• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.x][mapa] Ellandia

Status
Zamknięty.
@up
tak wiem, kazdy tylko robi nightmare na poi a ja jestem ten z?y i zrobi?em zimowe kopalnie a'la helheim z nightmare. ZUOOOOOOOO

:P

:P

4/10 Czemu??
1. Ss nr 1 : LOL tam jak s? te tak jakby wierzyczki z dragonami to w ?rodku te mini trawki rosn? na ca?kowicie niepasuj?cym do nich borderze :P
2. Tam gdzie Hydry po pierwsze zadu?o ich, a po drugie to hydry wi?kszo?ci graczy kojarz? si? z tiquand? g?rami wodospadami, og?lnie d?ungl?, dodAj tam g?ry itd. A bedzie dobrze, acha i nie zapomnij tam da? ro?linno?ci z Jungly bo niewidze jej tam zbytnio :P
3. Ocena jest jaka jest bo to RME, a w nim to co pokaza?e? to mo?e jego 40 % mo?liwo?ci.
4. Podobaj? mi si? te niby tomby :P Co s? wampiry i Mumie ale te? ich tam zadu?o.

Have Fun

@up
no tak, jezeli uzywa sie rme to sie traci po?ow? pkt?w, a zobacz niekt?re moje tereny na VarathOTS one sa robione w rme i jakos sie wszystkim podobaja ;o

O.o

O.o

Niewiedzia?em ?e na Varath Ots'ie jest co? z RME.
Wi?c Szacuneczek xD i Sorka :P

rme w dobrych rekach robi lepsze mapy niz na sme..

Witam

Witam

Czy chcia?by? ?eby obeznany hoster ci pohostowal tego ots bo widze ze dlugo offline byl

- Mog? hostowa? 24/7
- M?j sprz?t:
p?yta g??wna: Intel D5400XS ''Skulltrail''
procesor: 2x Intel Core 2 Extreme QX9775
pami?? RAM: 2x APPLE 4GB 667MHz DDR2 FB DIMM ECC 2x2GB
dysk twardy: 4x Mtron SSD PRO MSP-SATA7535 360GB
- Jestem ju? do?wiadczonym hosterem

Kiedys mialem tez OTS Rpg gralo 341osob bez lagow

Mam sta?e ?acze Prosze odpisac na nr gg 5331973

Niewiedzia?em ?e na Varath Ots'ie jest co? z RME.
Wi?c Szacuneczek xD i Sorka :P

O ile dobrze my?l? to lekko ponad po?owa mapy varatha by?a robiona w remere.
I odczepcie si? od remere bo to jest normalny edytor. Ja w ramach strajku b?d? przy swoich ocenach odejmowa? punkty za u?ywanie simone map editor.

@Mapka
Wiem ?e lubisz jak jest pusto ale tu jest pusto do przesady. Reszta ok. 7/10 pusto mi si? wydaje ;p

Chcialem powiedziec ze czesc tej mapy jest kopiowana
np.:Ten niby kawalek pohu widzialem go na paru ots

Odp: [8.x][mapa] Ellandia

i ja nie lubie jak jest nasrane w mapie pe?no krzaczk?w, meszk?w, kamyczk?w ?e si? oczopl?su dostaje ;)
Dobrze powiedziane.
Mapka bardzo ?adna, da?bym 8,5/10,(ludzie m?wi? "wielka mi sztuka" , "w chwile mo?na to zrobi?", ale niech sami zrobi? to zobaczymy...).
?ycz? powodzenia w dalszej pracy nad mapk?, mam nadziej?, ?e bedzie taka ?adna, przynajmniej jak ta:).

Mapka fajna lecz tam w trzecim screenie powiniene? tam przy tych lodach doda? nawet jakie? te kulki ?niegu bo tam s? tak po 5 kulek poszukaj i dodaj ,i ju? innaczej b?dzie to wygl?da?o. Ocenka 8/10 ;)

Bardzo mi sie podoba rozmieszczenie domk?w na Minimapie (ala Venore) i te expowiska widac ze robione z g?ow? do expienia w przyszlosci, a nie tylko piekne i cudowne ogladajcie i podziwiajcie ludziska... a grac sie nie da bo tu sie blokujesz na kamyczku tam niemozna wejsc bo troche wody etc. Skoro mapka ma 15mb to sie napociles przy niej... Pozdrawiam ;)

Chris przeszedle? samego siebie te mapki s? extra 10/10 . Najbardziej podoba mi sie 2 screen :D Pozdro

Dobrze powiedziane.
Mapka bardzo ?adna, da?bym 8,5/10,(ludzie m?wi? "wielka mi sztuka" , "w chwile mo?na to zrobi?", ale niech sami zrobi? to zobaczymy...).
?ycz? powodzenia w dalszej pracy nad mapk?, mam nadziej?, ?e bedzie taka ?adna, przynajmniej jak ta:).

jezeli mi zrobisz mapke 15mb w chwile to bedziesz mia? m?j wielki szacunek ; )

@offtop ;x
a? dziwne, ?e ten temat jest na pierwszej stronie ;o

I nawiasem m?wi?c Ellandia jest bliska odpaleniu : )

@down
sam wiesz, ?e nie o to chodzi.

Ostatnia edycja:

@up
Wystarczy otworzy? rme i na ca?ej mapce waln?? wod?. Gotowe !
Mam tw?j szacunek :d.

Mapa dosy? staranna ;D jednak ma?o szczeg???w ;P a expowisko z Nightmare przypomina troch? reala ;D Og??em ?adnie i moja ocena to tak 8/10 :]

Alanov

Status
Zamknięty.
Do góry