• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?a?...

Status
Zamknięty.
to chyba fake ;/, w?tpie ?eby kto? mia? takie itemy...

fake to masz chyba na imie a w tibie grasz od miecha i to jeszcze na ots

Jestem pewien, ?e to nie fake ;] Ostatnio nawet ogl?da?em filmik na tibicam jak kole? sella itemy u Rashida. Kas? co mia? wcze?niej + kasa z sellni?tych item?w da?a mu prawie ca?y BP crystalek ;] Jak znajd? ten film to pode?l? linka.

Lol...ja mysle ze to Foto montaz...
No ale jezeli nie to gz

"UaU", na prawd? Gz dla Ciebie. Raczej nie my?l?, ?e to "fotomonta?", bo poco mia?by go tutaj wstawia?? Troch? mnie zdziwi?o jak zobaczy?em 2bp BoH`?w, bo one lec? b.rzadko, ale GZ ?ycz? dalszych udanych polowa?.

P.S:

Free iteans PLX! xD<jak co? to ?arcik>

* ~ F r e e z e r ~ *

jestem pod wra?eniem ;)
og?lnie uzbierac 1500 DE to trzeba miec zdrowie

Lol...ja mysle ze to Foto montaz...
No ale jezeli nie to gz

Czemu fotomonta?? Przecie? nikt nie wie z nas ile to zbiera?. Mo?e zbiera? 1 miesi?c, a mo?e tydzie?. Nie dowiesz si? wi?c to na pewno nie "fotomonta?".
a tak poza tym, to jest bardzo mo?liwe.

No no gzz :D zaloze sie ze ma 3bp cc skoro mdw raz sellnal loota i z samych giant swordow zyskal 1700+cc :D

Offtop.

Offtop.

No no gzz :D zaloze sie ze ma 3bp cc skoro mdw raz sellnal loota i z samych giant swordow zyskal 1700+cc :D

Cz?owieku nie graj na ots'ach typu Armia, bo Ci si? lekko w g?owie liczby przewracaj?.

Sry za offtopa ;).

Pozdrawiam,
Napster.

Sycie itemki wielkie GZ ^^ Wole nieliczyc ile wyjdze bo dedne w RL xD i skoncze gra? w tibie :P Bo nie bende sie cziesylinnymi itemami jak ktos ma lepsze xD :P

no a to:
loot.jpg

Morgahar i Gentlewoman Reiko
Sp?dzili dwa tygodnie na „Dark Torturerach” przy okazji bij?c Hellfire Fighter oraz Diabolic Imp Zwastowali zasob?w na oko?o 3kk gp a caly loot mo?ecie zobaczy? po kliknieciu w miniaturk? zdj?cia.
Kto? ch?tny jest ?eby policzy? czy s? +/- ?
Hunt zosta? zako?czony dedem dzielnego Reiko kt?ry mia? przyjemno?? dosta? combo od: 2x Hellfire Fighter?w, 3x Dark Torturer?w i jedneg Diabolic Impa :)
Psychole ? T? ocen? pozostawiamy wam. :)
#celesta.pl

Ciekawe ile czasu zbiera? to wszystko i ile na tym zarobi ^^

A mo?e to nie ?adne fake tylko OTS?

nie no za? mi s??w na ciebie ?al mi ciebie bo mam siebie

powiem tylko tyle ?a?... (temat):P screen wpo?o ale te k legi :D:D

co do tej tarczy co ma seromontis necromanter shield czy jakos :P

u mnie kole? ze wsi ma ju? jom z 3 mi?si?ce albo wi?cej jako pierwszy z ?wiata pythera

jego nick to kalimati ksywa na rl to kali imie radek mati i kilka inych bo gra nim kilka os?b i 2 bracia radek i mati

Ostatnia edycja:
HeHe 1- 1 Bp Robi Kopie Widac Nie doruwnania 2- Ziom Uzywa BOtuw 3- To wszystko Kopie :P

e tam

e tam

E by dal rade to wszystko miec... kupil na allegro kase pokupywal item expil na poh gs dragi i wypadlo... Matera 190lvl ek:D

Status
Zamknięty.
Do góry