• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Album dla wszystkich Rookstayerów

Odp: Album dla wszystkich Rookstayer?w

Jak dla wszystkich - to i dla wszystkich. Zdj?cie z awansu kolegi. Podkre?lam, nie moje tylko kolegi!
P.S. Screen jest ?wie?y, wi?c health potion kolega ma jako rare'a.

awanssf9.jpg

Kolejny wyczyn kolegi - Macho Rookstayer'a:

machook1.jpg

Tutaj klasyczna wspinaczka, ju? wykonana przeze mnie:

minokr5.jpg

Lepiej p??no niz wcale... Quest w wykonaniu ja i Macho... (Tak, tylko jeden Cooper Shield, bo swojego wyk?ada?em w centrum, przy innych i mi zabrano :P) Jeszcze tego samego dnia wykonali?my Katana quest, ale bez screena.

questhj1.jpg

@down
Level 16 i nadal mam. Ju? teraz nim nie gram, tylko wejde od czasu do czasu...

Ostatnia edycja:

Przyznam ?e all macie fajne ssy podoba? mi sie furiousa o wpinaczce niezle w?a?nie ktory lvl mia?e? ??:)

MI sie wydaje ze jeszcze podobnym sposobem moznna dostac sie do minotaura na rooku, ktory znajduje sie na polnocy wyspy, z tego co pamietam, to bylo trzeba mniec chyba 6 krzese, ale dobrze nie oamietam, jesli cos zle powiedzialem, to wielkie sory ;p

wyksztalcenie -- 3 lata praktyk w grze tibia, ukonczone kursy mistrza
zawod -- tibijczyk

Nice screens ;]. Sam mam rookstayera lecz mam tylko 15 lvl :p

Ostatnia edycja:

Niby nic szczeg?lnego, ale rzadko mi si? takie co? przytrafia. :confused:

rook.png

Hehe farciarz :p ja na rookstayerze zabi?em ich z 300 ale i tak mi nic nie drop?o ciekawego :p

Dopiero zaczynam, ale kiedy? co? sensownego wbij? ;)
19lv.png

Ja mialem 14 rookstaylera(Niepokonany pan Lucznik), ale chakneli i wyszli na maina ;[

M?j rookslayer ;) Stary.. A z nud?w powr?ci?em do niego ;D dzi? 10lvl wrzuce jak nabije ;D

adv8lvlxw5.png

20l02o4.jpg

@edit
Potne m?j komputer i spale! Gdy wyskoczy? awans wy??czy? si? ;/
f1jdbb.jpg

Musze zrobi? 2 depot chae

Ostatnia edycja:

Ciekawe zdj?cia.?ycze dalszych sukces?w i awans?w.Ja tam nigdy nie wbi?em na rooku wi?cej ni? 8 lvl ;] Gratuluj? sukces?w.

P.S.To chyba powinno by? w dziale zdj?cia, ale mam nadziej? ?e temat nie zostanie zamkni?ty/usuni?ty.

DO WSZYSTKICH CO NAPISALI Z B??DEM(A BY?O ICH DU?O):
Pisz? si? rookstayer nie rookslayer...

Pozdrawiam,
Nicramos.

Ostatnia edycja:

;o Te? mam Rookstayera chwilowo 20% do 14 lvla (kto? mi podeslal key loggera i W?a?nie go usuwam :D)...

4ki9hh.jpg
11lvl ;d

15flibs.jpg
Honey Flower ;D

A tak og?lnie to mam pytanie czy , w tera?niejszym rookgarcie na tibi 8.4 jest mo?liwosc wykonania questa spike sword?

A tak og?lnie to mam pytanie czy , w tera?niejszym rookgarcie na tibi 8.4 jest mo?liwosc wykonania questa spike sword?

To jest chyba najwi?ksza tajemnica tej wyspy... Prawdopodobnie nikt tego nie wie. Co jaki? czas pojawiaj? si? jakie? filmiki/zdj?cia ale potem okazuj? si? fejkiem ;).

No to mo?e ja, tak dla od?wie?enia tematu wklej? zdj?cie mojej kolekcji z Furory.
Jest niepe?na, poniewa? na jedno z moich 2 kont z dp-postaciami zosta?o hackni?te :/
Na szcz??cie, by?a na nim zaledwie 1/3 ca?ego dorobku (200 chicken feather?w, 100 co? wolf paw?w, i jeden jedyny MLW jaki posiada?em[ :( ] na ale nic, trzeba kolekcjonowa? dalej)
Pomys? zapo?yczony od Xinetty.
8ba63fce12b25844.jpg

Mo?e nie jest jaka? super wielka, tak samo jak poziom mojego rookstayera, ale ja jestem z niej dumny :)

#screen
Na dole na czerwono wida? napis Yenzen (moje wcze?niejsze konto) jbc ;)

#edit
A tutaj na deser jednego z najwi?kszych bot?w furory, wg. mnie drugi w kolejno?ci, zaraz po Wictorze :]
Niestety, ?eby spotka? Gamemastera na tym ?wiecie trzeba mie? naprawd? wielkie szcz??cie, kt?rego ja nie mam (4 niepomy?lne raporty, z czego 1 na forum) : C
f7f17ec46d17f35a.jpg

Ostatnia edycja:

Cz?owieku ty si? ciesz ?e to masz wiesz ile cc za to bd mia? :))) podziel si? xD ;p

Edit: Cz?owieku ty si? ciesz ?e to masz wiesz ile cc za to bd mia? :))) podziel si? xD ;p

Edit: Cz?owieku ty si? ciesz ?e to masz wiesz ile cc za to bd mia? :))) podziel si? xD ;p

dzieki wam rook schodzi na psy przez wasze trapy polacy powninny trzymac sie raem by odkrywac rozne tajemnice a nie by kogos porzadnie wk... pomyslcie nad soba szczerze i trzeba powiedziec ze jestescie noobami
rotfl za o powinny byc bany

Niez?a koleckja :D

Do tematu

jak wam sie chce bawic z rokiem??Nie rozumiem Rookslayerow :D

Nie cytujemy zdj??!

Co to ma by? za OTS?!?!xD
Ring of the sky/crystal ring i stone skin amulet?

//Przecie? wida?, ?e ten gracz u?ywa z edytowanego klienta Tibii... M?g? on sobie w miejsc ringa ustawi? nawet krzes?o.
M@rtin

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Co do rooka mia?em kiedy? 26 harka na xerena z dorobkiem prawie 5cc. Niestety kto? ?yczliwy da? mi keylogera.

Do góry