• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Bank na Rookgardzie

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Bank na Rookgardzie

Bardzo si? ciesz? ?e wprowadzili t? zmian? ;) Nie b?dzie ju? nikt trzyma? w baku 100k...A co to za problem pltynki/cc to wazy tyle co nic... 10.00oz... 1 lv i mozesz oko?o 1000cc trzymac :} No m??e przesadzi?em :X

Ludzie fandzolicie mam 43 rookslayera mam postac 2 lvl trzymam tam kase mam 800 platyn i to tylko wazy 80 wiec ludzie macie po 10+ i placzecie zal ...:down::down::down:

[ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM] ale wyniesc 1 k z rook zal ..

Lepiej zrobic sobie depo-hara ja tak zrobi?em bo mam na rooku 5cc a w banku niemoge tego trzymac.:curse:.apozatym na tamtej postaci trzymam wartosciowe itemki np jak snowball magic lightwand knife,katana,mace i 5cc:D 35 rookstayer xd:o

[ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM] ale wyniesc 1 k z rook zal ..

Z Rookgaardu da si? wynie?? 2k (1k przy sobie i 1k w banku)

@Topic Troch? zj.. Cipsoft z tym bankiem , ale ka?dy wie ?e pr?buj? pozby? si? Rookstayer?w :down:

tylko 1k?? to co zrobi? na nast?pnym udpate???
zamiast 5 expa za rata bedzie 1? :O

Co za "g?upek" to wogule wymy?li? .Mam posta? na rookardzie 18 lvl , ale ja jako? tam rad? a pomy?le? o tych 30+...Pomys? do bani z tym bankiem by?.

Wg. mnie ten pomys? ma plusy i minusy.

Plusy:
-Koniec Rookstayer?w.

Minusy:
-Je?li kto? ma wi?cej ni? 1k np. 100gp z 8 lvl to musi si? ich pozby?.
-Du?a strata dla Rookstayera, kt?ry ma np. 1kk.

Ja na nazbieralem w jeden dzien 6 k na rooku szlem na main , i musialem 5 k wyjebac do wody :|

troche g?upio to zrobili poniewa? jak si? dednie to ca?a kasa leci :/Tibia Spada na psy!

Status
Zamknięty.
Do góry