Simivar
Senior User
- Liczba reakcji
- 129
Witam!
Mam zaszczyt przedstawi? wam serwer ClassicTibia, kt?ry pomimo tego, i? posiada RealMap?, odr??nia si? od innych serwer?w, dlaczego? Poniewa? jako jedyny, jest pod Tibi? 7.4, gdzie nie by?o souli, a opr?cz tzw. facc land'u istania?o Ankrahmun, Darashia i Edron. Oczwi?cie, serwer jest bardzo dopracowany i posiada nawet najmniejsze skrypty m.in. k?adka na ratach pod Rookgaardem. Serwer tworzony jest przez ogarni?tych ludzi: Remere (tak, ten sam, kt?ry stworzy? map editora); Asprate (tak, ten kt?ry stworzy? ip changera) i Nexoz (mapper). Serwer posiada tak?e wszystkich real NPC, kt?rzy przywitaj? nas podobnymi formu?kami, jak na prawdziwej tibii!
Exp: ko?o 3-4 razy
Loot: 1-3 razy
Magic level: 3-4 razy
Skill: 3-4 razy
Moje zdj?cia. Wszystkich, kt?rzy graj?, b?d? b?d? gra? razem ze mn? prosz? o wklejanie zdje? w temacie i napisanie do mnie w grze, m?j nick widnieje na zdj?ciach.
You'll never forget... Your first troll with team -_-
"Ale znowu si? zaka?apu?ka?em
Mia?em do wyboru i wybra?em
?e poci?gnie mnie THC, na tyle, ?e ja poci?gn? je
Dobrze, czy ?le, a kto to wie"
Magik \o/
"mach za machem, nie jak hamak macha
Magik wci?? aha, nie jak wahad?o waha,
Bo mam kota, nie jak Ala, zr?wnowa?ony, jednak nie jak szala
Na kolacj?, obiad, czy ?niadanie
Zdecydowany niezdecydowanie
Gramy to gramy, nie gramy, mam banie"
Mam zaszczyt przedstawi? wam serwer ClassicTibia, kt?ry pomimo tego, i? posiada RealMap?, odr??nia si? od innych serwer?w, dlaczego? Poniewa? jako jedyny, jest pod Tibi? 7.4, gdzie nie by?o souli, a opr?cz tzw. facc land'u istania?o Ankrahmun, Darashia i Edron. Oczwi?cie, serwer jest bardzo dopracowany i posiada nawet najmniejsze skrypty m.in. k?adka na ratach pod Rookgaardem. Serwer tworzony jest przez ogarni?tych ludzi: Remere (tak, ten sam, kt?ry stworzy? map editora); Asprate (tak, ten kt?ry stworzy? ip changera) i Nexoz (mapper). Serwer posiada tak?e wszystkich real NPC, kt?rzy przywitaj? nas podobnymi formu?kami, jak na prawdziwej tibii!
Exp: ko?o 3-4 razy
Loot: 1-3 razy
Magic level: 3-4 razy
Skill: 3-4 razy
Moje zdj?cia. Wszystkich, kt?rzy graj?, b?d? b?d? gra? razem ze mn? prosz? o wklejanie zdje? w temacie i napisanie do mnie w grze, m?j nick widnieje na zdj?ciach.
You'll never forget... Your first troll with team -_-

"Ale znowu si? zaka?apu?ka?em
Mia?em do wyboru i wybra?em
?e poci?gnie mnie THC, na tyle, ?e ja poci?gn? je
Dobrze, czy ?le, a kto to wie"

Magik \o/

"mach za machem, nie jak hamak macha
Magik wci?? aha, nie jak wahad?o waha,
Bo mam kota, nie jak Ala, zr?wnowa?ony, jednak nie jak szala
Na kolacj?, obiad, czy ?niadanie
Zdecydowany niezdecydowanie
Gramy to gramy, nie gramy, mam banie"