• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[amator] tyskie

Status
Zamknięty.

Wolu

Advanced User
Liczba reakcji
1
Witam jest to moja pierwsza praca. Prosz? o opinie.

v7guc6.jpg

Odp: [amator] tyskie

Mo?e na pocz?tek naucz si? pracowa? z autoborderem, poniewa? bordery dolne s? ca?kowicie ?le zrobione. Radz? ci poczyta? Artyku?y dotycz?ce mappingu, pozdrawiam.

@edit
Chyba z?y dzia?.

Witam.

Odradzam nauki oraz pracy z autoborderem bo przez to lubi si? narobi? du?o ?mieci...

Co do Twojej pracy - dolne ?ciany i prawe s? ?le wstawione, tego tam nie powinno by?. Ko?o od m?yna te? dziwnie wygl?da jak samo stoi na wodzie prawda? ;d Dodawaj wi?cej szczeg???w.

P?ki co ucz si? ucz a za jaki? czas na pewno co? ?adnego Ci wyjdzie ;d

Pozdrawiam.

Okej dzieki za informacje. A kt?ry map editor mi polecacie? Simson czy jako? tak czy RME?

Szczerze m?wi?c ja przygod? z rysowaniem zaczyna?em w RME i tak przy tym zosta?em. Jako? nie czuj? zap?du to Simone :D

Okej dzi?ki za pomoc. Postaram si? co? na wiecz?r wrzuci?.

Nie jest bardzo zle, ale dobierasz zle detale.

Daj kamyki, troche(!) trawy, te gorki ziemi ktore dodales tam daj ich wiecej, pare wiekszych kamykow, lepiej wykorzystuj ab, a nie bedzie on twoim wrogiem

Odp:Tyskie - Amator

Odp:Tyskie - Amator

Mam problem z tym RME;/ Mam wy??czony auto border, ale gdy kliekne na jak? ground lub co kolwiek znowu si? w??cza i nie moge wy??czy?. HELP :P

REFESH

HELP!

!REFRESH!

PROBLEM ROZWI?ZANY

---Aktualizacja---

---Aktualizacja---

Tak na szybko prosz? powiedzie? mi jakie najwi?szkesz b??dy pope?niam, Tak wiem ?e jest ich du?o ale te najwi?szke.

34gldh4.jpg

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

S?abo, s?abo.

A ten 1 zrzut to jak kutas wygl?da. : DDD

Pracuj du?o i artyku?y czytaj.

Regards,
Kaisus

Status
Zamknięty.
Do góry