Dobra ... wida?, ?e dalej nie rozumiesz.
Ja To Mam Gdzie? Tak Naprawde ;/ to ty b?dziesz odpowiadal za ~Rozpowszechnianie ots'a jego~
ThX konIEc :} Ja Ju? si? nie wtr?cam !
Wkoncu opublikowany jak ?ci?gn? i pogram dam edita
Scan:
Scan taken on 19 Apr 2008 09:42:34
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
CPsecure
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Ikarus
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Sophos Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
OTS NIE DZIALA!!! NIE POLECAM
Z jakiego forum mnie niby znasz?? Ja mam konto tylko na tibia.net.pl i forum.tibia.org... wi?c nie wiem mo?e kole? ma taki sam nick jak Ja...
A na forum.tibia.org nie mam nicku Legolas... i nie udost?pnia?em tam tego ots'a
Witam !! Pobra?em tego otsa i mapka mi sie nie podoba... i nie dzialaj? drabinki niekotre. wiec postanowilem zmienic se mape ale jak uruchamiam mapeditora to wyskakuje mi ze nie moze odnales? pliku "Tibia.spr /or tibia.dat" no i dobra znalazlem tego tibia.spr wkleilem do folderu map editora ale ddlej jest ten blad wiec co mam robicC??
A wiecie ?e cipsoft jak by si? dowiedzia? ?e oni to sprzedaj? na allegro to s?d od razu? Sprzedawanie ots?w itp. jest nielegalne, dzi? popisze meile do allegro.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.