• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.11] Evolution editet by johny

Status
Zamknięty.

jinn

New User
Liczba reakcji
1
Wersja Klietna - 8.11:)
Naparwione bugi z domkami i depo.:)
dobudowana mapka: tp do monsters:)
Dodane questy: POI Anni:)
Fast ATAK (dostosowane do profesji):)
Zbalansowanie Profesji:)
Traning Monki:)

Skan:

Download:

W razie jakich kolwiek bugow/bledow pisac PM

Silnik nie jest moj <-- Ja go tylko edytowalem ;):cool::cool:

Btw: Przy skanowanie Panda pokauzje sie virus, nie wiem od czego on jest.. mam nadzieje ze jest nie szkodliwy

Ostatnia edycja:
problem

problem

Probowa??m ?ciag?? silnik ale cos nie idzie.Albo sam zle spakowa?e? albo to wina rapid share!Niech kto? inny spr?buje.:mad::cool:

A mo?e ip changer do tego ;]
Kole? up link i all chodzi niewiem co chcesz ja czekam na ip changera xD

Ostatnia edycja:
?

?

jaki ip changer??
jest potrzebny do odpalenia ots a ja mam problem ze sciagnieciem go ze stronki.

jesli chodzi o ip chanera to.. powinno dzialac na 8.1 a jesli nie to potem wstaiwe mojego ip changera.. narazie go koncze pisac ;)

OmG

OmG

Ale da?es silnik.?al.Nie polecam ciagac bo to strana czasu.W og?le sie nie w?acza tylko wyskakuje jakis b?ad.Chyba sobie dla ?artow ten serwer poda??s.Prosze o usuniecie tego tematu:mad::mad::mad:

Ja nie testowa?em ip changer nie lazi mi na 8.1 do tego silniora wiec nic nie moge powiedziec na temat tego silnika ;]

zal .... co to za silnik ... wlanczam i jakis blond wyskakuje a potem juz sie nie odpala...:mad::mad::mad::mad:

a czy napewno umiesz odpaalac silniki? ;> (oblsuga ich moze bys skomplikowana dla newbie)

Ostatnia edycja:
Ip changer we?cie od 8.1 i bedzie dziala? xD
A silnik dopiero sci?gam (jak sci?gne to dam edita )
Pom0g?em ?? Daj reputka xD

Keylogger

Keylogger

Niepolecam sciagania tego syfu bo ja juz dzisiaj o 16.31 zarobilem od tego kutasa hacka, nawet jak bedzie sie wypieral to prosze tego nie sciagac - KEYLOGGER. Moze na scanie to nie wyszlo ale ja na antivirze przeskanowalem potem ten silnik i znalazlo mi - Troyan/Spy gen to chyba samo mowi za siebie
A wyprzedzam odpowiedz na tego posta, remote control inaczej troche pokazuje -,- z reszta z tego co pamietam tam remote controll w ogole nie bylo

a czy napewno umiesz odpaalac silniki? ;> (oblsuga ich moze bys skomplikowana dla newbie)

rzeczywiscie odpalic sie da, ale nie silnik tylko keyloggera, dlatego acc, bansy actiony movementy itp sie nie wczytuja wiec prosze na tego hackera uwazac i powinien na forum dostac bana!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry