• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.21] Pefrom Server RPG ! (SQL)

Status
Zamknięty.
Imi? : Marcin

Stanowisko : Hoster

GG : 12686103 (najcz??ciej niewidoczny)

Informacje o mojej Jednostce Centralenej :

Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz

Pami?c(Ram) : 3582 MG
Net 1MG(gdzie? za p?? mie?i?ca 2MG)

Klasyfikuje sie na 5,0 wi?c chyba dobry do hostowania

Bardzo chccia? bym wam pomuc...

No, no, GRATULUJE TYM CO DOCHODZ? DO TEAMU, bo jest warto.
Jak chyba dobrze pami?tam to brakuje nam jeszcze GRAFIKA.
Kto? ch?tny?

Uwaga, Uwaga !
Brakuje nam do teamu 3 os?b a mianowicie :
- Mappera (prosimy o zg?aszanie ludzi kt?rzy nie robi? kwadratowych map a kt?rzy chc? co? pokaza? w OTS'ie !)
- Skryptera
- Hostera (by?y dwie propozycje w tym temacie i ?adna z nich nie odpowiedzia?a na gadu-gadu!)

My ju? zaczeli?my i powoli tworzymy OTS od ZERA !
Wi?c ch?tni je?li s? to zapraszam 3 ostatnie miejsca wolne !
Do??czysz do nas, zdasz kr?tki test i wbijasz na nasze prv forum oraz testy servera !
Serdecznie zapraszamy !

Odp: [8.21] Pefrom Server RPG ! (SQL)

Jest wolne jeszcze kilka wolnych miejsc na stanowisku mapera i skryptera wi?c prosimy o zg?oszenia.
Zapewniamy mi?? przyjemn? atmosfer?. Godne wynagrodzenie w postaci Mistrza gry lub boga*.

*pisze z ma?ej litery poniewa? postaci w grze nie nale?y si? szacunek.

Zapraszamy, rekrutacja jest nadal !

* Imi? : Micha?
* Stanowisko : Hoster (posiadam serwer dedykowany)
Parametry serwera dedykowanego:

Procesor: Intel Pentium IV 3.00 GHz
Pamie? ram: 2 GB DDR
Dysk twady: 250 GB
??cze: 100mb/s

* Numer GG : 2382162
* Jakie? moje projekty : darkhouse.pl
* Co? o sobie : M?j opis z fotki ;) my?le ?e dok?adnie mnie opisuje. Dnia 2 grudnia...zwykla...mrozna...zimowa...noc. Przyszedl na swiat grzeczny chlopkczyk aniolek :P Nadano mu jakze dzwieczne lol i przebojowe imie Michal. Od poczatku swoje zycia mieszkam w malej miescinie lol 2 Ostrowie WLKP. ;P Chodze do jakze "wspanialej" szkoly... ZAPu (Zapi**dalaj az padniesz <haha>) Jaki jestem na codzien?? Hmmm.... Jestem typem czlowieka ktory nie przejmuje sie otaczajacym go swiatem, problemy zawsze omijam szeeeroookim lukiem ;).... Dlaczego uciekam przed problemami ?? Gdyz...poniewaz... ;PP Jestem na nie za mlody!! Jak patrze ile cierpienia i problemow mnie czeka, to wole sobie o nich nie myslec... Mam 1500 100 900 :D pomyslow na minute... lwia czesto wprawadzam w zycie.. ;PP, czasami tego zaluje ale ciiiii lol Ufam ludziom... pare razy juz sie na tym "przejechalem" ale kit... zycie lol2 :D:D Zawsze jestem sklonny do pomocy ;PP Stawiam na autentycznosc... kieruje sie wiara, nadzieja i miloscia.... Staram sie zyc tym co daje mi los, lecz w jakis sposob chocby tyci tyci lol staram sie wplynac na niego. :D Niektorzy twierdza ze nie mamy na niego wplywu... Ale..(taa zawsze jest jakies ale ;PP )... ja uwazam ze nawet w najciezszych chwilach nie mozna sie poddawac, tylko wyciagac wnioski i isc dalej bogatszym w doswiadczenia. Nie sila ! Lecz charakter daje mi przewage. ;pp Zyje taka aby moim znajomym zrobilo sie nudno kiedy kopne w kalendarz lol2 :D Co tu jeszcze... hmmm ;P aaaa.. ;P jestem osoba dosc otwarta ;P, przynajmniej stara sie stwarzac takie pozory lol2;p, choc jestem tez nie smialy, zalezy od sytuacji ;P. Zazwyczaj trudno jest mi wejsc w nowe otoczenie..potrzebuje czasu na tzw. "oswojenie sie" ale wszystko przed nami lol ;P Jak mi zalezy to potrafie dostosowac sie do kazdej sytuacji, i jak za cos sie biore to do upadlego :pp Zawsze zamykam zaczete sprawy o ile uwazam ze gra jest warta swieczki ;). A jak cos obiecam to zawsze ale to zawsze dotrzymuje slowa ;)) Potrafie przyznac sie do wlasnych bledow, slabosci. Cenie sobie bardzo szczerosc nawet ta do bolu ;P a co tam.. raz sie zyjee xD Zazwyczaj potrzebuje kogos, "kogos bliskiego" aby zmobilizowal mnie to pracy... troszke len ze mnie ale ciiii lol xDD. Jakos samemu niechce mi sie wziasc do pracy nie koniecznej ;P looz nie pali sie xDD. Jestem inny od Ciebie bo mam sw?j styl.... jestem inny bo jestem soba...inny bo mam swoj swiat!! i moje kochane klocki haha :D... inny bo jestem soba ;)... inny bo czasami lubie samotnosc....czy to takie dziwne ? :P ...inny bo nie jestem taki jak Ty...inny bo mam swoje zdanie...potrafie cieszyc sie kazdym nowym dniem...kazda nowa poznana osoba...kazdym usmiechem...spojrzeniem..gdy jest mi zle...Gdy jestem zly to zamykam sie w sobie albo sie wyladowuje...gdy jestem szczesliwy mowie o tym otwarcie...ale cos malo jest tych chwil... :PP coz... zycie... :D:D gdy cos zle robie powiedz mi o tym, sprowadz mnie na dobra droge :P i pomoz... czasem zwykle slonce na niebie potrafi mnie ucieszyc.... a o ksiezycu to juz nie wspomne mmmmMM :PP wkurzam sie gdy cos mowi mi co mam robic... przeciez ku**wa za mnie nie umrze... ;P kazdy jest kowalem wlasnego losu ;PP Jestem taki... jaki jestem... taki bylem...taki jestem...i taki bede, jestem soba nie udaje nikogo, robie to co lubie. Postepuje tak, jak postepuje starajac sie nie krzywdzic innych.. Lubie rzadzic, ustawiac wszystko po swojemu :PP Przeciez zawsze mam racje ;P Ktos juz cos wie o tym haha :PP Uzalezniony jestem od "cudow techniki" hah moj telefonik mmMMm :PP Od niektorych ludzi zreszta tez ;P Mowia nadzieja matka glupich, a ja nadal ja mam :( :P taa... w cuda tez wierze ;P Od czasu do czasu romantyczny... :P Ze jestem usmiechniety to nie znaczy ze szczesliwy ;PP Jak ktos mnie zje**buje to i tak banan na ry*u ;PP Mowisz ze jestem mlody i glupi ? ;> Moze i masz racje nie bede zaprzeczac xDD Co nie znaczy ze nie jestem inteligenty i ambitny ;P. Wiedz ze ja nigdy sie nie poddaje, potrafie zachowac zimna krew... a jak :DD Daze do celu za wszelka cene... jak to mowia po trupach do celu... :PP Jedni mnie kochaja... inni nie nawidza... :P Nie boje sie byc kontrowersyjny ;) Rozne zdania slyszalem juz na moj temat.. chcesz znac prawde ? ;> pytaj mnie.. ;PP NIekiedy popadam w narcyzm albo egoizm ale ciii ;PP staram sie z tym walczyc lol :D Nie slucham rodzicow... ktorzy mowia mi jak mam zyc... jak juz mowilem.. oni za mnie nie umra... ;P Zawsze powtarzam... "zycie jest tylko jedno...korzystaj z niego do samego konca...niczego sobie nie zaluj ;)) Robie to co kocham i nie obchodzi mnie jak mnie ludzie nazywaja... gdzie zostane zaszyfladkowany... xDD prosze o jakas gorna szuflade, a najlepiej na wysokosci oczu lol2 :D:D: P

* Imi? :Pawe?
* Stanowisko :Hoster mam dobre lacze oraz dobrego kompa.
* Numer GG :3627284
* Jakie? moje projekty :Niestety nie
* Co? o sobie :Poprostu nudzi mi sie i lubie pomagac.

Imie-Dominik
Wiek-14 :P
Stanowisko-Mapper
Kontakt-GG:8877909
Moje prace-Chwilowo nie posiadam:(
Zajmuje sie mapami od 3 lat znam sie na RPG podolam kazdemu wyzwaniu(tak sadze :P)
Jesli jestes zainteresowany pisz na PW bo na GG zabardzo mnie niema.

Uwaga, Uwaga !
Brakuje nam do teamu 3 os?b a mianowicie :
- Mappera (x2) (prosimy o zg?aszanie ludzi kt?rzy nie robi? kwadratowych map a kt?rzy chc? co? pokaza? w OTS'ie oraz tych co cz?sto s? na gg, i umiej? si? mobilizowa? !)
- Skryptera (x1) (tylko takich kt?rzy s? cz?sto na gg oraz tych co maj? ch?? do pracy ! i potrafi? robi? wspania?e skrypty.)

My ju? zaczeli?my i powoli tworzymy OTS od ZERA !
Wi?c ch?tni je?li s? to zapraszam 3 ostatnie miejsca wolne !
Do??czysz do nas, zdasz kr?tki test i wbijasz na nasze prv forum oraz testy servera !
Serdecznie zapraszamy !

Ostatnia edycja:

Imie: Grzesiek
Lat:18
Propozycja zatrudnienia : Grafik
GG:1925562
Jakie? moje projekty: Mog? przes?a? na gg
Co? o sobie : Jestem Grzesiek,Zajmuj? si? grafik? .Jestem bardzo kreatywny.Umiem pracowa? w grupie.Znam troch? si? na sql,wiec nawet mug? bym pomaga? w drobnostkach z kategori skrypt?w.Widz? ze chcesz stworzy? bardzo interesuj?cy projekt,i chcia? bym mie? w tym udzia?. Wiem ze jusz nie ma miejsca na grafika , ale mo?e przyda? by si? drugi?

Status
Zamknięty.
Do góry