• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Album dla wszystkich Rookstayerów

M@rtin

#mistrz
Liczba reakcji
114
Tak wi?c stworzy?em ten temat poniewa? nieraz kto? chce si? pochwali? np swoim awansem b?d? dobrym trapem i nie ma gdzie wrzuci? screena. W tym temacie mo?na umieszcza? zdj?cia tylko i wy??cznie z Rookgaardu, mo?na je r?wnie? komentowa?.

---

Zaczn? ja:

To zdj?cia z moich starych char?w. Jak awansuje na jaki? sensowny level moim aktualnym charem to te? umieszcz? screeny.

Przygotowanie do trapu !
screenztibia0010dq4.jpg

Trapy !
screenztibia0013ax5.jpg

screenztibia0030ym5.jpg

ten1sz8.jpg

No i awans na....10 lvl xD

screenztibia0042yt1.jpg

M?j ma?y dobytek
kasarx6.jpg

Jak znajd? to wrzuc? wiecej screen?w.

Huhu. Ca?kiem niez?e te trapy. Szkoda ,?e cipy teraz powi?kszy?y korytarze i o trapie ju? nie ma mowy.

Xinetta... Valoria? Nie myle si?? Gra?em tam troszke na rooku i pami?tam ,?e on mia? co? ko?o 35lvl'a. Na Twoim screenie ma 14... stare czasy xP

Btw. Widze ,?e dzia? wywalczyli?cie xD

#koko
A mo?esz napisa? kt?ry to axe Ci wpad?? =o

Ostatnia edycja:
1st screen ma?y adv:
10314419fc9.jpg

@ M@rtin
Trenuje for fun :) by by?o jakie? zaj?cie i bo lepszego eq na razie nie mia?em

Ostatnia edycja:
Fajne screeny, mo?e wrzu? z aktualnego stanu postaci ?

Huhu. Ca?kiem niez?e te trapy. Szkoda ,?e cipy teraz powi?kszy?y korytarze i o trapie ju? nie ma mowy.

Xinetta... Valoria? Nie myle si?? Gra?em tam troszke na rooku i pami?tam ,?e on mia? co? ko?o 35lvl'a. Na Twoim screenie ma 14... stare czasy xP

Nie, Xinetta gra? na furora :). Tak wtedy mia? 14 level. To by?o rok temu.

#koko

Jaki axe fighting? Ty "walisz z aksa" czy trenisz 4fun?

bardzo fajne ssy, dawajcie ich wi?cej bo chce poznac rook z innej perspektywy. pozdrawiam i rzycze dalszych sukces?w na rooku.

Wiedzieli?cie ?e w tym update dodali na Rookgaardzie Tarantule? Tylko na tej samej zasadzie co Mino Mage i Ghoul - nie da si? zabi?.

beztytuupd2.png

a czy tam gdzie jest miejsce tarantuli nie moze wejsc ktoras z profesji na wyspie przeznaczenia x/?

No No ?adne te Screeny a jak to? Tarantula na Rooku? powiedzcie gdzie to jest? na Facc czy Pacc Area? chcia?bym to sprawdzi? =)

Patrzcie co dzi? znalaz?em w deadzie na ratach :).

beztytuuvc6.jpg

Przypomn? ?e viali nie mo?na ju? nigdzie zdoby? na rookgaardzie :). Niedawno mia?em jeszcze antidote rune ale nie logowa?em si? na depo chary i mi skasowali.

@edit

Znalaz?em r?wnie? miejsce gdzie moge zostawia? depo chara. Mog? wrzuca? tu itemsy i nikt mi nie zabierze bo noobki nie wiedz? jak tam wej?? ;0.

beztytuu2rn1.jpg

Ostatnia edycja:
@up

Musisz zeskoczy?.

A tak na serio to musisz po?o?y? 3 boxy przy samej ?cianie (tam na tej skale). I po prostu na nie wejd?. :). To jest chyba jedyna taka ska?a na rooku gdzie mo?na wej??. Kiedy? mo?na by?o jeszcze na ta u hiacynta ale teraz tak po zmieniali ?e to nie mo?liwe.

No, ?wietne screeny, dobre trapy. :) ?ycz? powodzenia w dalszym rozwoju swoich postaci.

Pozdrawiam,
Daxeh

Trapy niez?e.. pami?tam jak ja by?em jeszcze n??bkiem i da?em si? na takie co? zrobi?.

Za to grozi ban:D

Mogli by wreszcie tego ghoula albo tarantule wyposcic zeby byly dostepne. Jako dekoracja nie pasuje :/

Fajne screeny, moglby mi ktos powiedzieciec gdzie najlepiej zrobic kase na PACC rook 30~ rookstayerem? ;]

Do góry