Witam i zapraszam na m?j ots.
Podstawowe informacje:
exp:x25
skille:x100
mlvl:x30
lool:x3
spawn:x3
My?le ze parametry nie s? przesadzone
, poprostu nie musisz sie bawi? na wolf-ach, itp. Poprostu wbijasz oko?o 20 lvla pod miastem na rotwormach a potem wyruszasz w ?wiat
Na pocz?tku dostajesz plate set. I 1cc(10k) w skrzyni.
Serwer narazie znajduje sie u mnie w domu;] wiec nie ?miga 24/7 ale postaram sie to zmieni?.
Np. Niedziela(3.5.2008)- serw jedzie od godz 9:00 am.
DANE:
IP:192.168.1.17
SZUKAM LUDZI DO ROZBUDOWY TEGO SERWERA:
-kto? kto ma czas i sie zna na ots-ach(przynajmniej zna podstawy bo ja tez mistrzem nie jestem)
-kogo? kto lubi robic mapki
-pisa? skrypty i og?lnie pracowa? ze skryptami
WA?E:
-silnik: B-fox Seven (najnowszy)
-to NIE JEST XML tylko MySQL<--- wi?c zg?aszaj?cy powinien mie? jakie? poj?cie o tym systemie
S? WOLNE MIEJSCA NA TUTOR?W i by? mo?e nawet na GM-a je?li kto? sie znacz?co przys?u?y
To chyba wi?kszo?? og?lnych informacji w razie pyta? lub zg?osze? pisa? na: bastek54@interia.pl
NA WIADOMO?CI TYPU "Pomo?esz mi w ...." NIE ODPOWIADAM BO TO NIE JEST DZIA? POMOC
Pozdr
Podstawowe informacje:
exp:x25
skille:x100
mlvl:x30
lool:x3
spawn:x3
My?le ze parametry nie s? przesadzone
Na pocz?tku dostajesz plate set. I 1cc(10k) w skrzyni.
Serwer narazie znajduje sie u mnie w domu;] wiec nie ?miga 24/7 ale postaram sie to zmieni?.
Np. Niedziela(3.5.2008)- serw jedzie od godz 9:00 am.
DANE:
IP:192.168.1.17
SZUKAM LUDZI DO ROZBUDOWY TEGO SERWERA:
-kto? kto ma czas i sie zna na ots-ach(przynajmniej zna podstawy bo ja tez mistrzem nie jestem)
-kogo? kto lubi robic mapki
-pisa? skrypty i og?lnie pracowa? ze skryptami
WA?E:
-silnik: B-fox Seven (najnowszy)
-to NIE JEST XML tylko MySQL<--- wi?c zg?aszaj?cy powinien mie? jakie? poj?cie o tym systemie
S? WOLNE MIEJSCA NA TUTOR?W i by? mo?e nawet na GM-a je?li kto? sie znacz?co przys?u?y
To chyba wi?kszo?? og?lnych informacji w razie pyta? lub zg?osze? pisa? na: bastek54@interia.pl
NA WIADOMO?CI TYPU "Pomo?esz mi w ...." NIE ODPOWIADAM BO TO NIE JEST DZIA? POMOC
Pozdr