• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Bank na Rookgardzie

Status
Zamknięty.

Devon

User
Liczba reakcji
2
Dzi? wszed?em na konto rookslyera i chcia?em zdeponowa? kas? do banku (na rooku) i bardzo si? zdziwi?em gdy zobaczy?em ?e nie mog? wi?cej doda? kasy i musz? przej?? na main aby kas? wp?aci? (na k?cie by?o ponad 3k).

I oto kolejny dow?d ?e "Cipsoft" nie lubi rookslyer?w, oraz minus Winter Update 2008.

Odp: [8.4] Bank na Rookgardzie

M?j kolega ma ko?o 20k w banku na rooku, ja o wiele mniej bo ko?? 8k... Z tym update'em wesz?o ograniczenie do 1k!!! Naprawd? nie wiem co oni maj? do rookstayer?w... Mo?e jeszcze dadz? niesko?czony limit tylko dla PACC?! Wsp??czuj? ci Devon jak i innym rookstayerom.(Pomy?le? o tych co maj? ~100lvl...)
Pozdro

Nie no tylko 1k!!!!. Oszaleli. To teraz je?eli kto? ma 50k to 1k w banku a 49k w bp. ?al.

Z tym 1k to nic nie zrobi? na rooku.

?miesznie to zrobili normalnie tylko po co to mnie ciekawi :D

Cze??!
Te? mnie ciekawi po jakiego grzyba... Co ma zrobi? m?j kumpel kt?ry ma 4cc a chce wyj?? z rooka? Bezsensu... Clipsoft odstrasza graczy z updatu na update... Jak gra?em jeszcze 2 lata temu to ?rednio 70 ty? graczy na raz gra?o a teraz to 40 ty?. Przykre ;(
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Oni chyba oszaleli... bank 1k to stanowczo za ma?o ale rookslayer taki z wi?kszym lvl capa na pewno ma wi?cej i na pewno starczy na kaske albo zrobi? "depo chary" przecie? MC nie gryzie :P

Ostatnia edycja:

To co zrobili to jest istna g?upota!
Przecie? ja mia?em z 20k w banku a znani mi rookstayler mia? ponad 150k!
I co teraz b?dzie nosi? ze sob? 149k przy sobie???
Moim zdaniem to jest beznadzieja to co zrobili. Powinni to cofn??!!

Pozdrowienia
BrunatnyZenoslaw

To co zrobili to jest istna g?upota!
Przecie? ja mia?em z 20k w banku a znani mi rookstayler mia? ponad 150k!
I co teraz b?dzie nosi? ze sob? 149k przy sobie???
Moim zdaniem to jest beznadzieja to co zrobili. Powinni to cofn??!!
Pozdrowienia
BrunatnyZenoslaw

G?wno prawda. Jest to perfekcyjne posuni?cie ze strony Cipsoftu. Wyspa nowych (czyt. Rookgard) to WYSPA PRZEJ?CIOWA! Jak wiemy, wi?kszo?? rookstayer?w z 30+ lvlem u?ywa bota. Ca?? sum? pieni?dzy trzyman? w backpacku ! Niekt?rzy zgona zalicz? i co strac??! Wszystkie pieni?dze, wiec sko?czy botowa? po takiej stracie. Hail "updejt"!

@Up
Masz racj? :)
Rook to taki toturial kt?ry uczy jak gra? ?eby nie boci? na mainie (np . idzie na dragi z 8 lvl xD - ja takie co? widzia?em xD)

Witam !
Dziwie si? dlaczego narzekacie na bank cho? mo?ecie sobie zrobi? depo-chary i w ich bacpackach trzyma? pieni?dze ? Jeden zwyk?y bp na rookgaardzie kosztuje 10 gp..:cool:

Pozdrawiam,Adam Rooker

Zgadzam si? z koleg? 2xup
Jeden depo char wi?cej, gdzie b?dzie trzymana kasa (wbicie 5 lvla to nie problem, a ju? bezpieczniej) to nie jest problem, zw?aszcza, je?li kto? powa?nie my?li o karierze Rookstayera. Zniech?ca was ograniczenie wp?acanych pieni?dzy do banku? ?mieszne. ;)

To poco den depozyt jak ma limity 1k.Naprawd? nie wiem po co to zrobili chyba tylko ,?eby wkurzy? graczy.I znowu odejd? gracze z powodu tak g?upiego posuni?cia cipsoftu kt?ry jest bez sensu.Ja na rooku hara mia?em oko?o 9 k i teraz co zrobi? 8k mi wzi?li bez sensu to jest.
Jestem ciekaw jak si? wyt?umacz? na forum tibia.com gracz? czemu taki limit.

W ka?dym update robi? jakie? g?upie b??dy tak jak i ten :D:D

Troche dla mnie to dziwne. Bo raz Cipsoft dodaje Aperience Shenga. P??niej robi bank i to jest bardzo du?y plus dla rookstayer?w. Wiem, bo mam 27 rookstayera, ale ju? nie gram. Retired:)

Do czego d?rz?? ?e raz Cipsoft pomaga, a raz po prostu nas karci;/

Tak to najwi?ksza g?upota jak? zrobi? CipSoft i bardzo mi si? nie podoba ten update :( co mam teraz z 40k popiernicza? na expy? W ko?cu capa mi nie starczy. Na razie trzymam w banku 30k i nie zamierzam ich wyp?aca? bo po co. Mam nadziej? ?e nie zrekwiruje mi ich bank? :D

Naprawd? ?al.

Teraz tylko pozosta?o zrobi? depo chara (Devon Banker :D).

czepiacie sie.. ?wi?ta min? i ju? tego nie b?dzie wytrzymajcie.....

Nie prawda. To nie jest event ?e po ?wi?tach ginie, to przysz?o z update (tak jak np. nowy wygl?d trolla w wcze?niejszym update). To nie zniknie, chyba ?e wp?yn??oby co? lub kto? na pan?w z Cipsoftu.

Zrobili to, poniewaz na rooku dla malych lvli niema gdzie expic (wszystko pozajmowane przez rookslayerow), moj kumpel ma 16lvl, a ja 7 i chcialem se isc na mino hell a on tu wszystko wyzyna. Macie powod.

Pozdrwawiam.
3unucolpl

Status
Zamknięty.
Do góry