• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[7.6]Oskarqq Thread

Status
Zamknięty.

Oskarqq

Advanced User
Liczba reakcji
8
Jako, ?e zamkn?li mi moj? galeri?, to otwieram now?, w sumie i lepiej.
Pierwsza praca z przer?bki, musz? 2 zdj?cia, wi?c sesja przed i po :>

Before:

5910au9k4x2g.png

After:

3702vzsnfr38.png

Odp: [7.6]Oskarqq Thread

Cudne :D Nie do poznania :D Zajebi?cie wydetalizowane,wszystko ?adnie do siebie pasuje. Zajebisty pomys? ze ?cianami :D

Jestem zdecydowanie przeciwny wszelkim tp roomom, no ale ju? niech b?dzie. Dobrze, ?e lubisz eksperymentowa? z borderami, ale moim zdaniem kiepsko wygl?daj? bordery ziemi na takiej samej ziemi, ja bym tam doda? troche trawy/?wiru albo czego? tam innego, bo taki du?y obszar niemal?e samej ziemi wygl?da po prostu nudno. Og?lnie jak na 7.6 to nie jest ?le, na pewno lepiej ni? przed editem xP

@up jaki znowu pomys? ze ?cianami? xD

No Bardzo Fajne . :) . Te? Pr?buje Swoich mo?liwo?ci w mappingu. Ale Jak Widz? takie prace to my?l? ?e jeszcze mi daleko ;d

Przer?bka w sensie ten dolny screen przerobiony na ten u g?ry? :D

Nieno, dobry rimejk ;)

Przer?bka w sensie ten dolny screen przerobiony na ten u g?ry? :D(...)
No ja te? na pocz?tku nie zauwa?y?em napisu before i ju? mia?em na amatora zmienia? xD
Jest lepiej ni? kiedy? i do?? pomys?owo jak na 7.6, jedyne co mi si? nie podoba to spos?b mieszania bagna z wod? - w sensie ten sam border co trawa. Zobaczymy jak wyjd? ci kolejne prace, p?ki co 5/10

Bardzo dobra przer?bka , kiedy tworzy?e? t? pierwsz? prac?? (ile miesi?cy/lat temu). Og?lnie bardzo ?adnie mimo ?e mia?e? do wykorzystania tylko sprity z 7.6 ?adnie si? komponuje 8/10.
Pozdrawiam,
Cl3an.

To pierwsze to nie ja robi?em, ale jest baaardzo stare ;d

Dobre, srednie na jeza. Detalka jak na 7.6 to calkiem fajnie, ale niestety czegos mi tutaj brakuje. Zacznij stary robic pod nowsza Tibie mapki, i bedzie git.

Siemka Oskarqq! Oficialnie szukam Mappera 7.6 do mojego OTS, mia?em ju? jeden o nazwie Crona OT Server. Teraz chcia?bym zrobi? co? lepszego i stabilniejszego na d?u?ej ;) je?li zgadzasz si? na mappowanie u mnie za pozycje na OTS pisz na GG: 34053061

Pozdrawiam:
Sakai

//Takie sprawy za?atwiaj na PW ~iSanto

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Po d?ugiej przerwie, zacz??em mappowa? dla ExodusOTS, kt?ry pojawi si? niebawem!

Pocz?tek kopalni dwarf?w:

tEfDTz.png

To jest kompletna pora?ka, pomys? zerowy, wykonanie marne.
Nawet si? chyba nie postara?e? ?eby wy??czy? autoborder. Detalizacja le?y..

No m?wi si? trudno, to jest wej?cie do kopalni, mi si? wydaje okej, dobre wej?cie, ale jak uwa?asz, nie mappowa?em p?? roku, wi?c pewnie z wprawy wypad?em :>

Dok?adnie jak Williams napisa? wgl 0 starania.
Pora?ka!
- Nie podobaj? mi si? te pochodnie - nie pasuj? do tego klimatu.

Mo?e praca jest z RME ****owa ale nie wiadomo jaka b?dzie in-game.
Czekam na dalsze prace.

A ja Ci m?wi?, ?e si? stara?em, przyku?em uwag? do szczeg???w, takich jak ?mieci kt?re mog? wyrzuci? dwarfy itp. jednak?e nie mia?em niestety jakiego? wielkiego pomys?u na t? kopalni? poziom 0, jednak?e czekajcie na podziemia i ++

Oskarqq powiem szczerze, ?e nie podiba mi si?. Szczeg??y s?, tylko te kwadraty no prosz? ci? ;|

Popracujesz nad formacj? terenu i kwadratami to b?dzie dobrze..

ziomek musisz przyjmowa? krytyk? na klat?, przecie? temat jest po to by ludzie pisali ci b??dy a ty si? musisz na tych b??dach uczy? :)
powodzonka

Ale o co Ci chodzi? Przecie? przyjmuj? krytyk?, nie zabraniam tego nikomu, po prostu ja daje odpowied? na ich opinie.
Tak samo do Ciebie, o jakie kwadraty Ci chodzi? Je?li o sam? kopalnie, to chcia?em w?a?nie uchwyci? dba?o?? krasnolud?w o nie zabijanie swoich ziomk?w, niestety, krzywa kopalnia nie wchodzi?a w gr?.

@Oskarqq
Powiniene? zmieni? prefix tematu, poniewa? nie jeste? na poziomie ?rednio zaawansowanym.
Bardzo s?aby pomys? i jeszcze gorsze wykonanie - chyba najlepsze podsumowanie twojej pracy, operuj wi?cej Raw'em a jako? to b?dzie.

2/10 - moja ocena

OmG, to jest praktycznie sam RAW, widz?, ?e jakie? b?stwo to to nie jest i powinni?cie mnie zjecha? itp.
Jednak?e strasznie mnie bol?, te Wasze zabawy w psycholog?w i artyst?w: W og?le si? nie przy?o?y?e?, operuj RAW'em, TO JEST SAM AB!
Akurat tego tak nie poznasz i w tym przypadku si? r?wnie? mylicie, tak jak m?wi?em, to b?dzie doklejane, wi?c nic co wychodzi za drewniane obw?dki nie b?dzie takie, co ju? chyba wspomina?em.
Ca?a reszta zosta?a ca?kowicie zrobiona za pomoc? RAW. Co do staranno?ci, nie mo?ecie tego pozna? po tym, bo tej beznadziejnej pracy, po?wi?ci?em jakie? 2h, z powodu braku weny itp. Przez brak mappowania, po prostu ze mnie wylecia?a.
Dlatego prosz?, je?li co? nie jest faktem - nie gdybajcie.

Najpierw zaj??em si? podziemiami, a potem wr?c? do poziom?w ++

rAfd1O.png

Status
Zamknięty.
Do góry