• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Adix Sorcerer on Pandoria LiFe

Status
Zamknięty.
Narazie jeszcze to s?abo wygl?da mam nadzieje, ?e szybko wbijesz sw?j upragniony 20lv i welcome in tibia

Ze wzgl?du, ?e to Twoja pierwsza posta?, to nie b?d? krytykowa?.
Co do samych zdj?? - to nie ograniczaj si? tylko do awans?w, bo jest to nudne.

Ze wzgl?du, ?e to Twoja pierwsza posta?, to nie b?d? krytykowa?.
Co do samych zdj?? - to nie ograniczaj si? tylko do awans?w, bo jest to nudne.

Popieram Gummiego, bo si? ogranizczasz, ?e dajesz awanse itp...Mam nadzij?, ?e wbijesz sw?j upragniony 20 lvl i nawet wi?kszy :). Pozdrawiam, Rafa?:)

Popieram Gummiego, bo si? ogranizczasz, ?e dajesz awanse itp...Mam nadzij?, ?e wbijesz sw?j upragniony 20 lvl i nawet wi?kszy :). Pozdrawiam, Rafa?:)

Je?li m?wicie mi ?e awanse s? ju? nudne to co mam dawa? na 9 lvl'u ?
Bo ja nie wiem ;/ Hunt?w nie dam bo kogo ja b?de hunci? ? 7 lvle ?
Czyli prosz? o podpowie? co mam dawa? w tym temacie xD

Pozdrawiam Adix

Jak huncisz 7 lvl by?oby spoko. :)
Mo?esz te? trapowa?, ale na czym mo?na trapowa? na lvl? :(

Eq si? duuu?o zmieni?o (popatrz na ostatni scern) ale teraz i tak wrzucam na imageshack.us EQ kt?re b?dzie zamiast tego myl?cego zdj?cia.

Pozdrawiam Adix

jeszcze maly lvl ale napewno postac sie rozwinie ;)
zycze powodzenia w dalszej grze

Ciekawa foteczka

Ciekawa foteczka

Ciekawa fotka..naprawde Gz chara!!

Nobus11

Nie wiem mo?e dla ciebie p legi kt?re maj? 7 arma na rlu to wielki rare, ale sp?jrzmy prawdzie w oczy p legi nie sa wcale takie fajne. Zazwyczaj p legi maj? ju? 8-poziomowi gracze, tak?e nie wiem czemu sie tak cieszysz ?e polecialy p legi. Og?lna ocena 6/10 za ch?ci.

Eq si? duuu?o zmieni?o (popatrz na ostatni scern) ale teraz i tak wrzucam na imageshack.us EQ kt?re b?dzie zamiast tego myl?cego zdj?cia.

No nawet nie?le ci idzie, ?ycz? powodzenia.

fajne sski :P ocenka jak zawsze dla mnie ;P co z tego ?e on si? chwali?? co bo wy macie 7lvl i nie poka?ecie noobki gz 11lvl jak na 1 raz to dob?e ci idzie :P kiedy b?dom nast?pne sski?
Pozdrawiam Tych Prawd?wych

No no fotki nawet nie z?e... troszke s?abe eq ale to sie da oczywi?cie nadrobi?...
Mam nadziej? ?e b?dzie wi?cej screen?w 9/10 bo to nie sztuka wbi? 8 lvl xD

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry