• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Bank na Rookgardzie

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Bank na Rookgardzie

m?j kumpel ma 54 lvl na roku i ca?? kas? trzyma na osobnej postaci z 10 lvl i jako? mu idzie gra? na roku. :)

Moim zdaniem Cipsoft da? limit bankiera do 1k po to aby nie by?o botter?w.
ale na tym ?wiat si? nie ko?czy, zr?bcie depo chary i trzymajcie w nich kase i po k?opocie:)

ehh... ja mia?em 9k w banku :[
I co ju? ich nie mam??
Bo narazie nie mog? wbija? na tibi? bo mam lagi przez internet :[

o ciul, o ?al o h... ekhm. holera, nie ma to jak ?y? z pomys?em, kolejny g?upi pomys? Cip?w, po co to?? przecie? ja mam wi?cej na 8 lvlu jak z rooka wychodz?. Ciekawe co jeszcze wymy?l? ;/ ju? lepiej rooka usun?? :(

Ja te? mam rookstayera i mam 40k.Ale zrobi?em sobie drug? posta? na tym samym serwerze i karzdo kase jak? mam daje na tamt? posta?.Ta posta? jest moim Bankierem :)

Cipsoft nie chce rookslayerow? Przeciez ten limit 1k!!! to kompletna bzdura :confused:

za du?o jest botter?w kt?rzy maja po 100cc a ci co maja pacc maja przeciez depo wiec dlatego zachecaja do kupienia pacca

Mo?e Cipsoft chce ?eby ludzie grali na mainie a nie siedzieli na rooku ?
Mnie szczerze to wali bo i tak nie siedz? na rooku bo ledwo wytrzymuje psyhicznie do 8 lvl'a xD

Ale teraz do wszystkich rookstayer?w :
Lepsze 1k ni? tak jak kiedy? bez banku ;p

Mo?e i cipsoft nas karci ale aco z tego ja sie nie poddam xD a rookslayer ma co? capa i kase na szczescie mozna wymieniac na rocku przeciez nie?c 3 cc to nic z?ego :P :cool:
lecz kiedy? wyczyta?em ?e 100 lvl rookstayer jaki? meksykanin pad? na orc spearmanie przez kicka :cool:

ehh... ja mia?em 9k w banku :[
I co ju? ich nie mam??
Bo narazie nie mog? wbija? na tibi? bo mam lagi przez internet :[

Z racji tego,ze nikt Ci nie odpowiedzial... ja to zrobie :D
W banku bedziesz mial nadal 9k. Ale nie bedziesz mogl wsadzic wiecej.
Gdy wyjmiesz cala kase z banku to spowrotem bedziesz mogl depozytnac tylko 1k. Wiec lepiej nie wyjmuj a zarobiona kase nos przy sobie.

I bardzo dobrze. Po co wam na rooku kasa? huahauhau tam nic nie ma wartosci wiekszej niz 100 gp :)

Pozdro

Sam jestem rookstayerem ale nie mam nawet 1k bo niedawno zacz??em gra?.Mam ponad 500 gp i spotka?em dzisiaj rookstayera , kt?ry mi pisa? , ?e mu?i isc na maina bo ma za duzo kasy w banku.Pokln?? na Cipsoft i poszed? :eek: :p.

zal nie kt?rzy maja 1kk + na roku co teraz maja zrobi? ? wiecie co b?d? zbiera? po 100 platynek i b?d? musieli zrobi? z 300 noob char?w bo jak to pomie?ci? -.-

Cripsoft jest glupi :confused:przeciez Rookstayerzy to nieod??czna czesc Rookgardu.Pomagaja slabszym playerom w Qestach lub w innych okolicznosciach.:D

Dzi? wszed?em na konto rookslyera i chcia?em zdeponowa? kas? do banku (na rooku) i bardzo si? zdziwi?em gdy zobaczy?em ?e nie mog? wi?cej doda? kasy i musz? przej?? na main aby kas? wp?aci? (na k?cie by?o ponad 3k).
I oto kolejny dow?d ?e "Cipsoft" nie lubi rookslyer?w, oraz minus Winter Update 2008.

Moj kumpel mana 60 rookslayeru ponad 100 k ;]

Hah ale CipSoft si? popisa? no ?al po prostu... Ale i tak rookstayerzy maja depo chary na swoje rary wi?c to nie b?dzie problem ale a? si? boj? co zrobi? w nast?pnych UPDatach..

No i wlasnie dlatego nie trzymam kasy w banku... co za j*****e dziadostwo !! ;/ Ja mam 62 k na depo charach i ciesze sie, ze nie mialem tego w banku...

Aff -.-
Pzdr.

@edit

Dedzorek... noobem jestes i nie znasz sie na rooku... wejdz na morgane i popytaj o Bear Paw i Mino Leather... -.-

500gp + ;/

Hmmmmm moim zdaniem CipSoft dlatego zrobil ograniczenie do 1 k poniewaz na roockardzie bylo bardzo duzo boterow .. Nie mowcie mi ze ktos wbije 50 + lvl na roocku bez bota . Bot padnie - wypada mu jego dobytek

Pozdrawiam,
Przemqol

@up

Tylko teraz mi powiedz, jak taki 50+ bot ma pa?? o_O
Eq ma na pewno pe?ne, shield 22+ i od ch** hp.
?eby go strapowa?, trzeba naprawd? si? postara? - pami?tajcie ?e taki bot ma przewa?nie zaznaczone ?eby atakowa? wszystkie potwory.
Nie wiem jak wy, ale ja ju? wole report wys?a?, ni? m?czy? si? 1h nad robieniem trapa, kt?ry i tak si? nie uda :confused:

Status
Zamknięty.
Do góry