Witam.
Ostatnio natkn??em si? na stron? na kt?rej mo?na zarobi? pieni?dze. Nie m?wi? ?e od razu b?dziemy mie? tysi?ce ale zawsze co?.
---Praca polega na:---
*klikanie w banner i odczekanie 30 sekund - to w niczym nam nie przeszkadza gdy? mo?emy wtedy robi? wszystko inne co chcemy.
*pobieramy program (banner) kt?ry utrzymuje si? u nas na pulpicie i za niego dostajemy punkty co jaki? czas. (punkty potem przemieniaj? si? na $$)
*zapraszamy ludzi i dostajemy % z ich zarobk?w
tak samo ja dostan? za ciebie punkty ty te? mo?esz tak zarobi?. (po prostu to jest piramidka)
---Zarobki----
Punkty wymieniane s? na dolary. Ja mam 8700 punkt?w - ile to dolar?w? to zale?y od kursu dolara i kursu na stronie. 8700 Pkt przez par? dni uzbiera?em i to jest: 0,87 $
Mam tylko jednego poleconego.
---Jak za?o?y? konto i zarabia??---
Oto m?j poradnik rejestracji na youtube:
---Kontakt ze mn?---
Ch?tnie pomog? ci przy rejestracji i dalszych podpowiadziach do zarobku.
Moje GG: 6783325 (napisz jak chcesz zarabia?)
---LINK DO REJESTRACJI---
Ostatnio natkn??em si? na stron? na kt?rej mo?na zarobi? pieni?dze. Nie m?wi? ?e od razu b?dziemy mie? tysi?ce ale zawsze co?.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
---Praca polega na:---
*klikanie w banner i odczekanie 30 sekund - to w niczym nam nie przeszkadza gdy? mo?emy wtedy robi? wszystko inne co chcemy.
*pobieramy program (banner) kt?ry utrzymuje si? u nas na pulpicie i za niego dostajemy punkty co jaki? czas. (punkty potem przemieniaj? si? na $$)
*zapraszamy ludzi i dostajemy % z ich zarobk?w
tak samo ja dostan? za ciebie punkty ty te? mo?esz tak zarobi?. (po prostu to jest piramidka)
---Zarobki----
Punkty wymieniane s? na dolary. Ja mam 8700 punkt?w - ile to dolar?w? to zale?y od kursu dolara i kursu na stronie. 8700 Pkt przez par? dni uzbiera?em i to jest: 0,87 $
Mam tylko jednego poleconego.
---Jak za?o?y? konto i zarabia??---
Oto m?j poradnik rejestracji na youtube:
Zaloguj or Rejestracja
---Kontakt ze mn?---
Ch?tnie pomog? ci przy rejestracji i dalszych podpowiadziach do zarobku.
Moje GG: 6783325 (napisz jak chcesz zarabia?)
---LINK DO REJESTRACJI---
Zaloguj or Rejestracja