• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

=_Harmonia_=

Odp: =_Harmonia_=

Gratuluje osi?gni??. Ale MUSISZ!!! kupi? aola... ^^ bo bez aola to nie gra ;d padniesz i bendzie ?le... na pacc wolno troche levele bijesz.. ale to juz twoja sprawa

Jak uzbieram troch? zb?dnej mi kaski to kupi?, wolno expie bo ma?o gram w ostatnim czasie, bardzo ma?o :rolleyes:. Awansik:
beztytuudx7.png

Ostatnia edycja:

Ja bym si? ba? biega? z G legami i mms'em lata? bez aola, no ale mamy tu ?wie?utki awansik oby tak dalej ;] go go 100 ;].

Pozdrawiam.

Gratuluje! Widz? ?e nie najgorszy loot ;) Poka? jakie? fotki z quest?w i innych ekscytuj?cych wypraw... M?g?by? pokaza? jakie masz skile?

?wietnie! Poka? fotki z jakich? quest?w, hardcorowych exp?w, bo to wszystko staje si? monotonne ;D

PS. Jakie masz skile?

Pozdrawiam,
P@trick

Hardcorowiec to ty niez?y jeste? ;D Ja to bym w og?le sprzeda? te golden legi i mms, a kupi? za to lekkie blue legi (18 o.z.), ta?sz? demonke i ofc. aola ^^ Temacik na razie taki sobie, mam nadziej? ?e sie fajnie rozwinie i jeszcze nie raz go odwiedze ;D Powodzenia w dalszej grze ;)

Pozdrawiam,
Averyen.

PS. No i jeszcze raz - kup tego aola, bo po bandzie ?adnie ci?gniesz xD

Mi sie wydaje ze kupi?es to z allegro. :D
Lub masz innego hara 100+ lvl i jestes odwa?ny zebu chodzic z MPA na 42lvl :D

Te? pogrywam na harmonii bardzo fajny ?wiat, lecz te? du?o noob'?w ale za to du?o POLak?w Mi?o Mi sie tam gra aktualnie posiadam 78 Maga Mo?e jesli zaczne expic to dam screeny. Gz 49 Levela Wbijaj Dalej.

Gratuluje osi?gni??. Ale MUSISZ!!! kupi? aola... ^^ bo bez aola to nie gra ;d padniesz i bendzie ?le... na pacc wolno troche levele bijesz.. ale to juz twoja sprawa
P.S. ile koszkowal mpa ;]

Witam:) chcialem sie z wami podzielic moim filmikiem z Harmoni
hxxp://pl.youtube.com/watch?v=hoLFBEaQNwY

co prawda na tibia.com pisze ze postac zostanie usunieta ale mam zamiar zmienic to w polowie pazdziernika. Mala przerwa byla ale wrocily checi do gry

zamias xx wpisujemy tt.

Prosze o komenty. Pzdr

No, no 50 level! Gratulacje! ?wietne eq, dobrze ?e sprzeda?e? te MPA... Czekam na kolejne fotki z twojej strony... Poskiluj do 80 dista i jazda ;D

Pozdrawiam,
P@trick

Tak, bot, ale przecie? tylko ja go widze :)
Aktualny stan postaci :
stanpostaci18lvl3mlvltq5.jpg

Ostatnia edycja:

Ptak55
Nie ?adnie u?ywa? NG bota xD
#topic
Serwer nudny bo no-pvp ale screeny ciekawe o.o

pirategr9.jpg

adva na 51 nie wrzuc? bo nie mam screena :<.

Do góry