• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.40 [8.4] Xalvion OTS

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [8.4] Xalvion OTS

Ots chwilowo off zmieniam map?.

Jednak nie zmieniam mapy zostaje wszystko po staremu.

Ostatnia edycja:

Niestety postanowi?em wr?ci? do starego wygl?du, bo nie wiem, czemu ale mimo, i? by?o ustawione exp 15x, to by? tak naprawd? 450x.

Nie wiem czy ja nie umiem wbi? czy co? robisz ale napisz co jest :cool:

Edit:aha P.s. Kole?dla uwagi na otsa zrobi? 5 kont i sobie tutaj wpisa? ;/
?al mi tego ots !!
Admin jest noobem bo chce zach?ci? ludzi do otsa robi?c 5 kont i wpisuj?c same dobre komentarze ;/
Tylko 2 osoby tutaj si? wypowiedzia?y sprawiedliwie ;/
OTS pojebany (przepraszam za s?owa, prosz? nie dawa? warna)

-999/999

?al mi trohe tego kolesia bo GM ma racje ?e dosta? by bana popieram Xandess

Ostatnia edycja:

Heh... tak przeczyta?em te wszystkie posty i na ko?cu " Koniec z otsem (...)" to takie mieszane uczucia mn? miotaj? ;D a tam kto? wcze?niej napisa? ze kole? robi sobie konta ?eby pisa? posty ... Nie zdziwi?bym si? gdyby tak by?o bo te? takie wra?enie odnosz? ;P
I rzeczywi?cie ta mapka jest straszna... na RPG kompletnie si? nie nadaje... No ale c?? koniec z otkiem ;) My?le ze wydasz nast?pnego to wrzu? go tu jak co? .
Pozdrawiam , Satanles .

Heh... tak przeczyta?em te wszystkie posty i na ko?cu " Koniec z otsem (...)" to takie mieszane uczucia mn? miotaj? ;D a tam kto? wcze?niej napisa? ze kole? robi sobie konta ?eby pisa? posty ... Nie zdziwi?bym si? gdyby tak by?o bo te? takie wra?enie odnosz? ;P
I rzeczywi?cie ta mapka jest straszna... na RPG kompletnie si? nie nadaje... No ale c?? koniec z otkiem ;) My?le ze wydasz nast?pnego to wrzu? go tu jak co? .
Pozdrawiam , Satanles .

Je?li masz w?tpliwo?ci popro? administracje o sprawdzenie ip...

moim zdaniem ten ots jest super:) lag?w nie ma GM mily ja na nim nie gram :( ale gra moja siostra ... jej nick : Piekna Maja

Ots Naprawde Super Daje 10/10

Ots godny polecenia. Mi?a atmosfera, super mapa i ZERO lag?w!!!!
Oceniam go na 9/10

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom