• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.22][Hamachi][ZOBACZ] Kraina Grozy

Status
Zamknięty.
Odp: [8.22][Hamachi][ZOBACZ] Kraina Grozy

Ots noobowski tak samo jak hoster :))) xd pozdr> dla tycho co graja na nim same nooby!!

Odezwa? si?.. nie noobski. Nawet pewnie nie wiesz jak IP doda?, i ?a?ujesz bo na twoim OTS nie mie?ci si? liczba expa wi?ksza ni? 99999x ? Masz 8 post?w, wchodzisz do sieci i namawiasz mnie, ?ebym gra? na OTS, kt?ry ma 99999x expa? We? lepiej graj na tym swoim ots, i exp na morgarotach z kumplami.. Zazdro?cisz, ?e na twoim nie graj? ludzie? To si? lepiej nie odzywaj! Wcale mi ciebie na OTS nie potrzeba do szcz??cia. Niech graj? ci co naprawd? chc?, a nie tylko dla skopiowania mapki i p?j?cia :p Nie potrzebnie krytykujesz wszystkie OTS'y na kt?rych nawet nie gra?e? aby "zareputowa?" sw?j OTS. Na twoj? krytyk? i tak pewnie nie zwr?ci nikt uwagi.

S?owa Frost Dragona, przynajmniej co? zawieraj?: czyt. Acc Maker nie dzia?a? poprawnie(zosta? on natychmiast poprawiony). Co? przynajmniej wnios?o. A twoje, ?e to Noob OTS. Nawet nie wiesz co to znaczy.

@Do graczy:
Dodany zosta? Fast Attack. Mam nadziej?, ?e zdob?dzie on wasze poparcie :)

Pzdr.. dla wszystkich opr?cz Ragatki Ots. Nie wiem co on do mnie ma ale dobra.

Ostatnia edycja:

Co wy wog?le gadacie to najlepszy ots na jakim gra?em mily GM i ludzie tak samo.Zawsze gdy Cos si? dzieje GM pomo?e.Niema lepszego ots od tego mia?a atmosfera a nieraz nawet ?mieszna Zapraszam do gry wszystkich.(Strona dziala ja GM wlaczy ots).Jeszcze raz milej gry :D

Ostatnia edycja:

Witam! Informujemy, ?e na powsta? pierwszy filmik z serii Kraina Grozy OTS

Opowiada on o g?upim pomy?le jednego z graczy, kt?ry przerodzi? si? w wojn? gildii. Na szcz??cie nie gin?li zwykli gracze, tylko zamieszani we wszystko cz?onkowie gildii.

Film zosta? opublikowany tylko i wy??cznie w wersji do ?ci?gni?cia. Poniewa? zajmuje on ok. 40 mB i nie spe?nia? norm .

Ta wojna by?a niez?ym widowiskiem dla innych graczy. Ogl?dali oni j? z wielk? ciekawo?ci?.
Cho? wiedzieli, ?e mo?e ich spotka? przypadkiem ?mier?. Na szcz??cie ?aden z przypadkowych graczy nie zgin??.

Zapraszam do ?ci?gni?cia i ?ycz? mi?ego ogl?dania.

@Informacja z ostatniej chwili
Witam! Przed chwil? zosta? zdobyty Demon Helmet Quest . Mimo ci??kiej walki, zosta? on wykonany z pe?nym powodzeniem.

Oto link do ?ci?gni?cia:

Pzdr..
Emilo114 :p

Ostatnia edycja:

Bardzo dobry OTServ... Pochwa?a...:p

Witam! Podaj? linki na youtube filmik?w z serii Kraina Grozy OTS

P.S Informuj?, ?e w razie jakich kolwiek problem?w prosz? o kontakt z Adminem:

Admin: GOD Emil

Pzdr..
Emilo114 :p

Ostatnia edycja:

No ba, jak mog?em nie powr?ci? :) po prostu mia?em kryzys w szkole :D ale jest ju? zajebi?cie :-) 4,9 ?rednia... ale teraz b?d? mia? wi?cej czasu, aby zaj?? si? accmakerem, no i dorobi? mu par? interesuj?cych rzeczy ;)

Serdecznie Pozdrawiam i Zapraszam do Gry na Krainie Grozy,
Elyon.

@up: Dlaczego mam wra?enie ?e w og?le nie wbi?e?.

Ots fajny... Ten projekt waszej szko?y jest zajefajny :) zrobi? budynek mojej szko?y i zrobi? z tego war... hmmm pomy?l? nad tym :P zach?cam do rejestracji chocia? nawet nie wszed?em na wasz serwer:P (nie chce mi si? hamachi instalowa?) ale wnioskuje po ss'ach

Pozdrawiam,
Merine

@UP

@UP

Domy?lnie Speed Open 8.1
Nudz? ci? ots bez przer?bek bez zmian?
Dobrze Trafiles!!
Przerobiona Mapa...
Dodane Respy...
Dodane Questy....
Tutaj Czujesz sie jak Szanowany player...
Nie Lubisz Ots - ?w W ktorych gm faworyzuje znajomych??
Wejdz przekonaj sie...
Exp - 200
Skill - 350
Mlvl - 250
lot - 6 dlaczego ?? nie lubisz jak 10000 osob ma taki sam addon zmen to??
GM pomoze zawsze zawsze sie zwrocisz do niego... Ots nowy masz szanse byc najlepszy...
Hamachi :
Nazwa sieci : Speed Open (uwzglednij wielkosc liter)
Haslo Sieci : tibia
ip servera 5.71.52.29
Pamietaj Tu Dopiero Zaczyna Si? gra

Usu? temat albo RAPORT bo reklamujesz w temacie kogo? innego a przecie? zrobi?e? w?asny... Po prostu nabijanie post?w!!! :):p:D:)

?wietny ots podoba mi si?. Jeszcze chyba nigdy nie widzia?em takiego ots. Szkoda, ?e taki niski Exp, jak na hamachi mog?o by by? lepiej :P. GOD jest mi?y, nie daje items i wogle podoba mi si?!! Moja ocena to 9/10.
No i ss z ?ycia tego ots :p by Me.
my.php

Je?li screen sie nie pojawi click Solo Death Quest !

Ostatnia edycja:

Polecam tego otsa
Jest bardzo zajeb....
exp taki sobie
Mi?y gm HoStER
Supeeeeeeeeer :D

No no... Ta gra chyba jest bardzo fajna. Napewno zo?o?? konto.;)

@Edit
Ej. Mam w??czone Hamachi, jestem Online a Acc Maker mi nie wchodzi. Czemu?

Ostatnia edycja:

Ejj mam pytanie... ludzie nie pasuje wam ots na ktorym exp jest x1 i zupelnie nowa mapa potwory itp???? No to chociarz posty piszcie bo ja bezsensu topice zakladam

nIe fajny ots
ale zapraszam na m?j dam priv hara -------------------------------------------------------------Server pod hamachi dane servera ;
nazwa ; R.F.S
haslo ; tibia
ip ; 5.232.237.255
-Nowe bronie dla knighta ,oraz dla pallka
-Nowe monstery ,fabulery,crazy .....itd
passy 1/1 zycze milej gry ^.-
Nie na temat :/

chia? bym wam powiedziec ze nigdy nie bendzie RL POI -,-:cool::p

WITAM. Chcia?em zg?osi? ?e nie dam rady wej?? na stronke accmakera. do??czy?em do sieci levcz nie dam rady wej??....

WITAM. Chcia?em zg?osi? ?e nie dam rady wej?? na stronke accmakera. do??czy?em do sieci levcz nie dam rady wej??....

Witam. To ?aden problem, poniewa? OTS jest chwilowo offline i wszystko jest wy??czone. Wkr?tce zn?w ruszy :)

Pzdr..
Emilo114 :D

A mozna wiedzie? kiedy? bo ch?tnie zobacze tego OTSa. Jak bedzie odpowiada? moim oczekiwaniom to mo?e si,? na nim pobawie:)

Ots jest spoko ale szkoda ze hamachi bo malo ludu gra i jest nudno :((

Status
Zamknięty.
Do góry