• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[8.1 & 8.11]FerOTS, Lunara WAR by Gesior [WAR SERWER]

Status
Zamknięty.
Nie dzia?a poniewa? jest Auto Balanced - silnik dobirea sam do dru?yny w kt?rej jest mniej ludzi. Da si? to wy??czy??

@EDIT ok ju?w wiem jak sie to robi ale jak si? to wy??czy to s? tylko passy 1/1 i 2/2

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Spoko ots juz go stawiam.XML otsy s? najfajniejsze.A i Chajtek ja nie wiem czy da sie to zmieni? to si? nie udzielam zbytnio:p.

Pozdrawiam,
Akordis

War 7.6

War 7.6

Witam.
Ma ktos co mnie zinteresuje szukam wara pod tibie 7.6 i tu nie moge znalezsc jak ktos ma niech pisze na gg lub tu Szybko... 1385501 moje gg

O.o bardzo ?adny OTS. Troche g?upio ?e tylko Thais. Bardziej szuka?em silnik agdzie s? passy od 1/1 do 7/7 ale da si? prze?y? 7/10

Mam maly problem 1x robie ots'a i nie moge edytowac config.lua mam go albo otwartego pzrez rar albo normalnie i nie ma opcji otwurz za pomaca
ratujcie :D pls

1.?ciagnij ots
2.Rozpakuj ots przez WinRaR
3.Otw?rz config.lua za pomoc? notatnika! Musi by? taka opcja chyba ?e masz co? z kompem.

dobra to zrobilem nie zminal w config nic to ots wchodzi ale moge ja na nim tylko grac innym wogule go nie widzi a jak zminilem ip na moje neta albo calkiem inne to ani mi ani nikomu.;p
Jakie ip mam miec tam wpisane i jak zrobic tam swoja postac GoD, GM :)
prosze o pomoc >.> Ziomki!! ;]

Powiedzcie mi jak ustawic stale ip bo widzialem czasem no-ip.org czy cos takiego szuaklem po necie ale nie kapie o co lazi ;D

Ostatnia edycja:
Co jest nie tak ?

Co jest nie tak ?

Co jest nie tak odpali?em tego ots ludzi grali ale jak sie zrobili 350 lvl i sie skills otworzylo to debug i pierw lvl szybko szedl a potem na 350 po 10%, zmienialem w opacjach max lvl nie 350 a 100000 a dalej mozna bylo miec chyba 350 exp bylo 300

Odp: [8.1 & 8.11][WAR SERWER] FerOTS, Lunara WAR by Gesior

Masiar mam problem z tym ots bo jak wpisze 2/2 to nie dziala a sparadzalem account i jest wsyztko ok

tutaj jest auto balanced team, czyli po wpisaniu pas?w 1/1 sam ci? przenosi do dru?yny gdzie jest mniej os?b

;*.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie ?ci?gajcie tego otsa co wy?ej sniooncy da? linka!
12 antywirus?w wykry?o wirusa w silniku !

nono
niez?e dodatki xD
gratulacje :]

u?yje otka na pewno
pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom