• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[8.1] POWER OTS wbija?;]

Status
Zamknięty.
Witam i zapraszam na m?j ots.
Podstawowe informacje:
exp:x25
skille:x100
mlvl:x30
lool:x3
spawn:x3

My?le ze parametry nie s? przesadzone:p, poprostu nie musisz sie bawi? na wolf-ach, itp. Poprostu wbijasz oko?o 20 lvla pod miastem na rotwormach a potem wyruszasz w ?wiat:)
Na pocz?tku dostajesz plate set. I 1cc(10k) w skrzyni.

Serwer narazie znajduje sie u mnie w domu;] wiec nie ?miga 24/7 ale postaram sie to zmieni?.

Np. Niedziela(3.5.2008)- serw jedzie od godz 9:00 am.

DANE:
IP:192.168.1.17

SZUKAM LUDZI DO ROZBUDOWY TEGO SERWERA:
-kto? kto ma czas i sie zna na ots-ach(przynajmniej zna podstawy bo ja tez mistrzem nie jestem)
-kogo? kto lubi robic mapki
-pisa? skrypty i og?lnie pracowa? ze skryptami

WA?E:
-silnik: B-fox Seven (najnowszy)
-to NIE JEST XML tylko MySQL<--- wi?c zg?aszaj?cy powinien mie? jakie? poj?cie o tym systemie:rolleyes:

S? WOLNE MIEJSCA NA TUTOR?W i by? mo?e nawet na GM-a je?li kto? sie znacz?co przys?u?y:D

To chyba wi?kszo?? og?lnych informacji w razie pyta? lub zg?osze? pisa? na: bastek54@interia.pl

NA WIADOMO?CI TYPU "Pomo?esz mi w ...." NIE ODPOWIADAM BO TO NIE JEST DZIA? POMOC:cool:

Pozdr:cool:

Our partners and their custom servers:

Sorki za b??dy ale post pisa?em wczoraj wieczorem i mi sie daty powali?y:p.

Tam gdzie pisze Niedziela(3.5.2008) chodzi o sobote.

I jeszcze kilka danych o kt?rych zapomnia?em:

DANE:
IP:192.168.1.17 <-- to juz by?o;]
klient:8.1
port:7171

PACC 7k ZA 7 DNI !!!

Je?li kto? chce grac na moim serwie prosze ?eby napisa? maila do mnie z account number i passwordem wybranym przez siebie i ja mu wtedy za?o?e takie konto.
Posta? ka?dy ju? sobie robi sam.

Pisa? na gg:8960650 bo jestem nowy na forumi i PM niemoge pisac...

Pozdrawiam i czekam na zg?oszenia.

Ostatnia edycja:
Poprawka

Poprawka

"Je?li kto? chce grac na moim serwie prosze ?eby napisa? maila do mnie z account number i passwordem wybranym przez siebie i ja mu wtedy za?o?e takie konto."

Oczywi?cie mo?na te? zrobi? konto poprzez acc menager tj.:
acc. nr.:111111
pass.:tibia

Mapa

Mapa

UP: juz online jest:p

Wg. mnie ta mapka jest ma?o znana, a t? z rl to juz kazdy zna.. wiec z jednej strony fajnie jest odkrywa? co? nowego, a nie tylko chodzi? na znane juz expowiska.

PS: co do expowisk na tej mapie nie trzeba zapier*nicza? 10 minut na exp tak jak to by?o np. z Carlin na Dwarfy niedaleko Kazodron(sorki jak z b??dem napisane).

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom