• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.x][mapa] Ellandia

Status
Zamknięty.

Chris

Senior User
Liczba reakcji
173
Zaprezentuje pare ss?w z mojej mapy;)
Prosze o komentarze.
uo0002zx7.jpg

uo0003pi0.jpg

uo0004uc6.jpg

uo0006zl9.jpg

Mapa aktualnie ma 15mb w otbm
Znajduje sie na niej 100+ domk?w
5 miast, wiele expowisk, 100% rl poi, anni, dhq,
Mozessz porozmawiac z ok. 50 npc

koment plax!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ma?o urozmaice? jak dla mnie:D W RME zrobi? mape to nie sztuka ale za ch?ci 8/10:D

RME nie ma wszystkich border?w;/
i ja nie lubie jak jest nasrane w mapie pe?no krzaczk?w, meszk?w, kamyczk?w ?e si? oczopl?su dostaje ;)
i np. prawie wszystkie zimowe expowiska robi?em bez border?w, szuka?em w raw pallete i robi?em, a sim0ne nie da rady juz ogarnac tej mapy;/ strasznie sie komp tnie jak w sme odpalam

Moim zdaniem za du?o potwor?w robisz na respach ;-)
Co do expowiska z Hydrami to mnie sie nie podoba, jako? tak dziwnie tam.
Reszta ca?kiem ok
7/10

Robisz za du?o na jednej kupie! Na Dragach postaraj si? bardziej podkre?li? szczeg??y ;) Szkoda tylko, ?e w RME ;< Ludzie schodz? na psy

@up
Nie ?am regulaminu :F
A zreszt? po co ma si? m?czy? w Sim0ne kilka miesi?cy/lat skoro mo?e zrobi? w RME a Sim0ne to na lepsze komputery raczej.

Mi tam si? podoba. Udost?pnisz j? publicznie?=D

Ja wcale nie umiem robic w RME wiec moze ktos mnie nauczy jak robic? :D A co do mapki jest swietna,10/10 tylko za duzo potworkow troszke ale to nie problem :)

Jest dobrze ;p Wi?cej ma?ych kamyczk?w no i te smoki ciekawe te pomieszczenia ;p
7.5/10

dzieki za komentarze ;)
a co do tego RME, cz?owieku po co mam sie meczyc w sim0ne robiac bordery? albo g?ry itd. wiem ze ludzie czuja wiekszy respekt dla tych co robia w sme ale ja wole robic w rme np. w sme musialbym zrobic bordery, pozmienic id trawy, robic sam k?pki trawy, kamyczki, i to by zajelo np. 15 min, w rme sama trawe zrobie w 5 min a wyglada tak samo dobrze jak w sme

Chris,to udzielisz mi tutorialu? :D Jak robic mapki w RME takie? :) Napisz na GG 5006295 bardzo mi zalezy :)

Fajna nawet mapka jak zaczniesz hostowac daj ip to mozna bedzie zagrac :]
Tylko nie zaduzy exp :P

Moze znajde chwilke i napisze artykul o robieniu mapek w RME ;)

Mapa wykonana ?adnie, podkre?lone szczeg??y, ale pami?taj aby nie robi? zbyt du?o potwork?w w tych samych miejsach np Frost Dragony.

Chris# bardzo cie prosze,napisz taki poradnik bo chcialbym robic takie mapki jak ty :) A w simone mi sie lepiej robi nie w RME chociaz niby RME jest latwiejszy w obsludze...

nie ?e jest ?atwiejszy w obs?udze, jest o wiele szybszy i zu?ywa mnie procesora i pami?ci.

Dobra mapa

Dobra mapa

Mapa ?adna, chocia? mog?oby by? wi?cej tekstur.
Co do tego, ?e w RME robienia map to nie sztuka, a dopiero przy simOne wychodzi kto jest prawdziwym mapperem. Ja absolutnie si? z tym nie zgadzam, dobry mapper to taki kt?ry potrafi zrobi? pi?kn? i ciekaw? map?, a nie tak kt?ry korzysta z najprostszych narz?dzi.

Nioo gz daj wi?cej screen?w np. depo , swi?tynia itd . :P narazie ?adnie wygl?da

Status
Zamknięty.
Do góry