• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP Zew IP

Status
Zamknięty.

thel gilius

Advanced User
Witam Mam Problem Z Zew IP!!
Po Wejsciu na whatismyip.com pokazuje mi zew ip wiec ok mam zew ip wlaczam serwer ots proboje sie polaczyc u kumpla nieda sie! a np stawiam serwery do gier np: fear combat / serious sam 2 (dzialaja na portach 26000-29000) I Dziala Wszystko normalnie.. po kilku minutach w tych grach mam okolo 5 graczy!! Dodam Ze Posiadam Router D-Link W Ktorym Nic Niezmienialem...

Our partners and their custom servers:

Odp: Zew IP

Widocznie konfiguracja twojego config.lua jest niepoprawna. No i ewentualnie twojemu koledze lub tobie co? mo?e blokowa? port 7171/7172, ale jeszcze si? z tym nie spotka?em.

Jak mia?em tak samo, kiedy? odblokowa?em porty, a w tej chwili tak jak by operator mi zablokowal opcje otwierania portow :/

<-- Wpisz swoje IP (podane na stronie), przepisz je do dolnej rubryki i naci?nij "Sprawd?". Je?li stwierdz?, ?e masz Publiczne IP to nie wina port?w.

Mam Zewnetrzne

@outsect Dziwne Otslist.eu Ma Zablokowane Porty?

Dzwonilem Do Operatora Internetu I Wmawia Mi Ze Mam Zew IP! Omijajac Router Jest To Samo Co Z Routerem! Wioec To Wina Chyba U Nich nie?.. Od 2 Lat Tak Mam I Od 2 Lat Mialem 3 Komputery I Na Zadnym Niechodzilo..

Po 2 Nierobcie Ze Mnie Idioty Mam Serwer Do Otsa Na Dedyku Wiec Chyba Wiem Co To Config.lua I Umiem Go Ustawic Prawda?..

Mam to samo. Ten sam router i ten sam Problem. Pisze ?e mam zew ip ale tylko ja moge gra?. Mo?e to przez router ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom