ogladniecia filmiku mojego starego teamu :

Ostatnia edycja:

Ognisty! Napisa?em par? dni temu "Je?li uzyskam twoj? zgod?" to b?d? gra? oraz wrzuca? screeny, a ty nadal nie napisa?e? ani w temacie, ani na pw... Prosz? odpisz szybko.

Wasz,
Fujin.

Po wczorajszym ob musz? przyzna?, ?e gildia ZWZ posiada mo?e 1% ogaru. Wyj?cie z t? ekip? na ob jest po prostu upokorzeniem si? przed ca?ym servem. Stworzymy nowy, ogarni?ty team i poka?emy co to znaczy mie? dobre PvP.

Ma?a fotka z nowo zakupionego housa:
os4zgj.jpg

Jak bym nie zgniotl mikro mogl jedna battle pocommanderowac zobaczylibyscie czy sie nadaje xdd raz commanderowalem wjazd na ob na 3 team to nawet niezle poszlo :D
ZEby nie bylo offtopu:

Za pozwoleniem Ognistego wystawiam swoje SS:
Arena:​
arena-2.jpg
100 lvl:​
100.jpg
120 lvl:​
120.jpg
A tu taki bonus z jakimi respami musz? si? u?era? :)
forsty.jpg

nalurowane-1.jpg

Kolejna porcja screen?w, u?o?one chronologicznie.

160.

Demon Oak Quest, szczeg?lne podzi?kowania dla Faitha. :)

11 magic level.

Teraz skromny wycinek 170 levela... zagapi?em si?.

175.

Zarobek na 15 lvli.

Gratuluj? wszystkim awans?w. ; )

Wszyscy pi?knie gracie, oracie jak no lify. Zdobywacie zaskakuj?ce looty. Za to ja bym poprosi? parcelik z pieni??kami dla Umrzyj do Thais. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry