• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Yoffo's Maps & Mapping

Status
Zamknięty.

Yoffo

New User
Liczba reakcji
0
Siemanko! Tibia 8.6 w tej chwili. Troszk? mi si? bugne?o rme, bo przeszuka?em ca?e RME i nie moge znale?? grassu tz. trawy oraz border?w grubej trawy ;//

No ale nic wrzuce to co w tej chwili mam ;)

BT4lGIs.png

[MENTION=15656]edit[/MENTION]
---------------------------------------
Jak ogarn? RME to zrobie co? ciekawszego ;) a tak na odpalenie tematu taka amatorska praca :)

Odp: Yoffo's Maps & Mapping

wrzu? na imgur.com bo w zapodaj.net nie mo?esz hotlinkowa?

Do poprawy od razu z wej?cia skasuj ten rocks(4456-4467) to w og?le nie pasuje, budynek sam w sobie pasuje , ale usu? flower wall(1909-1920) bo nie pasuje chyba ?e przerzucisz je z g?ry na d?l, nic nie wspomn? o drogach do wymiany bo s? tak chujowe ?e gorszych nawet [MENTION=426089]ImaG[/MENTION] nie robi XDD, jako ?e amator ALE ca?kiem dobrze idzie ci z RME jeste? samouk? czy kto? ci? mia? pod skrzyd?em
Ja to bym tak zrobi? to
Hob8bGP.png

Sam plik .otbm

Okaza?o si? ,?e robi?em to pod Tibie 7.6 :D Takim tam nietypowym zapatrzeniem a by?em pewien ?e robi? to na 8.6 ;]
Tak?e wrzuc? od?wie?on? wersj?:
9YAp7WH.png

Tak?e nie by?em w pe?ni wykorzysta? mo?liwo?ci tego czego potrzebowa?em my?l?c ?e co? mi si? zbugowa?o :]
Tak sam si? ucz? ;) nie mia? mnie nikt pod skrzyd?em. Kiedy? by?em bardzo leniwy z czego u?ywa?em autoborder i nie publikowa?em prac
Czas si? zmieni? i w tej chwili literka na klawiaturze "a" zawsze nieu?ywana przy mappowaniu ;] przeprosi?em si? z zak??dk? RAW i
pr?buje swych si? w ci??kim lecz pi?knym mappowaniu :)

Ostatnia edycja:

Takie to zaspamowane lekko za bardzo :D ale jest sporo nie pasujacych element?w, czaszka z pochodnia za domem? czy ten pr?g bronzowy no i natura le?y

Drugi screen na pewno du?o lepszy, ale usu? ten 3 czaszk, bo w og?le to nie pasuje. Drzewo obok prawej czaszki si? w tym miejscu nie nadaje, ono musi by? podczepione pod jaki? pie?, ?cian? czy cokolwiek innego.
Og?lnie te? nie wszystko do siebie pasuje, ale w ko?cu to Twoja mapka, wi?c nie b?d? si? do tego przyczepia?.

PS.
Sypnij co? na daszek :P

[MENTION=160658]Drego[/MENTION]
bo s? tak chujowe ?e gorszych nawet @ImaG nie robi XDD

Wypraszam sobie xD
Najch?tniej bym tamt? galerie usun? :x
Nied?ugo wrzuc? nowe prace ( Wielkie , robione d?ugooo , nie na odpierdol )
2 prace ju? da?em ,ale i tak my?l? ,?e ciulowe :D
Do tematu :
Co do mappingu pracuj !

Z tym drzewem obok prawej czaszki to chcia?em by wygl?da?o ( wko?cu le?y obok siekiery i drzewa poci?tego. Jak ?ci?te do podziabania ;D Widocznie mi nie wysz?o :)
Te czaszki zn?w to nic innego jak przechodzenie z wersji 7.6 na 8.6 i te latarnie zamieni?y si? w czaszki ;/
Dzi?kuje za krytyke ;) Postaram si? robi? lepsze :)

Status
Zamknięty.
Do góry