• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aali Mapping

Status
Zamknięty.
Odp: Aali Mapping

No Aali, zostaj? przy swoim, nic nowego i fajnego nie pokaza?e?, nomady s? najlepsze z tego co zrobi?e?. Nie mam tam prawie zastrze?e?, bagna s? na od tak zrobione, co nie wygl?da "fajnie", s?abo, monotonnie.

Pierwszy sccren 8/10
drugi sccren 10/10
trzeci 9/10

Komentujcie !:/
Bagienko
bagno.png

Ostatnia edycja:

Bagno idealnie zrobione prawie, ale mog?e? da? te krzaki co si? je machet? ?cina i wi?cej zaro?li w bagnach. [troch?]

8/10. :D

Aali Jeste? Zajebisty!
Bagno dobre, Dobrze wykonane, ale troch? ma?o natury (za du?o drzew, za ma?o krzaczk?w(bagiennych).
I tak jak Grzesiu napisa? Krzaczki maczet?wki xd

Te wyrmy wymiataj?. O ile si? nie myl?, to s? zrobione bezb??dnie. Du?y hunt place nie jest, ale przexie? tutaj tylko sw?j skill pokazujesz w mappingu. Nie jestem pewny jednak czy klimat pustynny do nich pasuje, ale jak dla moich oczu, to nie?le kontrastuje, wi?c masz maxa. 10/10

@Banaj
Racja. ; d

Jak widzisz oceniaj? Ci? tutaj same "matashe" z dziedziny Mappingu.
To co ja widze, to jest totalne g?wienko, prace s? brzydki czasami za du?o detali czasami za ma?o.

Wywerny to totalny syf, to jest dos?ownie 5 minut zabawy w RME, okropna okropno??.
Popracuj nad natur? bo to u Ciebie jest na bardzo niskim poziomie.

Pozdrawiam
Fluos!

og?lnie bardzo ?adnie
oby tak dalej xD
pozdro Tiger52:D:D:D

Praca na pojedynek z Fluosem
2_of_3png.png

1_of_3png.png

3_of_3png.png

Ocenia?!

#Xinx
pwnt, nikogo o nic nie prosz? i ?askawie odpierdol si? z tym gadaniem >.<
powiem, ?e ka?dy ma inny gust, a te mapy nie s? do gry tylko do showroomu..

Ostatnia edycja:

Co du?o nasrane,wi?kszo?? element?w nie pasuje do tematu 'bagien'.Nie wiem czym ludzie si? zachwycaj? w twoich pracach,s? wgl nie estetyczne.Te Wyrmy,beznadziejne,prosisz kogo? tak jak w pojedynku ze mn? o oceny ?

@up
Po prostu oceniam,chyba sam o to prosisz ? twoje prace mi si? nie podobj? i s? ma?o estetyczne,wiem,?e s? do shofa,nie do gry.

Pozdrawiam,
Xinx.

Ostatnia edycja:

@Xinx
Ja pierdole, po co m?wisz, ?e jego prace Ci si? nie podobaj? skoro sam gorzej mappujesz? W takim razie Twoje prace samemu sobie Ci si? nie podobaj?, a wtedy Twoje mappowanie nie mia?oby sensu. ?askawie odwal si? od Aaliego... .
Pozdrawiam.

@topic
Ostatnie prace mi si? bardzo spodoba?y. Drzewo, reszta natury i domek mi przypad?y do gustu, ale ten domek jaki? taki kszta? ma dziwny jak dla mnie. I za du?o naspamowa?e? natur? itp. Rozumiem, ?e to mapa show off-owa, ale bez przesady. Gdyby nie spam i domek to by?by max, a tak to otrzymujesz 8/10. :)

Moje prace s? gorsze,to ty chyba masz jednak co? z g?ow?,jako? wygra?em pojedynek z aali,fakt,faktem,?e wygra?em,bo oszukia?,ale chyba nie oszukiwa?by wiedz?c,?e jego praca jest lepsza ?

Prace nie podobaj? mi si?,wyrym totalnie ss?,ew. najlepsze s? ju? chyba te bagna.

1 mapka w klimacie zimowym.

Ostatnia edycja:

Zapowiada si? nie?le, ale chcia?bym zobaczy? jeszcze podziemia. Doda?bym tu jakie? za?nie?one ruiny ?wi?tyni Chakoyi. To by bardzo pasowa?o. :D Oceni? jak zobacz? uko?czon? prack?.
Pozdrawiam,
GregoRex.

(wiem, ?e nie uko?czona, bo Aali sam mi to napisa? ;x)

zacze?em si? co? bawi? tym zimowym klimatem :)
Resp Frost Dragona + 2 hatchlingi.
frost.jpg

Oceniajcie wi?cej :(

Ostatnia edycja:

mapy ?adne.
Te wyrmy nie za bardzo mi si? spodoba?y ten metal bar na schodach psuje klimacik ;D 5/10
Frosty ?adne
8/10
Pozdro MisQ :D

Status
Zamknięty.
Do góry