• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[7.6] Jak zrobi? acc maker

Status
Zamknięty.
Odp: [7.6] Jak zrobi? acc maker

kto powie jak zrobic skrypty do tego accmakera ??? piszcie na gg 10745161:(

Jak Nie Masz Tego Zkopiowane Z innej strony http:// www to moze mi pomozesz?? bo mam Problem Mam Ots`a Silnik Iluzion i Acc Maker Wlasnie OtFANS z Otsoft.pl skasowalem wszystkie pliki z gluwnego folderu w webservie i wklejilem te co tam maja byc strona mi sie pokazuje az nagle Buumm zaden Uzytkownik nie moze wejsc na Stone http:// albo i nawet na Ots`a Prosze Pomuzcie ;))
Z wielkiej Gury Dzieki and THX .. :P: huh:

A wie kto? jak zrobi? acc makera do rooka?

Czemu na stronce mam Off mam w??czonego WebServa??;(

E mam pytanie a jak stawiam otsa i zrobilem go na ip globalny a stronka dziala na lokalnym to co zrobic rzeby dzialana globalnym ????

bardzo prosze pomuszcie chce jusz wreszcie postawic swojego otsa :)

mam kilka pytan:

1)mam siec hamachi i w
//ustawienia sms shop
$txtwlasciciel = ""; //strona accmakera
to mam wpisa? ip hamachi,lokalne czy globalne?

2)
$ip_serwera = ""; //tutaj wpisz ip twojego otsa ( najlepiej ze strony lub dns jezeli takowy istnieje)
"tutaj wpisz ip twojego otsa ( najlepiej ze strony lub dns jezeli takowy istnieje)

to jestli mam hamachi to mam wpisac ip globalny, taki jaki pokazuje ta oto strona czy ip hamachi?

ak mozesz plx help co cos umnie nie tak biore start servera wszystko zrobilem zgodnie z instrukcja wyskakuje mi okno z nacisnieciem dowolnego klawisza jakies tam forum klikam klawisz i wyskakuje webserv ze nie uruchomiony" nie mozna uruchomic apache" plx help ! ;] z g?ry thx

wy?acz skype lub jaki? program blokuje ci port 80 znajdz go i usu?

Witam wszystkich ;]
mam problem z Acc Makerem, gdy robi? posta? przez Acc Makera to mam 1 lvl, a gdy zrobie przez account managera to mam 8 lvl ;/ wiecie mo?e co zmieni? ?eby Acc Maker robi? postacie z 8 lvl ?? PROSZE O POMOC !!! Z G?RY DZIEKI !!!

Status
Zamknięty.
Do góry