• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.40 [8.4] Xalvion OTS

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [8.4] Xalvion OTS

Mapa jak na wszystkich nudnych otsach.
Jedyne czym sie rozni, to zamiast "this is empty" (chest) pisze "to jest puste".
Moze kogos to fascynuje, niech gra. Zwiedzilem ta mape wiele razy. Musze poszukac innego otsa :down:
Do tego ko?o godziny 12 na tym serwerze opr?cz mnie gra? tylko ! 1 ! osoba.

Wed?ug ciebie mapa zrobiona przez sentila i vraela jest nudna? Zostawi? to bez komentarza...

------ Od?wie?am ----

Start: 16 lipca 23:48

Nazwa serwera: Xelion
IP: Xelion.no-ip.biz
Acc maker: Xelion.no-ip.biz
Port serwera: 7171
Czas online: 24/7
Klient: 8.40
Mapa: Evo
Exp: 999999999
Skill: 1000
Magic Level: 600
Loot: 5

Ostatnia edycja:

Muwie Wam Gram Na Tym Ots Jest Najlepszy Na Jakim Gralem Jestem Druidem I Mam Nick Spox Druid ;) Zachencam Was Do Grania Tam Najlepszy ots :)

Ots slaby ,jak wszystkim wiadomo ots z expem 1000+ sa noobskie i na pare dni.Co do ots to znalalzlem w ciagu 10 minu 8 debugow.:P
Koles sella itemki za doladowania.HAHAHHA.kolejny noobski ots na 3-4dni.
Pozdro

Ostatnia edycja:

Bardzo Sie Mi Podoba Ten Ots chociaz gram tylko 1 dzien.Mila Atmosfera GoD Rowniez.Niektorzy gracze pomagaja dla innych slabszych gdzie expic daja na poczatek jakies dobre eq itp.Jak Dla Mnie 11/10 :up: (SPOKO OTS I NIE BEDZIE ON STA? 3 DNI LUB 10 Bedzie On Wytrwa?y Dzieki Wam)Zapraszam Serdecznie!!! :) :up: Bym Byl Zapomnial Bardzo Duzo Expowisk I Dostepna Opcja Vip :)

Ostatnia edycja:

ciekawi mnie czemu wiekszosc tu broniacych tego serva ma 1 post hmm....zeby zakladac konta i bronic swojego ots-a trzeba byc pojebkiem.
Pozdro

#Up Je?li masz w?tpliwo?ci to pisz do administracji, ?eby Ci IP por?wnali...

OTS ONLINE W PON.

Ostatnia edycja:

Hmm ots nawet fajny ale ten exp mmnie przerzaza ;p gram na nim tak z nudow bo hunted na rl
pozdrawiam kylo

O boze,ten ots padnie po 3-4dniach i n iewiem czy zakladasz konta,zmieniasz ip czy kumple ci zakladaja,w kazdym razie jeszcze ani jedna bardziej zaufana osoba sie nie wypowiedziala
Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom