• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP Zainstalowalem windows xp z oryginalnej p?ytki, nie mam klucz.

Status
Zamknięty.

Bubin

Senior User
Cze??, tak to znowu ja :)
pisze do was z pytaniem co musz? zrobi? gdy zainstalowa?em windowsa xp home edition sp2 z oryginalnej p?ytki a kodu nie mam do niego.
Pr?bowa?em spisywa? klucze z internetu, ale nie znalaz?em. ;<
prosz? o pomoc.

Our partners and their custom servers:

Odp: Zainstalowalem windows xp z oryginalnej p?ytki, nie mam klucz.

To samo mia?em z vista, dzwonisz do nich do supportu, oni Cie prosz? o jaki? tam nr. paragonu i nr. seryjny i podaj? Ci kod, tyle. Drogo zap?acisz za ta rozmow?. =d

To samo mia?em z vista, dzwonisz do nich do supportu, oni Cie prosz? o jaki? tam nr. paragonu i nr. seryjny i podaj? Ci kod, tyle. Drogo zap?acisz za ta rozmow?. =d

Tylko, ?e ja nie mam ani paragonu ani nic. Bo kumpel mi da? t? p?ytk? a on zgubi? kod i wgl. A opakowania te? nie ma . nie da sie obejsc? ; /

W takim razie si? nie da, je?li na necie nic nie znalaz?e?. A nie masz paragonu i niczego no to raczej to nic nie da. Musisz kupi? swojego windowsa, praktycznie tak jest ?e jak bierzesz od kumpla to czego? nie ma.
Chocia? jest jeszcze jedna mo?liwo?? ale nie wiem czy zadzia?a. Mo?e powiniene? znale?? jaki? program do aktywacji windowsa (google - antiWPA) Problem powinien znikn??.

- link do programu.
lub

Musisz sprawdzi? czy dzia?a bo nie sprawdza?em.

Ostatnia edycja:

Pewnie to zostanie odebrane jako chwalenie si?,
ale ja kiedy? mia?em pirack? p?ytk? z windowsem,
nie mia?em zapisanego key-a na niej i co? tam pisa?o podczas instalacji ?e jak nie pami?tam kodu ?eby dzwoni? do microsoftu,
no to klikn??em tam, wybra?em j?zyk Polski, zadzwoni?em (je?li dobrze pami?tam to stawka jest wed?ug taryfy operatora) i tam jaka? babka kaza?a mi poda? jakie? cyferki kt?ry si? wy?wietli?y podczas instalacji,
poda?em jej, a ta mi da?a klucz ;o

Mo?esz te? tak spr?bowa?

Kup sobie samemu w sklepie i spokojnie zainstaluj, a nie bierzesz od jakich? kumpli i kombinujesz z kluczami. Microsoftowi nale?y si? wynagrodzenie za ich produkt.

Klucz byle jaki a potem program LegalizatorXP i dzia?a jak ta lala i nie musisz p?aci? 400z? za oryginalnego windowsa :D

@up i masz nie wiadomo i co w kompie, lepiej nie ?ci?ga? jaki? crack?w na legalizacj?, szczerze nie mia?em do czynienia.

@autor_tamatu -> dam ci sprawdzony spos?b w??? p?ytk? do nap?du i odpal folder nap?du, nast?pnie folder i386 i znajd? plik unattend.txt i wyszukaj frazy: ProductKey = "klucz produktu tu b?dzie je?eli nie masz pirata b?dzie poprawny"

To tyle. Je?eli nie dzia?a to da? ci zwyk?ego pirata, ja te? posiada?em kiedy? pirata vist? i mia?em ten sam problem bo znalaz?em klucz a klucz nie dzia?a? :/ pozdr. ~unix

@up
Pierdzielisz g?upoty...
Jak nie u?ywa?e? to si? nie wypowiadaj na ten temat.
Program ten zamienia tylko obecny klucz na oryginalny, potem wszystko dzia?a i nic to nie ma, czyste jak bu?eczki, tam nic nie instalujesz :)

zmieni? klucz mo?na chyba bez programu(co zdecydowanie jest lepszym rozwi?zaniem)
ja tam od dawna mam windy z msdnaa, licencja za darmo :*

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom