• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Bank na Rookgardzie

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Bank na Rookgardzie

Mo?na robi? postacie na kt?rych b?dziecie trzyma? gp....
Ja nie p?acz? jako? sobie radz? ; ) Niestety to i tak jeden z b??d?w tegorocznego update.

Nie podoba mi si? to co zrobi? CipSoft. Jest to kolejny krok z serii "Uprzykrzanie ?ycia Rookstayer?w" ale c?? to ich gra i mog? z ni? zrobi? co zechc?. Ale pomy?lcie jak by?o bez banku. Trzeba by?o sprzeda? co? za 100gp ?eby dosta? 1 platynk?, a banku nie by?o w og?le wi?c i tak jest dobrze, ?e chocia? mo?na wymienia? pieni?dze.

Zrozumcie... Bank na rooku jest od 2~ updat?w... Prawdziwy rookstayer zrobi sobie depo chara i nie b?dzie p?aka? poniewa? jeszcze niedawno w?a?nie musia? tak robi?...

Tak ja UP polecam zrobic dp chara i po problemie ;) wiec niema co plakac tylko expic i gonic takie lvl jak Sunrise czy Crisne :P

PozdRo By GoD LeppeR

Ca?kiem bezsensowne... i co teraz mam 4k to 3 k w Bp a 1 w banku :? :/
Zacznie sie zn?w "era przechowywania na drugim charze"

Witam !
Dziwie si? dlaczego narzekacie na bank cho? mo?ecie sobie zrobi? depo-chary i w ich bacpackach trzyma? pieni?dze ? Jeden zwyk?y bp na rookgaardzie kosztuje 10 gp..:cool:
Mo?e taki depo-char to dobry pomys?, ale to bez my?lne bo np. taki ja mam 16 rookslayera zrobie sobie nowe pasy, nowego chara, boje si? o kase, ?eby mi go?? nie zabra?, nawet jak schowam jest ryzyko, wi?c w??czam mc i nie do??, ?e mi du?o czasu to zabiera to jeszcze u?ywam bota, a tak bym napisa? hi, deposite, xxx,yes i kase mam bezpieczna ;D

Depo chary istnieja od dawana i na pewno nie przestana istnie? . Jedyne co jest najgorsze, to to, ?e jak taki rookstayer nie wyni?s? sobie z banku forsy to chyba juz nie wyniesie prawda? :P

@up:

Ja mam 3600 gp w banku i dalej pisze ?e mog? wszystko zdeponowa? ale nie robi? tego bo na jaki kij? :D Przy sobie nosze ju? 4k :confused: czas zrobi? naab chara ;) mam nadziej? ?e b?dzie si? wyci?gn?? ca?? kas? :p

Zal 1k?! To ju? wog?le mogli tego nie robi? no ale lepsze 1k nisz nic <<I TAK MA?o!!>>OoO:confused::confused::confused:

jaka porazka ... mialam na moim 43 rook slayerze 23 k ;/ i co teraz zostalo mi 1 .. a co za sens jest wychodzic na maina 43 lvl ?? super..:(

Moj kolega ma 4 depo chary
I ma 10cc to troche glupio chce cos kupic musi dac loga lub MC
to teraz bedzie na prawde Era Depo Charow tak jak ktos wspomnial...:eek::eek:

Ale mo?na zamieni? na platynki/cc i da? na 2 chara. No problem.

No ja mam 22k na rooku, i wszystko wyci?gn??em...
?eby p??niej m?c zamienia? na Platynki...

A co do cholery Agustiano na novie ma powiedziec?!! w banku mial okolo 67 cc...

Dobrze ze nigdy nie mialem rookstayera bo jak mam przejs rook to RZYG!!

tylko wspolczuje Surnise ....

Moim zdaniem to bez sensu. Jak na rooku na ka?dym ?wiecie jest po 1k rookslayer?w i niekt?rzy maj? po 100k, a w banku mo?na mie? tylko 1k. Zobaczcie:
Masz 100k kasy na rooku, a do banku w?o?y?e? 1k
Idziesz na expa na roty i masz deda
Tracisz 99k kasy. To bez sensu nie??

Cip'y zrobi?y to ale to nie najwi?kszy problem . ;/
Nie wiem czy wiecie ale na main mo?na wyj?? z max 1k
Radze se zostawi? 1 k . i kupi? manasy i poty . za reszt? .
Je?eli tego nie zrobicie to kapitan powie ze nie mo?esz zabra? tych pieni?dzy poniewa? s? za ci??kie i spyta si? czy mo?e kas? zabra? na napraw? statku .
jak odpowiecie "yes" to b?dziecie posiada? 1k .

Ale po co siedzie? te? na rooku z kas? gdzie marz np 150k po co to trzyma? lepiej i?? na main i kupi? se lepsze EQ:cool:

Ale po co siedzie? te? na rooku z kas? gdzie marz np 150k po co to trzyma? lepiej i?? na main i kupi? se lepsze EQ

Jak jeste? rookstayerem to nie wyjdziesz na maina nawet maj?c 500cc bo wtedy jeste? bogaty, ale jeste? zerem w?r?d innych graczy. Zobacz ?e opuszczaj?c rooka na 100 Levelu nie masz tyle hp ani many co 50 Level wi?c jeste? po prostu zerem i ka?dy mo?e ci? zabi? bez problemu. Je?li nawet ?migasz na non-pvp to jeste? za s?aby aby walczy? z jakim kolwiek potworem :rolleyes: po prostu nie kt?rzy to lubi? i pozostaj? tam na sta?e. Ja mam 2 postacie - main i rook i jako? ?yj?.

Status
Zamknięty.
Do góry