• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

01.Do Braku Tchu - (Czarny, ElGostek, Michu, Egon, Drychu)

Status
Zamknięty.

Goke Aka Suigetsu

Active User
Liczba reakcji
9
Siemanko wszystkim.

Do Braku Tchu to kawalek, promujacy " W sloncu Mixtape 2011 " ktory ukaze
sie, jeszcze tego lata.
Na mixtapie bedzie mozna znalezc przerozne style.

Refren zsamplowany z tracku Big L - MVP.
Zapraszam do ocen i komentowania, BIG UP !

Odp: 01.Do Braku Tchu - (Czarny, ElGostek, Michu, Egon, Drychu)

Kocham ElGostka <3

Wszystko zajebiste do 3:23, props!

Czarny ca?kiem nie?le, ElGhostek na wielkim propsie, dobra robota. Michu - nie by?o ?le, Egon pojecha? w stylu s?onia, te? nie najgorzej, no i oczywi?cie Drychu na du?ym propsie.

Egon pojecha? w stylu s?onia, te? nie najgorzej
Czy ja wiem czy w stylu s?onia po prostu dawa? por?wnania i tam troch? "hardkoru", ale i tak por?wnanie "b?dzie p?on?? jak pochodnia" czy jak, to tam by?o troch? takie s?abe. Skoro ju? zacz??em o Egonie, to powiem, ?e nie jest ?le.

Goke Aka Suigetsu ty jeste? Czarny? Jak tak to props prawie najlepiej, bo dla mnie najlepiej pojecha? ElGostek - na pocz?tku my?la?em, ?e to ju? Fluos, a tu chuj nie, lecz Fluos te? ?adnie pojecha?. Ten Michu, to tak ?rednio chyba najgorzej z was wypad?, ale i tak ?adnie si? prezentuje. (btw. to ten Michu z naszego forum?)

I mam pytanie, na kt?re mam nadziej? dostan? szczer? odpowied?. Ile track?w na mixtape jest ju? nagrane? I bity w?asne czy ?ci?gni?te sk?d??

PS. na tym obrazku na yt s? b??dy zamiast "3" s? "2" w przed ostatnim i ostatnim.

Bity s? w?asne a track?w nie wiem ile jest, Czarny je robi.

I mam pytanie, na kt?re mam nadziej? dostan? szczer? odpowied?. Ile track?w na mixtape jest ju? nagrane? I bity w?asne czy ?ci?gni?te sk?d??
PS. na tym obrazku na yt s? b??dy zamiast "3" s? "2" w przed ostatnim i ostatnim.

Na Mixtape okolo 7 trackow, z tym, ze do konca wakacji planowane okolo 30 kawalkow.
A bity roznie, raz kradzione raz moje ; D

Status
Zamknięty.
Do góry