• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zas?uguj? na miano ?rednio-Zaawansowanego?

Status
Zamknięty.

Lee Parkour

Advanced User
Liczba reakcji
30
Yo all! Chcia?em przedstawi? wam moje prace, nad kt?rymi si? napracowa?em. Mam nadziej?, ?e spodoba si? wam.

82505026.png

75171535.png

14218048.png

26326557.png

73883339.png

20958508.png

Prosz? o ocenki i g??wn? odpowied?, czy zas?uguj? na miano ?rednio-Zaawansowanego?

Pozdrawiam,
Lee

Odp: Zas?uguj? na miano ?rednio-Zaawansowanego?

szczeze to nawet an amatora nie zaslugujesz xd to nie przypomina prac. w 7.6 zrobie ci lepsze... 1/10. poczytaj poradiki lepiej; p

Zas?uguj? na miano ?rednio-Zaawansowanego?

Zdecydowanie NIE ! Nie wiem ile ju? mapujesz, ale to jest takie s?abe ?e nazw? Cie tak jak kolega wy?ej, amator. Na tych pracach NIC NIE MA, trzy pierwsze prace kwadratowe, reszta troch? lepsza, rewelacji nie ma, poniewa? nasra?e? tam jaki? ?mieci nie wiadomo na co. Prace na bardzo bardzo s?abym poziomie, 1,5/ 10

Obecnie zas?ugujesz na miano Pocz?tkuj?cego. Twoje prace nawet nie podchodz? pod poziom ?rednio-zaawansowanego. Du?o Ci brakuj?. Pracuj dalej, a mo?e osi?gniesz sw?j sukces.

Dok?adnie tak jak koledzy napisali . Niestety twoje prace s? nadal s?abe , brak im tego czego? . Robisz du?o kwadrat?w i u?ywasz auto-border?w . Natura te? wygl?da s?abo :/

Je?li mia? bym to oceni? to nie jest tragicznie ale dobrze te? nie jest ale do ?rednio-zaawansowanego to ci jeszcze du?o brakuje .

Pozdrawiam Vioskan .

Prosz? o ocenki i g??wn? odpowied?, czy zas?uguj? na miano ?rednio-Zaawansowanego?
Pozdrawiam,
Lee

Huh, gdy zobaczy?em ten temat, to my?la?em ?e jego autor mnie czym? zaskoczy i mia?em racj?. Liczy?em, ?e prac? bd na naprawd? wysokim poziomie, albo przynajmniej dobre. Niestety moje przeczucia zawiod?y mnie, prace s?abe, brak jakichkolwiek urozmaice?, architektura te? to kitu. Proponowa?bym Ci przestudiowa? wiele poradnik?w, a najlepiej te autorstwa "Fluosa". Mi one bardzo pomog?y. Nie zniech?caj si? i mappuj dalej, mo?e kiedy? zostaniesz dobrym mapperem.

btw. Je?li chodzi o twoje pytanie, to odpowied? brzmi - nie.

Pozdrawiam,
Your~

Status
Zamknięty.
Do góry