• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Bank na Rookgardzie

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Bank na Rookgardzie

Zrob Pare Char?w i Dawaj im kase a noob charami do banku dawaj proste ;]

Taki 100 lv ja ma duuu?o kasy i jo straci? to co ?? nic... naco on by to mial wyda? xd
na potionki ? on ich prawie nie wastuje ale ok..
kiedy? wcale nie by?o bank?w i ludzie se robi pe?no noob char?w :D

wkoncu odstraszyli rookstayer?w z rooka bo tak sie normalnie rooka nie dalo przejsc bo na kazdych ratach jakis 10 lvl + no i jak tu wybocic 8 ? :)

to bardzo g?upie powiem ale jak onii ziomusie pomy?l? rusz? g?ow? i problem rozwi?zany jak by wogule nie by?o banku na rooku to co by by?o?? by?cie padali kurcze z 1k 2k itp. zr?bcie ludzie depo chara to nie boli!! :cool:

to bardzo g?upie powiem ale jak onii ziomusie pomy?l? rusz? g?ow? i problem rozwi?zany jak by wogule nie by?o banku na rooku to co by by?o?? by?cie padali kurcze z 1k 2k itp. zr?bcie ludzie depo chara to nie boli!! :cool:
o w?a?nie taka wypowied? to normalnie cool zrubcie depo chara to nie boli i mi si? to podoba :cool:

Edit:
o w?a?nie taka wypowied? to normalnie cool zrubcie depo chara to nie boli i mi si? to podoba :cool:

@up
Po co piszesz 2 razy to samo ? razisz mnie swoimi bledami ortograficznymi chodzi mi o to slowo :o w?a?nie taka wypowied? to normalnie cool >zrubcie <depo chara to nie boli i mi si? to podoba

@topic
No mysle ze rookstayer dlatego ze musi wlaczyc bota bo go parzy !!GM'owie dostali pare skarg takich ze ktos 24/7h gra ,przykro mi :] z jednego powodu sie ciesze
ZERO SPAMEROW NA CHACIE :]

:] No dobra to pa ;]
Pzdrw

Ostatnia edycja:

niechc?cy mi si? napisa?o 2dwa razy a tak wogule PISZE ?ADNIE I DOBRZE!!!!!!!!!!:rolleyes:

Elo...
Zastanawiam sie od dluzszego czasu co Cipsoft ma do rookstaylerow??
Moze sie nie znam bo mam 15 level na rooku, ale 1k to przesada... Bank mam zapelniony, a w bp 6k... .Moim zdaniem lepiej by bylo, gdyby zrobili na rooku dp i stary dobry bank ;) Lecz dp niema, poniewaz Cipsoft woli, zeby ludzie szli na maina, a na rooku uczyli sie grac i nic wiecej...

ZAPRASZAM NA SERVER PANDORIA MOJ NICK Szmex

W sumie to dobrze bo cipki odstraszaj? rookstayer?w na maina ?eby lov levels mieli na czym expic....a po 2 zach?caj? do kupienia pacca,i wo og?le wywalaj? z rooka ?eby wi?cej grywalno?ci by?o i tyle....

@Pan up
Zero przeklinania prosze
@Topic
Zrobili teraz do dupy rookstayerzy nie b?d? mieli gdzie kasy schowa? (lecz ja mam special dp :]) b?dzie im trudno poniewa? niekt?rzy mieli w banku ponad 50 cc je?eli padn? to ca?a kasa poleci i jaki? noobek si? wzbogaci

I tak to nie jest problem bo nawet je?li kto? ma w pizdu kasy to wa?y to max 10capa ;) nawet bp wa?y wi?cej... tylko CipSoft straci graczy, nie my, zabaw?. Gier jest w ch*ja i troch? ;)

Na moj? Cipsoft powienien to zmieni? i zn?w udost?pni? aby nie by?o ograniczenia na Rookgaardzie.
Pozdrawiam :)

Moim zdanie w Tibia powoli traci sie sens grania poniewaz za duzo nowych dobrych itemow ostatnimi czasami zostalo wylotowane z potworow np:golden helmet , golden botsy itp. :D. A co do banku z jednej strony dobrze ze jest bo przynajmniej rookslayerzy nie musze robic nowych harow do przetrzymywania itemkow ;p

Beznadzieja co oni jeszcze wymysa masakra im sie juz wywrocilo pod sufitem
ehh a mialem zamiar grac na rooku ;/

Wiem Wlasnie Tez jestem rookstayer i to zjebalo CipSoft po co to wogle robili ^.^....:(

Status
Zamknięty.
Do góry