• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[7.6] Dragon Ball - problem z accmaker.

Status
Zamknięty.

gulki

New User
Liczba reakcji
0
A wiec ostatnino sie wzielem do robienia servera Dragon Ball. Juz zrobilem wszystkie profesje (goku, gohan, vegeta, trunks) i czary itd i ostatnio jak wlaczylem server i zrobilem nowa postac to po jej zalogowaniu wygladala jak normalna postac z tibi (Warrior outfit).

Moim pytaniem jest jak zrobic zeby kada profesja rodzila sie wygladajac jak normalni goku, vegeta, gohan, trunks. SERV POD WERSJE 7.6 WIEC NIE MA OUTFITS LUB PLAYERS.XML. Wiem ze mozna zmienic recznie w pliku postaci wyglad *looktype* ale ja nie mam zamiaru zmieniac wygladu kzdej nowej postaci! Prosze o pomoc!

Na GMie mam postac trunksa i on wyglada jak prawdziwy trunks na normalu, tak samo z innymi gmami.
Bede bardzo wdzieczny za dokladne wyjasnienie. Jak tutaj wam sie nie chce tego tlumaczyc to prosze mnie zkontaktowac na GG: 1731129

PROSZE O POMOC!
ZA POMOC DAM GMA JEZELI BEDZIESZ CHCIAL.

xD

xD

W acc maker w config.php powinnes miec linijki z profesjami i tam w nich tez musi byc looktype kazdej profesji:D

Odp: [7.6] Dragon Ball - problem z accmaker.

Eee no ja mam tez ten problem...:confused:

to zalezy jaki masz silnik bo jak silnik dbr to musi byc klient dbr albo zrob wlasnego clienta;)

Siema mam problem z Silnikeim DBr wlacza mi sie i jak pisze Map edytor to sie niechce wlaczyc w czym jest problem pisac na gg 1547094:up:
Oj to chyba nie ten dzal..

Status
Zamknięty.
Do góry