• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aali Mapping

Status
Zamknięty.

Debski

Senior User
Liczba reakcji
257
Witam, b?d? wam przedstawia? moje "pracki" aby?cie ocenili i powiedzieli co ?le robi? :)
troch? natury & jaka? brama.
sux4.jpg

Chatka Rybaka W Lesie

Prosz? komentowa?!
Pozdrawiam,
Aali

Odp: Aali Mapping? [Amator] :d

Fajna mapa 10/10!

Hmm z prac wynika ze nie 1 raz zajmujesz sie mapka , mog? wiedziec od kiedy rybak ma hatke w lesie i jest tam wody jak na baltyku?

Hmm ... No wi?c:
Na 1 ss to jest jedno wielkie ?mietnisko! Nie podoba mi si?, wygl?da jak by? klika? z zamkni?tymi oczmi gdzie tylko popadnie.
Na 2 i 3 ss ju? lepiej i nic chyba nie jest ?le. All ?adnie (to drzewo z?amane te?).

Daj? 9/10 bo jeste? - jak to nazwa?e? 'amatorem', cho? wida?, ?e ju? troch? w tym siedzisz.

Pozdro, Dragonas.

Odp: Aali Mapping

Og?lnie m?wi?c prac? nie s? z?e, ale na pierwszym zdj?ciu troch? przesadzi?e? z t? natur?. W drugim i trzecim zdj?ciu jest dobrze, ale te? mi si? zdaj? ?e ciut przesadzi?e? z t? natur?, ale tak?e je?eli to jest "Chatka Rybaka w lesie" to dlaczego a? tak du?o wody. Og?lnie m?wi?c bardzo fajnie Ci to wysz?o lecz jeszcze nie do ko?ca r?b wi?cej prac a b?d? coraz lepsze i najlepsze.=)

Fajne prace, dobra natura, du?o szczeg???w, pracuj dalej :)
9/10
kkthxbye

calkiem parzadne tylko mnie irytuje ten mul na samym srodku pierszego ss do niczego nie ma co sie przyczepic

Wedlug mnie ma?o obietk?w...
Ale mapa ladnie zrobiona; ) Na Amatora;PP

Ocena : 7/10

nawet ?adne robisz mapy, od poprzedniej tzw. "Knight Amor & Platinum Amulet Quest" te s? boskie ;d
r?b dalej prac?, ucz si?, a b?d? z Ciebi? mapperzy:)

Fajna Mapka :) ,du?o szczeg???w
i Dobrze dopasowana natura
Ocena: 9/10 :)

?adna mapka, du?o szczeg???w, ?adne budynki, dobrze pomy?lane pod?o?a, co prawda miejscami za du?o ?mieci, ale og??em jest w porz?dku,

9/10 :)

Ciekawy pomys?, du?o zieleni mo?e za du?o, ?adne wyko?czenia w domku tylko teren zbyt kolisty, ale og??em jest wporz?siu. Tw?rz dalej mo?e wygrasz jaki? konkurs mapperski :up: w ka?dym razie powodzenia.

Wielki Syf:P
Moja szko?a, ?adnie ?adnie Aali mapuj dalej.
"Od zera, Do mapera...''

Aali, pierwsze mapki s? cha?owe, jest du?o rzeczy ?le zrobionych, ale nowa praca z nomadami bardzo mi si? podoba.
Oby tak dalej!
Pozdrawiam GarQet!

#Edit
Je?li nie jeste? w ?adnym projekcie bardzo ch?tnie zatrudni? ci? do swojego projektu na mappera, o ile chcesz i masz czas :)

Ostatnia edycja:

Te nomady wymiataj?! Zawieraj? wszystkie detale, ale te tory chyba s? nie potrzebne. :D
W zwi?zku z tym za t? prac? dam Ci, hmm... : 9.5/10.
Pozdro. :D

Komentarz do Natura i jaka? brama:
"Natura zbyt chaotyczna, brzydko pouk?adane trawki, nawalone wszystkimi rodzajami drzew. Brama taka sobie, nie za ?adna."
4/10

Komentarz do chatka rybaka:
"Chatka pusta i brzydki kszta?t, natura dooko?a te? nie za specjalna, nawalone :("
3/10

Komentarz do obozowisko nomad?w:
"Tu ju? lepsza praca, jednak szczelina w piasku o.O, troch? nie pasuj?. Zbyt du?o brzydko pouk?adanych namiot?w."
5/10

Jak na pocz?tek to ca?kiem dobrze ci idzie. Popracuj troch? nad natur? i wykorzystaj rady innych do?wiadczonych mapper?w. Z czasem b?dziesz robi? coraz lepsze prace czego ci oczywi?cie serdecznie ?ycz? i ?eby? nie przesta? mappowa? po miesi?cu pracy ;d

No wi?c twoje prace s? jak dla mnie do?? ciekawe,znajduje si? na niej du?o zieleni i du?o ciekawych element?w :)

jako, i? nudzi mi si?, zrobi?em takie co?:
cos.jpg

Zapraszam do komentowania.;)

Status
Zamknięty.
Do góry