• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ACC Maker by Gesior b??dy

Status
Zamknięty.

Arteq

Advanced User
Liczba reakcji
9
Witam wszystkich. Z xamppem ju? sobie poradzi?em lecz teraz mam inny problem a mianowicie gdy w acc makerze by Gesior dochodz? do "STEP 4
Add samples to DB:" to ni?ej jest napisane: "Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in C:\xampp\htdocs\install.php on line 396".
Wcze?niej acc maker dzia?a? lecz te? by?y b??dy np: by?y podobne b??dy podczas wchodzenia do spells, houses, nie wy?wietla?o monsters. Jak temu zaradzi?? Przeszuka?em ca?e google i fora lecz nic nie znalaz?em. Mo?e kto? mia? tak samo i si? z tym upora??:confused:

Odp: ACC Maker by Gesior b??dy

M?wisz, ?e masz xamppa... Ja mia?em ten sam problem, ale na WebServie. Doinstalowa?em biblioteki PDO i zacz??o dzia?a?.

Ale w xampp tak na marginesie ju? wszystko powinno by? za??czone. Spr?buj jeszcze raz wys?a? pliki na serwer. Mo?e jakie? b??dy przy transferze...

S?ysza?em, ?e na Webservie ka?demu nie dzia?a. Nie wiem w og?le co to jest to POD, mo?e jaki? link? Oczywi?cie po 30 postach reput ;)

Kiedy? te? mia?em taki problem z xamppem, poszuka?em na forach i znalaz?em, ?e trzeba zainstalowa? starsz? wersje xamppa mi to pomog?o wi?c i tobie to radz? ;d

Zainstalowa?em xamppa 1.6.6a w?a?nie i dalej TO SAMO

Edit: Sorki to by? xampp 1.6.7 co? tam i na nim by? taki b??d a na xampie 1.6.6a jest taki :
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'otserv.z_news_tickers' doesn't exist' in C:\xampp\htdocs\install.php:396 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\install.php(396): PDO->query('SELECT * FROM z...') #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\install.php on line 396
Jeszcze gorszy :eek:

Edit: Sorki to by? xampp 1.6.7 co? tam i na nim by? taki b??d a na xampie 1.6.6a jest taki :
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'otserv.z_news_tickers' doesn't exist' in C:\xampp\htdocs\install.php:396 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\install.php(396): PDO->query('SELECT * FROM z...') #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\install.php on line 396
Jeszcze gorszy :eek:

tez mam z tym problem ;/

Edit: tez mam z tym problem ;/

A ja mam inny problem a mianowicie gry zak?adam na stronie konto to w grze nie moge wbic bo do bazy danych nie dodaje w kolumne "name"

A ja mam inny problem a mianowicie gry zak?adam na stronie konto to w grze nie moge wbic bo do bazy danych nie dodaje w kolumne "name"

Wystarczy ?e dopasujesz acc makera do twojego silnika np ja mam tfs 8.4
to u?ywam unnamed acc. maker 0.3.2beta3 for TFS 0.3

Ok mam silniczek 8.4 The Forgotten Server, version 0.3.1 (Crying Damson)
Jaki? acc mo?esz doradzi? bo aktualnie z tego ko?ystam UNNAMED031a for TFS 02 ???

Mia?em formata i wzi??em si? jeszcze raz za otski i dzia?a, teraz b?d? dba? o windowsa lecz teraz mam problem z apache pisze, ?e port 80,81 i 443 s? wolne a nikt nie mo?e wej?? na strone :( tylko ja mog? bez problemu poprzez localhost i nazwa.no-ip.pl

Status
Zamknięty.
Do góry