• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Alanov] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Alanov] Threard

Prace jak najbardziej, pod serwer RPG, najfajniej wyszed? Ci ten cave, i wodospad zgapiony od chauza xd Dawaj wi?cej zdj?? ;d

Nowe prace z dzisiaj i nie tylko ;>
w1word.png

nex939.png

nohkx1.png

53rb6f.png

20kvo7t.png

14b3sxf.png

wmoid.png

5as4k0.png

Czy podoba si? wam wyspa? Jakby co to jest Rookgard ;>
jaglcl.png

Wi?cej komentarzy!!!

Ostatnia edycja:

Prace bardzo mi si? podobaj?, masz du?o pomys??w(fajnych), i ich wykonanie jeszcze lepsze, nie przestawaj mappowa?, bo Ci to ?wietnie wychodzi, czekam na wi?cej prac.

Kolejne bardzo dobre mapki, praktycznie ka?de twoje wej?cie do jakie? groty / jaskini jest jako? szczeg??owo wykonane. Na tym trzecim zdj?ciu fajny pomys? z tym wej?ciem pod ziemie lecz troch? to mo?e dziwnie wygl?da?, ale og?lnie prace dobre jak ka?de twoje w tej galerii : )

~~~~~~REFRESH~~~~~~
Komentowa? ;p

Synu jestem z Ciebie dumny :D

Normalnie nie mog? si? doczeka? pierwszych test?w jak ludzi wpu?cimy ;>
Ale co prawda to prawda najgorsze dopiero przed nami.

Nowe prace. Chcia?bym tylko doda?, ?e pierwszy raz wykonuje map? w tym klimacie i staram si? to robi? po swojemu ;> Mam nadzieje, ?e si? b?dzie podoba?o ;]
2qnntx5.png

301fqf5.png

34f1tat.png

Prosz? o komentarze ;>

Ostatnia edycja:

Nowe prace nawet mi si? podobaj?, fajnie pomieszane bordery, dopasowane groundy, jako i? te grzyby tak sobie by nie wyros?y na pustyni ale ?adnie to wygl?da ; ) Og?lnie znowu nie?le 9,5/10 .

Nowe prace nawet mi si? podobaj?, fajnie pomieszane bordery, dopasowane groundy, jako i? te grzyby tak sobie by nie wyros?y na pustyni ale ?adnie to wygl?da ; ) Og?lnie znowu nie?le 9,5/10 .
Ee tam grzyby, chcia?em to jako? urozmaici?, a nie mia?em pomys?u, ale dzi?ki za komentarz ;> Od dzi? rosn? w piasku xDD
REFRESH!!!

?wietne mapy, pod serwer RPG, umiarkowana ilo?? detali czyni z twoich map co? wyj?tkowego, czekam na kolejn? porcj? r?wnie ?adnych zdj??.
Regards
Teleq

Mapki, s? na prawd? fajnie du?o detali no i bardzo wiele fajnych pomys??w nawet ja bym ich nie wymy?li? ;D
Moja skromna ocena to 9/10
10/10 tylko dla pro Maper?w kt?rych na prawd? jest ma?o...

robisz du?o prac [+]
masz ciekawe pomys?y [+]
no i wykonanie genialnie [+]

og?lnie 9.5/10 - to 0.5 zostawi?em ?eby? nie pozostawa? na laurach :hah:

pozdro

Humm w sumie rzadko komentuje prace mapperskie, ale twoje naprawd? mi si? podobaj?! Maj? sw?j klimat co mi si? bardzo podoba ; ) Cho? na pocz?tku faktycznie czasem za du?o ro?linek, aleee i tak strasznie mi si? podobaj?! Czekam na nowe : ))
aaa i 10/10 ; D

Pozdrawiam,
Amonka

Ostatnia edycja:

REFRESH!
Komentowa?. B?dzie wi?cej komentarzy to co? dodam ;p

Ty nie komentowa? tylko mapki r?b ;DD co? pusto na tej 3 stronie bez twoich ss'?w

no dobrze mapki s? bardzo ?adne podobaj? mi si? masz talent ;D Ile ju? tak mappujesz ?
A ocena to yhm :D 9/10 ;D wiadomo nie s? najlepsze ale nied?ugo mog? by? ;)

Refresh ;D

15729lt.png

Miasto zaatakowane przez smoki ;p Oczywi?cie grounda mi si? nie chcia?o robi? xD Wiem, ?e te niby smoki nie realne, ale nie mia?em czasu na bawienie si? ;P

@Down To mo?e st?d wygl?da? jak zamek, ale to zwyk?y super domek w mie?cie ;p Tworz? dopiero to miasto w niedalekiej przysz?o?ci dam ss'y ;P Oczywi?cie normalnie jest bez smok?w xD

Haha... my?la?em w?a?nie co tam robi? te ko?ci
?adnie ci to wysz?o tylko to nie miasto ale zamek ;)
?adne pomys?y masz i og?lnie wykonanie te? fajne.Na przysz?o?? dodawaj pod?o?e bo tak w czarnym to ?le wygl?da :P

Bardzo ?adnie Ci to wysz?o, te? na pocz?tku zastanawia?em si? co tam robi? te ko?ci.?ycz? Ci jeszcze lepszych pomys??w ;D

To wygl?da jak jakie? Smoko-minotaury...
Praca troch? dziwna, te smoki to dziwny, ale dobry pomys?, lecz uwa?am, ?e z Groundem wygl?da?oby to o wiele lepiej.

Status
Zamknięty.
Do góry