• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Bank na Rookgardzie

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Bank na Rookgardzie

kiedy? na rooku nie by?o banku i jako? sobie radzili
wprowadzili go zeby normalni gracze kt?rzy chc? tylko przej?? rooka nie chodzili z ca?? kas?, i ?eby nie kombinowali z "depo-charami" .
1k jest to przeci?tna ilo?? kasy jak? mo?na zdoby? przechodz?c rooka:eek:, a tak w?a?ciwie to po choler? komu? na rooku 50k je?li nawet ich nie wyda ?! wtf

Mi to ograniczenie nie przeszkadza bo i tak ca?a kas? nosze przy sobie. Jedyne co mnie denerwuje to ograniczenie, ?e na maina mo?na wynie?? jedynie 1k. Ja zwykle zarabiam 1.5 na rooku i co 500 gp posz?o si? j****?, gdzie za ta kase kupi? bym sobie chocia? tego dwarven shielda i dark helmet. Ale na szcz??cie znalaz?em spos?b na to. Za nadwy?k? kupuj? carlin swordy a p??niej je na mainie sprzedaje.

we? to jest ?mieszne ?e nie mo?na wiecej ni? 1k zdeponowa?, przez to musia?em zrobi? Dp hara :(

Edit: we? to jest ?mieszne ?e nie mo?na wiecej ni? 1k zdeponowa?, przez to musia?em zrobi? Dp hara :(

Tak,to jest ?mieszne.
Zrobili to napewno aby nie mo?na przenosi? sobie z rookslayera siana na maina.
Albo,?e b?dziesz to robi? przenosz?c po 1k,ale by?o by to bardzo nu??ce.
/Moking

nie wiem o co w tym chodzi ; D a wi?c ci nie doradzie ale to dziwne ; D ale co to jest 3 k ? to nie a? tak du?o xDD

Nie wiem co im odbi?o 1 k ajajaj
B?agam przeczytaj chocia? po?ow?.M?j nowy komputer wymaga wielkiej opieki medycznej.Niedawno lekarze wykryli ?e je?li do 14 kwietnia nie zdob?dziemy 300 repucik?w komputer odejdzie w zapomnienie.Jest tylko jedna droga aby go ocali?...musisz da? mi repucika..

Wydaje mi sie czy nabijasz tylko posty na forum i reputy ???

Lol!! :mad:
Ograniczenie do 1k w banku na rook to ju? wielka przesada ja nie rozumie ich czy rookstayerzy przeszkadzaj? im w czym???? Moim zdaniem jest to bez sensu!!

G?wno prawda. Jest to perfekcyjne posuni?cie ze strony Cipsoftu. Wyspa nowych (czyt. Rookgard) to WYSPA PRZEJ?CIOWA! Jak wiemy, wi?kszo?? rookstayer?w z 30+ lvlem u?ywa bota. Ca?? sum? pieni?dzy trzyman? w backpacku ! Niekt?rzy zgona zalicz? i co strac??! Wszystkie pieni?dze, wiec sko?czy botowa? po takiej stracie. Hail "updejt"!
Zgadzam si? -.- Rook nie jest po to ?eby tam siedzie? nie wiadomo ile...Jakby nie bocili to nie by?o by to potrzebne...Ale boc?-?wietnie ?e to wprowadzili.

Powiem ?e to kolejny pomys? Cipsoftu , aby zwalcza? boter?w i tym samym na wyspie nowych.A czy to minus to te? mo?na nazwa?.

Mi si? wydaje, ?e CipSoft niezrobi? nam tego na z?o??...
Oni nie patrz? na liczb? bot?w - wr?cz przeciwnie ... pragn? ich.

Odwr?c? si? troszke od tematu :
- Jak wiemy, pacc umo?liwia nam p?ywanie na r??ne wyspy takie jak Yalahar, Ankrahmun, Edron itp....
Przy updacie 8.4 powsta?a nowa wyspa Yalahar na kt?rej znalaz? si? m.in du?a okolica z badziewnymi potworami kt?re daj? po 80 expa.. Po co to? Dla 15 lvli? Niee... Dla bot?w.... Dlaczego?
Ka?dy gracz je?eli chce botowa? efektywnie musi zakupi? Premium Account..
A dla CipSoftu oczywi?cie $ lec?.... Tym wi?cej bot?w , tym CipSoft bogatszy.

Ostatnio CipSoft zrobi? akcj? na temat NG nie poto by eliminowa? osoby...
Jakby tego chcia? to by to robi? non stop... CipSoft zrobi? t? akcj? po to, ?eby gracze si? go nieczepiali, ?e nic nierobi na boter?w....

Powracam do tematu :
- CipSoft moim zdaniem utrudnia gre Rookstayerom - dlaczego?
Poniewa? wiele os?b tam gra bez Premium Account, poniewa? im to prawie nic niedaje.. Dost?p dla tych 7 expowisk wi?cej.... Wiele os?b gra tam bez Pacc'a i z ka?dym dniem zaczyna si? ich roi? coraz wi?cej i wi?cej....
CipSoft usun? bank po to : ?eby ludzie wyszli na main'a i kupowali bonusy Takie jak PACC itp.... Wko?cu na mainie na wy?szym lvl'u bez pacca gry niema. Tak wi?c to kolejne i nieostatnie posuni?cie CipSoftu dla $$$$$....

CipSoft od niepami?tnych czas?w nies?ucha graczy - ignoruje ich...
Oni d?rza tylko dla w?asnych zysk?w......

Pozdrawiam!

Cipsoft zawsze by? przeciwny rookstayerom,z kas? troche ?le zrobili mogli chocia? zrobi? te marne 10k..
nawet jak si? wychodzi z rooka to tylko 1k mozna mie? =(
Oni tak zrobi? ?e zatruj? ?ycie kazdemu na rooku ?eby nie zostawa?,ale co maj? zrobi? jakie? 100 lvl na rooku? przecie? jak wyjd? z tamt?d to totalna klapa!..

Nied?ugo zlikwiduj? wcale rookgard =) albo rozwal? go,zrobi? ghoula,spikesa,mino maga i koniec rookgarda dla poszukiwaczy

G?wno prawda. Jest to perfekcyjne posuni?cie ze strony Cipsoftu. Wyspa nowych (czyt. Rookgard) to WYSPA PRZEJ?CIOWA! Jak wiemy, wi?kszo?? rookstayer?w z 30+ lvlem u?ywa bota. Ca?? sum? pieni?dzy trzyman? w backpacku ! Niekt?rzy zgona zalicz? i co strac??! Wszystkie pieni?dze, wiec sko?czy botowa? po takiej stracie. Hail "updejt"!
Masz racje Frozen Dancer tyle ze ja mialem 20k i mialem 35 level i wcale nie bocilem i teraz jak tak postapili to wychodze z rooka

G?upota ze strony Cipsoftu.:cool:

Edit: Tak ma?y limit dali ?!:confused:

Lipa jest z bankiem only 1k w banku :( i po co to zrobili... i oto kolejny dowod ze cipisoft nie lubi rookstayerow :(

Booze . Wieksza polowa z was nawija o botterach ale nikt nie pomyslal o tym ze chodzi tu o to ze jezeli ktos idzie na maina to moglby spokojnie na IoD)(Island of destiny)Zebrac ponad 10k+ ? Moim zdaniem Cipsoft nawet sie 'wami ' nie martwi niekiedy wrzuci wam cos ciekawego zeby byla zajawka .W Tibii liczy sie mainland. Questy/Czary/Bronie/Moby/Ataki/Bossy Tak tak na roku jest atak ratow i shenga ale co z tego.Zamiast plakac wiekszosc dzieci 8.2+ nawet nie pamietam od kiedy byl bank na rooku robcie te depochary jak juz polowa uzytkownikow napisala i przestancie plakac a jakis mod niech pomysli i to zamknie najlepiej.

Wed?ug mnie co to za problem z tym bankiem :curse:

Wi?kszo?? (ka?dy) rookslayer (rookstayer) ma swojego 2 noob hara, na kt?rym trzyma warto?ciowe itemki (m.in. addonowe itp.). Czemu tam kasy nie mo?e trzyma?? Bank to i tak ju? jest sporo udogodnienie.

Mi si? wydaje, ?e CipSoft niezrobi? nam tego na z?o??...
Oni nie patrz? na liczb? bot?w - wr?cz przeciwnie ... pragn? ich.
Odwr?c? si? troszke od tematu :
- Jak wiemy, pacc umo?liwia nam p?ywanie na r??ne wyspy takie jak Yalahar, Ankrahmun, Edron itp....
Przy updacie 8.4 powsta?a nowa wyspa Yalahar na kt?rej znalaz? si? m.in du?a okolica z badziewnymi potworami kt?re daj? po 80 expa.. Po co to? Dla 15 lvli? Niee... Dla bot?w.... Dlaczego?
Ka?dy gracz je?eli chce botowa? efektywnie musi zakupi? Premium Account..
A dla CipSoftu oczywi?cie $ lec?.... Tym wi?cej bot?w , tym CipSoft bogatszy.
Ostatnio CipSoft zrobi? akcj? na temat NG nie poto by eliminowa? osoby...
Jakby tego chcia? to by to robi? non stop... CipSoft zrobi? t? akcj? po to, ?eby gracze si? go nieczepiali, ?e nic nierobi na boter?w....
Powracam do tematu :
- CipSoft moim zdaniem utrudnia gre Rookstayerom - dlaczego?
Poniewa? wiele os?b tam gra bez Premium Account, poniewa? im to prawie nic niedaje.. Dost?p dla tych 7 expowisk wi?cej.... Wiele os?b gra tam bez Pacc'a i z ka?dym dniem zaczyna si? ich roi? coraz wi?cej i wi?cej....
CipSoft usun? bank po to : ?eby ludzie wyszli na main'a i kupowali bonusy Takie jak PACC itp.... Wko?cu na mainie na wy?szym lvl'u bez pacca gry niema. Tak wi?c to kolejne i nieostatnie posuni?cie CipSoftu dla $$$$$....
CipSoft od niepami?tnych czas?w nies?ucha graczy - ignoruje ich...
Oni d?rza tylko dla w?asnych zysk?w......
Pozdrawiam!
Kurwa, kolejny zajebisty mysliciel.
@1
Skoro CipSoftu nie obchodz? boterzy to czemu robi te akcje trac?c kilka tysi?cy graczy, a ro bi to co jaki? czas dlatego, ?e musi mie? dowody, zreszt? co, maj? si? pojawia? newsy co 2 dni: kolejne 40 kont zbanowanych/usunietych.
@2
Tak ?eby? wiedzia?, ?e dla 15 leveli, bo jak kto? p?aci to wymaga, zreszt? na facc land te? jest masa miejsc.
@3
A jakie s? inne bonusy?? zreszt? w?tpi? aby Cipsoft tak bardzo nie lubi? rookers?w. Po prostu w ich zamy?le mia?a to by? wyspa nowicjuszy, ucz?ca podstaw gry. A bank no co mozna powiedzia?, nieznane s? wyroki Boskie.
Pozdrawiam
Deaven

PS od teraz crystal coin stanie si? rarem, pozosta?ym po starszej wersji

Dla Rookstayer?w ten pomys? to shit i kolejny poj****y "updejt" Cipsoftu, a tych kt?rzy tylko przechodz? Rook'a(MainStayer xDD) to nie powinno interesowa? :P

Status
Zamknięty.
Do góry