• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

8.4? OpenTibia ju? ma!

Status
Zamknięty.
Odp: 8.4? OpenTibia ju? ma!

Zadam takie g?upie pytanie,sk?d ?ci?gn?? taki silnik? :D

@up:
jeszcze si? nie da zapewne. B?dzie jak wyjdzie nowa wersja TFS'a.

@topic:
Jestem pod wielkim wra?eniem a? mnie zamurowa?o :D jestem godny podziwu dla Was za expresywne dzia?anie. Dopiero co update a tu ju? server pod 8.4 w dodatku z nowymi outfitami i potworkami. Jeszcze te itemsy i b?dzie super.

Jaki? Download Da Si? Dorzuci??
By? Bym Wdzi?czny...

Z tego co wiem, downloadu nie ma jeszcze, gdy? to wersja testowa jest, wraz nie ma wszystkiego w sobie. My?l?, ?e za tydzie? mo?e dwa tygodnie uka?e si? download Tfsa pod 8.4 ;]

Z tego co wiem, downloadu nie ma jeszcze, gdy? to wersja testowa jest, wraz nie ma wszystkiego w sobie. My?l?, ?e za tydzie? mo?e dwa tygodnie uka?e si? download Tfsa pod 8.4 ;]
parwdopodobnie TFS ktory wyjdzi z update 8.4 wyjdzie prawdopodobnie 1 stycznia 2009r.

Ja nie moge GZ elf i reszta maniacy jak zawsze ?adnie i szybko all zrobili?ci i ten wygl?d boh?w jest fajny ale to co pokaza? Xart Irok te potworki,itemy itd. to mnie przerazi?o fioletowy nightmare?:/:confused:

@archimonde
Te "fioletowe nightmare" to Nightmare Scion ;)

Wielkie GZ dla waszej ekipy xD naprawde pod wra?eniem jestem

jak wam si? uda?o wszystko tak szybko zrobi??

Wielkie GZ dla waszej ekipy xD naprawde pod wra?eniem jestem
jak wam si? uda?o wszystko tak szybko zrobi??
Wystarczy miec doswiadczona ekipe,100% zainteresowania,100% wiedzy na temat OTS,100%cierpliwosci...
A co do OTka to prawie spadlem z krzesla wchodze na ots-list.org patrze cos mi tu niegra 8.4? ale to byl brazylijski serv no wiec skopa w google wpisuje 'ots 8.4' a tu faktycznie 8.4 ale tester :P

Elf szcunek dla ciebie i calej ekipy !!!

Pozdrawiam

No no gz dla waszek ekipy ! Teraz udowodnili?cie ?e kilka os?b mo?e pokona? pot?ge cisoftu.A? nie chc? mi si? wierzy? GRATULUJE MAAXX ! i gram :P

Nie rozumiem komu i co gratulujesz... Ale ok : P

Te? si? przy??cze GZ ///

Super mi si? wydaje ?e wy chyba za 2 miechy zrobicie rl tibi? a CipSoft b?d? mieli OTS :D.Nie no super i dzi?ki wam Vitae World b?dzie po 8.40

Jak wszyscy robi? ots'y pod 8.4 jak nie ma jeszcze map editora? mo?ecie si? ze mn? podzieli? tym editorem kt?rego u?ywacie

Kto mi pomo?e zrobi? ots??
Prosz? kontakt na gg 12671242 [ITEM][/ITEM]

XArt IRok fajne te potworki bardzo mi sie podobaja ;)

Nie no gzzz Naprawde Si? Postalali?cie !! :thx: za silnik

Status
Zamknięty.
Do góry