• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[7.x - 8.x][AccMaker][php-xml] (ACC-Marker + Shop v0.3) by DeGhost

Status
Zamknięty.

DeGhost

Active User
Liczba reakcji
7
Jest to acc - maker w php z shopem kt?ry zrobi?em dla siebie a potem Legend OTS, aktualnie przerzucili si? oni na sql i ja r?wnie?, wi?c wystawiam moje dzie?o ;)

acc - marker jest pod silniki xml i powinien dzia?a? pod ka?dy ;)
skrypty nie s? mojej roboty, gdy? uwa?am "poco mam robi? w?asne skoro w sieci s? gotowce" - oczywi?cie odpowiedni zmodyfikowane do strony

oto ss zerowej jako?ci xD :

link do mego acc ;)

Pozdrawiam \>Deghost

BIG EDIT@:
Swoje GG nie umieszcza?em na tym acc-m... po to, aby jakie? ziomki z waszych ots'?w pisa?y do mnie ... :(
wi?c prosz? oto, aby z pliku kontakt znikne?o moje gg ...
?le zrobi?em podaj?c je wam ...

Ostatnia edycja:
1 kome. Nazezy dio mnie Ok

Swietnie ze umiesciles to na tym forum wiele osob szukalo sklepiku pod xml a tu dajesz go wraz z acc makerem widac rowniez ze przerabiales skorke wielki + i reput oczywiscie dla ciebie ... Oby wiecej tu takich uzytkownikow jak ty ;]

No, no... ;) Acc maker fajny ;) Ale mam pytanie:
Jest system pisania NEWS?w w panelu admina?
No i zauwa?y?em ma?e b??dy graficzne :P
W panelu nawigacyjnym (po lewej stronie), gdzie masz napis np: 'Dane' itd ten tekst jest na innym tle (bo zwyk?e szare), a nie co reszta tego paska (w granatowe, uko?ne paski) Ten napis 'Dane' To tylko przyk?ad, bo w tym panelu nawigacyjnym ka?dy tytu? ma ten b??d ;)

Odpowiedz na moje pytanie i popraw ten b??d graficzny to pobior? i b?dzie reput ;)

No, no... ;) Acc maker fajny ;) Ale mam pytanie:
Jest system pisania NEWS?w w panelu admina?
No i zauwa?y?em ma?e b??dy graficzne :P
W panelu nawigacyjnym (po lewej stronie), gdzie masz napis np: 'Dane' itd ten tekst jest na innym tle (bo zwyk?e szare), a nie co reszta tego paska (w granatowe, uko?ne paski) Ten napis 'Dane' To tylko przyk?ad, bo w tym panelu nawigacyjnym ka?dy tytu? ma ten b??d ;)

Odpowiedz na moje pytanie i popraw ten b??d graficzny to pobior? i b?dzie reput ;)

No wi?c jest to tylko xml, wi?c zrobienie panelu admina nie op?aca?o si? ;)
Wszystkie newsy piszesz w jednym pliku (include/news.php) - nie jest to a? tak trude, gdy? w tym pliku jest wszystko pi?knie zaznaczone ;) - wszystkie opcje ustawiasz w pliku config.php, daje to wi?ksz? swobod? w ustawieniach

a co do kategorii menu to nie mam poj?cia o jaki b??d ci chodzi ;)

Pozdrawiam /> DeGhost

A dziala pod tibie 8.11 bo bardzo mi sie podoba

ok dziekuje daje ci reputa za fajnego acc makera i za pomoc :D

Zajebisty acc maker!! wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!! Jestes wielki ze to udostepniles!
Tylko jest jeden problem i niewiem czy da sie go rozwiazac - Acc maker robi nicki ze spacjami czyli np "Masta " a takiego nicku nie da sie exivowac... jestes w stanie to poprawic? wtedy bylby idealny

Ostatnia edycja:
;p

;p

Sklepik SMS nie dzia?a. I denerwuje mnie ten format loga ... . Edytuje logo w GIMPie a tu si? ca?y wygl?d psuje ... . A i nie znam si? za bardzo w sklepikach, ale czy mo?na na tym zarobi? ? Jak tak to ca?a kasa do ciebie idzie ; D. lol

bo w style.css jest ustawiona dok?adna wielko?? loga... musisz tam zmieni? na tak? wielkosc loga jakie zrobiles sobie w gimpie..
poza tym Sklepik SMS mo?na bez problemu wywalic...
Owszem mozna zarobic :>

DeGhost ci?gle mam problem z robieniem nickow ze spacjami na koncu :/ jak tu zagl?dniesz to odpisz czy da sie cos z tym zrobic

DeGhost jestes wielki!

DeGhost jestes wielki!

Dzienki tego mi brakowa?o na ots! zajefajny acc maker daje 9,5/10! DeGhost jeste? wielki :)

hmm ...

hmm ...

"Kertricz" co ci w shopie nie dzia?a ? ... (dotpay.pl, dowiesz si? wszystkiego :))

"Inteligentny" nie za bardzo rozumiem ... chodzi o to aby niemo?na by?o robi? Nick'ow ze spacjami ? napisz mi na pw :) - ju? wiem postaram si? to poprawi? :)

a i oczywi?cie dzi?kuje za all pozytywne ocenki x)
mog? pochwali? si? wam now? prac?, ale puki co jej nie wstawi? bo by?a dla znajomego xD (skin pod Nicaw SQL) oto ss :

Pozdrawiam /> DeGhost

Edit@:
"Inteligentny" wypasiony masz OTS - ?ycz? sukces?w, ale widz?, ?e ju? je osi?gasz xD
Edit2@:
B??d wykryty i wyeliminowany :) - w g??wnym po?cie zaraz znajdziecie zmianke x)

Ostatnia edycja:
A mi nikt nie fiknie bo deghost mi ladniejszego zrobi? :P
226652.jpeg

Hsuahsasha :D Ten to ma talent :D

:(

:(

Niewiem czy ja jestem ?lepy czy w tym accmalerze niema pola do ustawiania spawn i temple. w cofigu nie widzie ani w w savenewchar.php, nie znalaz?em a szuka?em. Mo?e mi to kto? wyt?umaczy?.

Ostatnia edycja:
Dzieki ;) grales na Dementii?:P hehee
Twoj Acc Maker sluzy otsowi wzorowo :)
Jesli ktos ma problemy z zainstalowaniem go to chetnie pomoge

pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry