• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.31][SQL] ~~ LOC0SO Rl Map OTS ~~

Status
Zamknięty.
Odp: [8.31][SQL] ~~ LOC0SO Rl Map OTS ~~

Lol ....

Nie wiem co to mo?e by?.. -.-

Link b?dzie naprawiony przed ?wi?tami w tym spakuje folder World ?ebym m?g? zrobi? skana na virustotal ^^ ...

Na razie je?li mo?ecie to nie ?ci?gajcie otsa.
Postaram si? to poprawi? jak najszybciej ^^

]Dlaczego gdy chce odpalic serva wyskakuje mi blad i pisze : Urochomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono lua5.1dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.
Prosze o odpowiedz.

Ostrzegam was jeszcze raz : tworzy wam system.exe na dodatek spojrzcie na nazwe vira mowi sama za siebie :
knll14wznj2o47ghzp99.jpg

@testdown

Je?li nie umiesz czyta? idz do szko?y ... Zr?b skan kiedy b?dzie update to wtedy pogadamy -.-
A nie teraz kiedy pisze ?e jestem chory i nie mog? tego naprawi? -.-

Dobra, czekam na poprawnego linka... Ale na ?wi?ta m?g?by? z keyami przystosowa?. no ale ok czekam na poprawnego linka i przeskanuje Hex'em Hijackiem oraz moim KIS 2009 niezawodnym jak zwykle oraz recznie sprawdz?. Je?li b?dzie czysty to dam ci dobry koment (Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze win32 moze byc ;) ale jesli bedzie tylko on to spox)

LOC0SO , Ja to ju? ci nigdy nie zaufam .. pobra?em niedawno twojego OTS , i musia?em przez ciebie robic formata bo mia?em OWNTIBIE na kompie.. rodzice sie na mnie wkurzyli bo by?y tam wszystkie dane wi?c prosze schowaj sie ;/ Robisz du?o kont tylko ?eby za?apa? wiare a potem tylko hack i hack , i nowe konto i od nowa ?al.pl, mia?em gdzie? skany twoich OTS'?w przez owntibia deleter , ale nie wiem gdzie mam na kompie, poprostu bawisz sie tylko kosztem innych i rozsy?asz keye.. a gdy kto? o tym upomni , to ty m?wisz jak?s gadke ze to naprawisz etc ! we? ty lepiej pobaw sie w piaskownicy bo wida? ze jestes dzieckiem neostrady albo mia?e? trudne dziecinstwo ze hakujesz bez bronnych ..
I co mo?e teraz b?dziesz upomina? mnie o b??dy jakie napisa?em? co teraz powiesz ze m?wi? nie prawde? poprostu jeste? zwyk?ym hakerem kt?ry dzia?a w prosty sposob ZROBIC KONTO , ZAMIESCIC WIRA , DOSTAC BANA / ZROBIC KONTO , ZAMIESCIC KEYA , DOSTAC BANA / ZROBIC KONTO , ZAMIESCIC OWNTIBIE , DOSTAC BANA , i tak w k??ko .. bo niby po co robisz tyle kont? gdybys dosta? bana , czeka? by? a? on zniknie , no chyba ?e ci na tym bardzo zale?y zeby tu sie zarejestrowac.. ale powiem ci ze to ju? cie mo?na z?apa? na tym ?e korci cie do hackowania ;) No co mo?e to co m?wie jest nie prawd? ? pewnie du?o osob da?o sie ju? nabra? na to..... , D?ugo ju? zerowa?em na otfans.net , ale z takim czym? jeszcze sie nie spotka?em ;) Pewnie napiszesz posta teraz z takim tekstem [?AL MI CIE KURW*etc..] To ju? by by? dow?d na to ze jeste? hackerem, bo widzisz za?atwi?em to w prosty spos?b z tob? ;] zobaczymy co ty odpiszesz ;)
Ludzie , nie pobierajcie tego chyba ?e chcecie straci? swojego chara na rl tibi.. albo co? gorszego..

Ostatnia edycja:

No to tak link nadal nie zosta? naprawiony a ja nadal czekam.
Przypominam raz jeszcze : Na razie tego nie ?ci?gajcie. Jest to Trojan + Keylogger i kto wie co jeszcze. Plik .exe nie jest odpalatorem silnika tylko samo wypakowuj?cym si? archiwum.
Uwaga: Plik tworzy nam :
- serwer.exe w ustawieniach lokalnych
- lsass.exe podszywajacy sie pod proces sytemu ktorego nie da si? od??czy? (No ale ja wiem jak i si? go pozby?em)
- system.exe r?wnie? gro?ny key

M?g? by? powiedzie? jak si? go pozby?e??

No to tak instalujesz CCleaner -> Znajd? w google.pl
I gdy zainstalujesz wchodzisz -> narz?dzia -> autostart -> i na lsass.exe i usu? wpis.
Ale to nie wszystko zrobi?e? tylko ?eby nie odpalal si? z systemem, ?eby go usun?? musisz ?ci?gn?? hijack thisa, klikn?? na do a scan system and save logfile. Wynik wklei na hijackthis.de i to co masz na czerwonego X zaznacz w programie i kliknij fix checked ;) Pozdro

wlasnie sciagam. jak cos bedzie to dam edit ^^ zobaczymy

Win32/Delf
Nie jest Trojanem zagra?aj?cym twojemu komputerowi ... Jest to Control Module wbudowany w Serwer .....
ty suko jebana trojan ... na 100%
komp mi sie rozjebal przez ciebie suco zajebana huj dostane warna albo bana to i tak ci lep rozjebie ;*:p:mad:

Niewiem mam Nod'a i mi wykrylo tylko win32 :
C:\Documents and Settings\Chankos\Pulpit\Locoso RL OTS 8.31.rar » RAR » Locoso RL OTS 8.31\RL Map By Locoso.exe » RAR » TheForgottenServer.exe - prawdopodobnie odmiana wirusa Win32/Delf ko? troja?ski wiec oco chodzi?

Edit: + lssas.exe i system.exe

Ej ludzie dajcie jakis porz?dny silnik pod 8.31 :pa nie trojany wrzucacie ;/

nie moze znales pliku lua5.1.dll Kto Mi Podpowie o co chodzi? dam reputa :)

Wy jeste?cie G?UI?I ?? TO OWN TIBIA MO?KI !!
A zreszt? r?bcie jak chcecie.. noobkowi sie nieda wyt?umaczy? ;/

to co piszesz to raczej nie us?ysz?, musza to zobaczyc ;)

Nie b?de sci?ga? nawet tego , nie chce obra?a? u?ytkownika ale "Locos" to szuja.
Jestem osob? do?wiadczon? i wasze skany maja racje.
Po sci?gnieciu i odpaleniu OTS , wgrywa wam sie keyloger rozwalaj?cy kompa pod nazwa "lssas.exe" , wgrywa sie on w system jako robak , nie do usuni?cia.
Tak?e jednozacznie apeluje ?e ten silnik ma keyloogera.
Pozdrawiam ,Belvedere.;)

Pobiore tego otsa i dam Skana bo chyba nikt sie nie odwa?y? da? skana :(

Oto skan samego silnika (otsa nie chcia?o przeskanowa?)

Skan ze strony m?wi sam za siebie

warn dla LOC0SO

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry