• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Akcja] Zap?odnij Vinere...

Status
Zamknięty.
Odp: [Akcja] Zap?odnij Vinere...

przemek niedojaczaj mozna zamknoc temat ten co zrobil temat juz skonczyl z akcjom uslyszalem na gg i wogule pisal jak by byl na mnie wkurzony -.-

Sam pomysl jest extra.Logo tez nie jest zle. :cool: Ale czy na dluzsza mete bedziesz tam gral?? Rookgard jest bardzo nuuudny. Tylko zebys nie zostawil na lodzie userow tibia.net ;p

Powodzenia wszystkim uczestnikom tej akcji :rolleyes:

Okejj no to podsumujmy.
Z akcji wysz?o wielkie nic. Gra?o wiele os?b ale ko?czy?o gr? na 5 levelach (jak moje oczekiwania). 40% tych co tu pisali "ok do?onczam siem bende grad? o je" to nabijacze post?FF :p Jako i? mia?em bana na 30 dni za reklame na Trade odechcia?o mi si? gry na rooku.
Chcecie-grajcie. M?j odwieczny rywal Palmon ma 55 level i jako? nie wyobra?am sobie abym go dogoni?.

Czes? widz?c go w tibi to bym sie tak mi?o nie wyra?a?
podaje wam rozmowe gg z nim :mad:
Ja1 14:09:10
Siemka Zobaczy?em twuj temat na tibia net
Kader 14:09:17
No siema I co?
Ja1 14:09:19
No i pomy?la?em ?e za?o?e na tym serwerze Vinera konto
Kader 14:09:43
Spoko
Kader 14:09:51
Ale nie mam czasu na ciebie
Ja1 14:09:53
Ok Napisze za 30 min ok ?
Kader 14:10:01
spoko :D
Ja1 14:30:11
No I co ju? ?
Kader 14:30:19
Spierdalaj
Ja1 14:30:27
Ee To ty ?
Kader 14:30:33
Spierdalaj huju zajebany bo ci zdupcze lanie
Ja1 14:09:53
Hmm po twojej odpowiedzi nie b?de do ciebie
ju? pisa? Nara
Kader 14:10:01
To wypierdalaj ;]
podomnie bylo zemnom

srry ze drugi post ale mam tak wolny komp ze mi sie zacina jak pisze cos

Masz na to jakie? wyt?umaczenie Smyracz?? Bo to niezbyt mi?e tak pisa? do innych pocz?tkowych graczy, kiedy ty sam organizowa?e? akcje :down:, jednak znam r??nych ludzi o r??nych charakterach, wi?c mo?e Patrikosa co? zmieni?, czy nie pokaza? ca??j rozmowy...

#Topic: Te? bym gra?, ale mam ju? posta? na innym ?wiecie, a co do akcji tak jest zawsze ludzie chc? gra?, ale jak ju? wbij? ten 5lv to zaczyna si? im nudzi? i ko?cz? gre ;/ nic na to jednak nie poradzisz, ale popieram akcje (sam nie nawidze Br. bo cz?sto pkuj? 4fun, a jest ich wielu, wi?c jak chce ich zabi? to zawsze maj? jakiego? pro ;/.

//No, wi?c Smyracz jak si? wyt?umaczysz??

Ostatnia edycja:

Zamykam temat. Widz?, ?e autor pomys?u chyba nie chce ju? kontynuowa? akcji, a kto b?dzie chcia? gra? to zagra i nie musi pisa? o tym w temacie.

Status
Zamknięty.
Do góry