• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1][mapa] Moja mapa :>

Status
Zamknięty.
Mapka sama w sobie mi si?podoba (tzn. jej pomys?) ale wykonanie jest troch? kiepskie.Dodaj troch? szczeg???w upi?kszaj?cych i b?dzie naprawde fajnie ;) Gdybym gra? na otsach, to mia?by? ju? gracza ;P

mapka ladna, troszke w niektorych miejscach brak, jakiegos szczegolo co by podkreslilo teren, ale ogolnie jest git oby tak dalej anawet jeszcze lepiej 8/10:D

Mam jest na 5+/10
ale zauwa?y?em ?a masz du?o ss i si? szybko uczysz.
Za 2 miesi?ce ju? b?dziesz dok?adniej dekorowa? mapy i my?l?, ?e jakby? znalaz? dobry team m?g?by? za?o?y? naprawd? fajnego otsa xD

Sasuke92 przem?wi? Iks de

tez kiedys robilem mape na podstawie gothic I i cala kolonie gornicza zrobilem a poza tym to mapka calkiem calkiem 7,5/10

to ja Korul tak to ola?em ze zrobi?em jeszcze troche tej mapy i nie dokonczylem teraz ostatnio robie troszeczk? :>

o to moja mama....
Tu niema zdj?? twojej mamy =[

@Wracaj?c do tematu
Za ma?o ozd?b i potwork?w bo nawet na rl tibi jest ich wi?cej w jednym miejscu ;p
W niekt?rych miejscach o dziwo niema kwadrat?w ale ma?o jest takich miejsc
3/10 bo ta mapka si? s?abo prezentuje.

Ostatnia edycja:
Postaraj si? bardziej!
Dodaj jakie? detale, upi?ksz sw?j teren.
Nawali?e? mn?stwo kwadrat?w i w og?le nie zadba?e? o efekty wizualne.

Wygl?da strasznie. Po prostu nie w?o?y?es w t? map? ani troch? 'serca(?)'...

Nie d?ugo(jak osi?gne 30 post?w) napisz? poradnik o upi?kszaniu terenu. Mo?e z niego co? wywnioskujesz ; )

Ocena: 2/10

Za co oceniam:
1.1pkt--- Roz?o?enie gruntu
2.1pkt--- Rozmaito?? szczeg???w na mapie
3.1pkt--- Potwory na mapie
4.1pkt--- Rozmaito?? podziemi i ich zbudowanie
5.1pkt--- Szczeg??y wyko?czenia podziemi
6.1pkt--- Questy
7.1pkt--- Ca?okszta?t i wygl?d mapy.
8.2pkt--- Dodatkowe rzeczy ( na 6 ): Co? po za tym co jest w innych mapach

1. 1/1 2. 1/1 3. 1/1 4. 1/1 5. 0.5/1 6. 1/1 7. 1/1 8. 1/2

TOTAL: 7.5/9 OCENA: 4+(dobry+)Mapa bardzo ?adna za ma?o pokaza?e? podziemi ale to nic. Bardzo ?adnie.

JAKIE OCENY:
1-- 0-2
2-- 2.5 - 3
3-- 3.5- 5
4-- 5.5- 7.5
5-- 8-8.5
6-- 9pkt

to dopiero kawa?ek mapy DLATEGO jest KWADRATOWY lolki ;] -> Tibia-otsoft.yoyo.pl

o to moja mama ss itp do ots'a s
clipboard01cl3.png

51266376gj7.png

11549406fj0.png

36029810zs9.png

19348015el1.png

clipboard01vo6.png

clipboard012on1.png

clipboard013eh2.png

clipboard014am3.png

clipboard015yc3.png

clipboard016ts7.png

Zlekka zaczolem te mape robic jak gothica I xD lecz puzniej juz po swojemu robi?em :p
Fajna mapka gz dla ciebie 7/10 zr?b wi?cej expowisk to b?dzie spox

xD

xD

A mi si? podoba, tylko dor?b jakie? silniejsze potwory np. Dragi i Dle, Demony , Frosty , Warlocki i mapa bedzie nice 8/10 :D

No ! ej bo pokazales expowiska z jakimis amazonami i rotami to razy ile chcesz exp zrobic na otsie gdize bedzie ta mapa ? x 0,5 ?;> duze resy dragow i demcow to podstawa ;D zalezy jakiego otsa chcesz postawic jak duzy exp to feru orshe morgi itp :) moze jakies Qesty porob typu POI ale takie wlasnej roboty ;D Powodzenia zycze :)

jak dla mnie 5,5 / 10

Ostatnia edycja:
Odp: [8.1][mapa] Moja mapa :>

Mapa wr?cz ?wietna! Mam pro?b? m?g?by? mi j? wys?a?? moje gg 742891.. xP Swoje dane (mail) podam na PW :) pozdro Dosy.

Odp: [8.1][mapa] Moja mapa :>

Mapa jest beznadziejna, te campy z trolami, bo?e...

Status
Zamknięty.
Do góry